Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek een Top Goochelaar in Heumen voor jouw feest.

Dit is Alex Buijk, bekend Goochelaar in Heumen. Hij vermaakt jou gasten het liefst met zijn kaarttrucs. Neem nu contact op met deze topper en ga het ervaren.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Wat een goochelaar zo leuk maakt op een feest

Toen ik jong was, wenste ik steeds een goochelaar op de feesten die georganiseerd werden in de familie of andere feesten. Een goochelaar kan namelijk zeer leuk zijn om de kinderen bezig te houden, alsook voor volwassenen kan een goochelaar een leuke vorm van entertainment betekenen. Veel jonge, alsook oudere kinderen zijn namelijk gefascineerd door goochelen en kunnen tijdens of na een goochel-act ook zelf wat trucjes bijleren om verder te tonen aan hun vrienden of geliefden. 


Een goochelaar kan er ook voor zorgen dat iedereen even stil wordt. Een goochelaar kan ook binnen verschillende locaties optreden. Tijdens een tuinfeest kan het heel leuk zijn om hem in open lucht bezig te zien of tijdens een feest dat zich in een overdekte ruimte bevindt kan een goochelaar ook leuk zijn en zo eventueel de act van de avond worden. Er zijn namelijk verschillende soorten acts mogelijk. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een tafelgoochelaar of een magic show, eventueel een workshop goochelen of een combinatie van deze opties. Voor kinderen kan een workshop goochelen wel tof zijn, zo kunnen de volwassenen zich bezig houden met bijkletsen en wijntjes drinken, terwijl de kinderen tijdens een interactieve workshop veel kunnen bijleren en zo eventueel een passie ontwikkelen voor goochelen en dit kan na het feest ook zijn vruchten afwerpen. Doorheen je leven kunnen goocheltrucs namelijk goed van pas komen om iemand te verbazen. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Mijn eigen ervaring met goochelaars in Heumen

De eerste keer dat ik een goochelaar gezien heb, was tijdens een feest van een (toen nog) verre kennis. Ik was zo onder de indruk hoe deze goochelaar de hele groep kon verwonderen en nadien een aantal van zijn trucs heeft ontmanteld. Nadien blijf je achter met een verwonderd en leuk gevoel. Over sommige acts blijf je dagen nadien nog steeds nadenken over hoe de goochelaar die zou kunnen hebben gedaan. Goochelen is en blijft fascineren, elke persoon valt wel te fascineren met een bepaalde goocheltruc, vandaar dat dit zo'n goede vorm van entertainment kan zijn, zowel voor een jong als voor een ouder publiek. 


Nadat ik deze eerste goochel-ervaring had meegemaakt, wilde ik zelf ook een goochelaar op mijn eerst volgende tuinfeest. Ik had ge├»nformeerd waar de goochelaar werd geboekt en zo heb ik dan ook dezelfde goochelaar kunnen boeken en het werd een succes. Mijn hele familie was onder de indruk van de volledige act. Ik had er dan ook nog een workshop bij geboekt, zodat degene die wilden ook hieraan konden deelnemen om zelf de trucs te leren en ze te kunnen tonen aan anderen. Het is altijd leuk om iemand in huis of op de werkvloer te hebben die je kan verwonderen met een goocheltruc. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om ook een workshop te boeken voor mijn tuinfeest. 

Zelf heb ik mijn goochelaar gevonden via bougemagic.nl, intussen heb ik al een aantal acts van hen kunnen zien en deze waren fantastisch en magisch. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar boeken via bougemagic.nl

Bougemagic biedt zeer veel mogelijkheden, zo kan je een goochelaar boeken voor bijvoorbeeld een bruiloft, voor de logo-onthulling van bijvoorbeeld je bedrijf, voor een centrale goochelshow, voor een tafelgoochelshow (bijvoorbeeld met kaarten en andere acts) enzovoort. Er zijn ook nog andere mogelijkheden, zo kan je ook een goochelaar inhuren om wat te entertainment op je bedrijfsevenement als rondlopende goochelaar of tijdens een diner. Voor prijzen of meer informatie over de mogelijkheden die bougemagic.nl te bieden heeft, kan je gemakkelijk contact opnemen met hen via de website zelf.


Bougiemagic kan ook zorgen voor een energizer (spreker) op een professioneel of ander event voor een volwassen publiek. Er zijn zeer veel mogelijkheden die op maat voor jou kunnen worden samengesteld. Om de exacte prijs te weten van een goochelaar, kan je bougiemagic contacteren. Zo kan je al jouw wensen met hen meedelen en kunnen ze exact die act samenstellen waarnaar je op zoek was. Door hun jaren ervaring en expertise weten ze goed wat de klant verwacht en welke mate van professionaliteit of soorten trucs er getoond dienen te worden. Elk soort publiek heeft namelijk een ander soort humor, bougiemagic weet hier alles over en kan dan ook een act op maat samenstellen voor het juiste publiek.

Boek Alex Buijk

Een goochelaar kan jouw event alvast wat opfleuren en ervoor zorgen dat de pijnlijke stiltes al snel vergeten worden of zich totaal niet voordoen tijdens jouw evenement en dit evenement dicht tegen de perfectie aanleunt.