Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Heusden voor jouw event! Reserveer nu.

Maak nu een reserveer bij Alex Buijk de goochelaar in Heusden die jouw event tot een spektakel maakt.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar

Alex Buijk

Ben je op zoek naar spanning en sensatie voor zowel groot als klein? Dan moet je bij Alex Buijk zijn. Alex Buijk verzorgt jouw feest van top tot teen en zorgt ervoor dat je gasten niet weglopen van verveling. Ben je specifiek op zoek naar een entertainer en goochelaar te Heusden, dan heb ik goed nieuws voor je ! Ook in Heusden is Alex actief, Alex werkt namelijk in heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Een verassende wending 

Ken je het gevoel dat je uitgenodigd wordt op een feestje, maar na een uur al weer de benen wil nemen? Dat het feestje waar je op beland bent zo saai is dat je, je ogen amper kan openhouden? Dat wil je toch niet voor jou feest? Er is tegenwoordig zo veel keuze in entertainment, dat je niet goed meer weet wat je moet kiezen.


Ga je voor een vuurspuwer, een koorddanser, een zanger? Hoewel dit één voor één leuke alternatieven zijn, is er toch nog een vorm van entertainment die enorm geliefd wordt maar nog vaak vergeten wordt! Het inhuren van een goochelaar!


Goochelaars worden steeds populairder en zorgen voor een succesvol verloop van je feest.


Wil je dus graag een feest dat verbaast, een feest waar niemand in slaap valt en een feest met een verassende wending? Dan is een goochelaar inhuren een goed idee! Met een goochelaar breng je magie en pit op je feest!


De voordelen van een goochelaar op je feest 


Een goochelaar weet niet alleen iedereen te verbazen met zijn vingervlugge trucjes, maar de activiteiten van een goochelaar zijn ook heel uitgebreid. Een goochelaar grijpt elk moment de aandacht en laat deze ook geen moment verzwakken. Er zijn twee hoofdformules waaruit je kan kiezen als je eraan denkt om Alex Buijk als jouw evenement goochelaar in te huren.


Je kan hem namelijk inhuren als tafelgoochelaar: hierbij schuimt Alex de tafels van jouw feest af om jouw gasten op een persoonlijke en interactieve manier te entertainen. Dit is een zeer populaire en geliefde vorm, maar als deze je niet aanspreekt kan het zeker ook anders!


Alex Buijk kan je ook gewoon inhuren als rondlopende goochelaar, tussen de gasten in. Waarbij hij de leukste trucs al rondlopend uitoefent!

Welke vorm je ook verkiest er is altijd een oplossing, zelf als je liever een combinatie hebt van de twee of iets er tussenin. Want Alex staat open voor goochelwerk op maat van jou, je feest en je gasten!
alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Waarvoor kan ik een goochelaar inhuren?

Goochelaars die zijn een meerwaarde voor elk feest en evenement. Vroeger waren ze meer gekend als entertainers voor kinderen, maar dat is zeker niet langer waar! Goochelaars zijn ook leuk voor tieners, jongvolwassenen, senioren en alles wat daar tussen valt.


Alex is al gevraagd geweest op de gekste evenementen en feesten dat je je kunt bedenken en wist er telkens een succes van te maken. Denk maar aan bedrijfsfeestjes, bar mitswas, sweet 16 feestjes en vrijgezellenfeesten. Maar Alex wordt ook veel gevraagd op trouwfeesten en dat is niet zo gek. Als je trouwt wil je namelijk graag dat de mensen nog heel lang nagenieten van je trouwfeest en daarom wil je zorgen voor een intens entertainment die niet zomaar vergeten wordt! Ook verjaardagsfeesten en huwelijksfeesten zijn populaire data om een goochelaar in te huren!

 Waarom zou je dan kiezen voor Alex Buijk als goochelaar te Heusden? 

Als eerste is Alex Buijk een goede keuze, omdat hij gemakkelijk bereikbaar is dus ook als je op zoek bent naar een goochelaar in Heusden. Alex verplaatst zich zonder probleem naar jou evenement of feest. Alex is boven goochelaar ook nog eens een znergizer, dit wil zeggen dat hij als geen ander weet hoe hij de mensen kan entertainen en niet alleen met zijn trucs, maar ook met zijn woorden. Hij is een goede en humoristische spreker en krijgt daardoor elk publiek in gang, van jong tot oud! Alex Buijk is bovendien betrouwbaar en professioneel en heeft een uitgebreide ervaring als goochelaar. 


Ben je dus op zoek naar een leuk en origineel entertainment in Heusden? Denk dan eens aan een goochelaar! Een goochelaar is een persoon die iedereen weet te entertainen en verbazen. Als je een goochelaar inhuurt voor jouw feest of evenement, dan zorg je er gewoon voor dat jouw feest het gespreksonderwerp van het jaar wordt. Ben je overtuigd van de meerwaarde van een goochelaar op jouw feest? Kies dan meteen voor een goochelaar bij jou in de buurt met ervaring, humor en respect, kies voor Alex Buijk!