Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Hendrik-Ido-Ambacht nodig?  Boek nu.

Alex Buijk is een Goochelaar in Hendrik-Ido-Ambacht die jouw feest compleet zal maken.  Hij neemt jouw gasten mee in zijn wereld volmagie en illusie, reserveer nu.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie op jouw feest

Het wordt wel weer eens tijd voor een feestje in Hendrik-Ido-Ambacht, dacht jij laatst en daarom ben jij dus bezig met het organiseren van een super leuk feest. Is dit herkenbaar, maar mis jij nog iets, wil je iets extra's toevoegen aan jouw feestje? Dat lijkt wellicht lastig, maar dat is het zeker niet. Mijn beroep is goochelaar. Ik heb al heel veel feestjes voorzien van wat magie door mijn magische goochelshow. Op jouw feestje zal dit dus zeker ook gaan lukken. Klinkt dit leuk? Laat het mij dan snel weten, want mijn agenda loopt snel vol. Wellicht sta ik dan binnenkort op jouw feestje in Hendrik-Ido-Ambacht met mijn magische goochelshow en neem ik jouw gasten hier volledig in mee!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Voor wie is de show bestemd en geschikt

    Ik heb verschillende shows, dus de shows zijn eigenlijk voor iedereen bestemd en geschikt. Ik treed op voor elke leeftijdscategorie en bij elk soort feestje. Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere verjaardag, een vrijgezellenfeest, een buurt bbq, een bruiloft, maar ook een kinderfeestje behoort tot de mogelijkheden. Naast de optredens voor particulieren treed ik ook regelmatig op voor en bij bedrijven. Dit kan bijvoorbeeld op een personeelsfeest of nieuwjaarsborrel zijn. Er zijn echter nog meer rollen waarvoor bedrijven mij in kunnen huren. Zij kunnen mij ook inhuren als spreker of energizer. Enkele voorbeelden voor evenementen zijn bijvoorbeeld een congres, seminar, beurs of workshop. Er zijn heel veel mogelijkheden, dus als jij andere ideeën hebt dan hierboven vermeld, moet je ook zeker even contact met mij opnemen, want er is een reële kans dat ik jou van dienst kan zijn.


    Shows volledig op maat gemaakt

    Als ik in een grote zaal met heel veel gasten op moet treden, dan doe ik vaak een standaard show. Dit zijn "veilige" shows die voor iedereen geschikt zijn: van jong tot oud. Als ik bijvoorbeeld uitgenodigd wordt voor een verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest, dan kan ik de show volledig op maat maken. Als ik vooraf weet hoeveel gasten er verwacht worden, hoe oud jouw gasten zijn en waarom het feestje gegeven wordt, dan kan ik daar rekening mee houden tijdens het samenstellen van mijn show. Jij bent mijn klant en klant is koning, dus als jij wensen hebt voor mijn show, dan hoor ik deze graag. Ook voor dit onderwerp geldt dat er veel mogelijkheden zijn. Dus schroom niet om jouw wensen door te geven aan mij. Een veel voorkomende wens is bijvoorbeeld dat het feestvarken bij een truc betrokken wordt. Dit is voor mij erg eenvoudig te regelen, maar als jij andere wensen hebt, hoor ik deze ook graag, ze zijn van harte welkom. Ik vind dat juist alleen maar leuk!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

In de zaal en ook soms op het podium

Als ik mijn show geef, ben ik op verschillende plaatsen te vinden. Voor sommige trucs is het podium de perfecte plaats om deze te laten zien, maar voor veel trucs kan ik ook een andere plaats op zoeken. Deze andere plaats is dan de zaal. Ik ga dan dus echt van het podium af. Als ik dan tussen jouw gasten loop, laat ik enkele trucs zien. Deze volgen elkaar in rap tempo op. Tussendoor stop ik bij een groepje met gasten en laat daar dan een nieuwe truc zien. Soms vraag ik of een van jouw gasten mij even kan helpen, maar soms is dat ook niet noodzakelijk. Achteraf krijg ik meestal hele positieve reacties op dit deel van de show. De gasten vinden het leuk dat ik zo dicht bij hen trucs laat zien. Ik begrijp dit wel, want zij hopen nu natuurlijk iets te ontdekken waardoor zij er achter kunnen komen hoe een truc werkt. Maar de trucs blijven goocheltrucs en dus blijft het een groot raadsel hoe deze in elkaar steken.

Met elkaar in gesprek

Na de show komt het regelmatig voor dat gasten met elkaar het gesprek aangaan over mijn trucs. Zij bespreken wat zij gezien (denken te) hebben. Iedereen heeft zijn eigen ideeën over mijn trucs, deze lopen vaak heel erg uiteen en dus wordt de oplossing ook op deze manier niet gevonden.

Sim salabim

Sim salabim, voordat je het weet is het zo ver: De grote dag van jouw feest! Op deze dag komt er waarschijnlijk nog veel op jou af, maar om mij hoef je je geen zorgen te maken, want ik regel alles zelf. Uiteraard ben ik op tijd aanwezig op de feestlocatie en bereid ik mezelf zorgvuldig en uitgebreid voor. Wat mij betreft mag de show beginnen. Sim salabim...