Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Hengelo boeken? Kies voor TOP entertainment

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Hengelo.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Hengelo inhuren? Boek Alex Buijk

Als van jongs af aan ben ik gefascineerd door goochelen en het magie dat dat met zich mee brengt. De afgelopen 10 jaar heb ik van mijn ultieme hobby mijn werk gemaakt. Met een klanttevredenheids percentage van 100 procent en meer dan 120 boekingen per jaar, ben ik een echte topentertainer voor jouw feest of evenement als goochelaar in Hengelo. Doordat ik een goochelaar ben die gepassioneerd is met de wereld van magie, heb ik over de jaren een aardige reputatie opgebouwd als topentertainer. Hierdoor heb ik ook mogen genieten van de interesse in mijn werk van een aantal grote bedrijven zoals RTL MCN en ABN Amro.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Hengelo?

Behalve goochelshows zijn mijn eigen bedachte goochel workshops een echte hit en enorm in trek bij het publiek tegenwoordig. Zowel voor jong als voor oud is het een leuke bezigheid vol magie voor een middag of avond. Tijdens deze workshop die ik vaak voor verjaardagsfeesten, jubileums en familiefeesten mag houden krijgt elke deelnemer een leuke goodybag. Hierdoor leer je niet alleen een magische truc je zelf mag performen, maar ga je ook niet met lege handen naar huis. Bij het boeken van deze workshops is het ook mogelijk om vooraf een kleine show door mij zelf te laten doen. Hierdoor word je zelf alvast opgewarmd voor de workshop waar je zelf de mogelijkheid krijg om voor een moment goochelaar te zijn. Wil je dus iets anders? Kies voor een workshop van een goochelaar in Hengelo als mijzelf!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Als goochelaar in Hengelo ligt mijn specialiteit natuurlijk op het podium.

Ik geef de meest spetterende en magistrale show door middel van zweef en verdwijntrucs, maar ook met de alom bekende kaarttrucjes vliegen de kaarten om je oren. Is het nou dat je grootmoeder of vader hun verjaardagen vieren of dat er een reünie is van een school of klas, ik ben de uitstekende keus voor vermaak tijdens die dag. Familiefeesten zijn ook een steeds populairder wordend feest in Nederland waar een goochelshow ideaal is om iedereen zich om zijn gemak te laten voelen.

Voor de niet Nederlandstalige die aanwezig zijn tijdens een feest kan ik mijn show eventueel in het Engels opvoeren. Hierdoor kan iedereen genieten van de show en zal niks missen door de taalbarrière. Gelukkig is magie ook de taal die iedereen wel spreekt en ik zal daarom zeker geen moeite hebben om iedereen bij de show te kunnen betrekken om zo te zorgen voor de beste interactie met het gehele publiek.

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Als goochelaar in Hengelo ben ik tevens ook nog in te huren voor een aantal andere geweldige concepten. Denk hierbij aan het inluiden van de zomervakantie op scholen en dagverblijven. Maar ook het inluiden van het nieuwe schooljaar is erg populair bij scholen. Ik kan een mooi opgezette show neerzetten met de nodige trucs en magie in de kantine of op het schoolplein bij lekker weer. Zit je als student in de studentenraad en je zoekt leuke entertainment voor een schoolfeest voor na 1 van de toetsweken? Dan kan je mij ook perfect voordragen aan je schooldirecteur om de dansvloer alvast op te warmen in de vooravond met mijn magische trucs voordat iedereen los zal gaan op de muziek.

         

Een ander geweldig concept is het in een speciaal daglicht zetten van je producten op een beurs of event. Dankzij een aantal trucjes kan ik je product laten verdwijnen en weer laten terugkomen, maar ook laten zweven om zo de aandacht van de zaal te laten richten op jouw stand en jouw product. Je krijgt niet alleen de perfecte reclame hierdoor voor je product, maar alle bezoekers zullen een kijkje willen nemen bij de populairste stand van het event. Tot slot doe ik ook nog aan een letterlijk spetterende onthulling van nieuwe logo’s of namen van bedrijven en instanties. Door middel van vuurwerk en snel ontvlambaar papier belooft dit een spectaculaire aanschouwing te zijn wat voor alle collega en bezoekers laag in het geheugen zal blijven staan. Buiten dat is het ook een mooie promotie voor toekomstige klanten en personeel doordat je dit zo uitbundig en professioneel aanpakt.

Wacht dus niet langer en boek mij, Alex Buijk in voor een middag of avond voor magie en plezier.

Als goochelaar in Hengelo wil ik graag de beste entertainment leveren voor jouw feest of event. Voor meer info over de tarieven of mijn werk als goochelaar verwijs ik je graag door naar mij contactgegevens op mijn website https://bougemagic.nl. Ik sta je graag de woord via telefoon of mail!