Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu deze magische Goochelaar in Hillegom

Maak nu een reservering bij Alex Buijk de Goochelaar in Hillegom. Hij zal je gasten vermaken met een show vol trucs en illusie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Passie, plezier en verbazing

Het is altijd leuk als we iets hebben om te vieren. Unieke momenten maken ons leven zo veel dierbaarder. Een leuk gevoel dat gelukkig zijn en waarom dus waarom zou je dat enkel voor jezelf houden? Een mooi gevoel wordt zoveel mooier als je het kan delen met je vrienden, familie, kennissen en collega's. En hoe doe je dat beter dan door het geven van een groot feest?

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Leuk entertainment op jouw feest

    Niets in de wereld is perfect, dus zal jouw feest dat waarschijnlijk ook niet zijn. Maar je kan wel naar perfectie op je feest proberen te streven. Maar hoe doe je dat nu juist? Een feest kan je geslaagd noemen wanneer de meeste van je gasten met een positief terug naar huis zullen keren. Dit doen ze als ze algemeen tevreden zijn met je feest. Daardoor zal je een goede keuze moeten maken qua locatie, decoratie, muziek , eten én entertainment.


    Een goede keuze maken betekent kiezen voor de het grote deel van je gasten.

    Dit doe je door keuzes te maken die een grote kans hebben van slagen op je feest. De keuze van entertainment is een heel belangrijke keuze, want het zal een bepalende factor zijn voor het succes van je feest. Een vorm van vermaak kiezen die voor iedereen leuk en aangenaam is, is misschien niet gemakkelijk, maar ze bestaat!


    Heb je al eens nagedacht om een goochelaar in te huren als entertainment op je volgend feestje of evenement? Een goochelaar is een geboren entertainer die perfect weet hoe hij je gasten moet vermaken!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Kies voor een goochelaar

Gooi het eens over een andere boeg en kies voor een goochelaar op je volgend feest


Wanneer je de keuze gemaakt hebt van een goochelaar op je feest in te huren zal je merken dat je er geen spijt van zult hebben. Je zult verbaasd zijn van wat een goochelaar jou en je gasten kan bieden. Het inhuren van een goochelaar reikt verder dan de meeste vormen van entertainment.


Het geeft je gasten een originele manier van vermaak, die ze nog nooit eerder hebben ervaren. Zijn leukste goocheltrucs kunnen zowel jong als oud blijven verbazen. Het idee dat goochelaars enkel een goed entertainment aan kinderen bieden is al lang achterhaald. Goochelaars worden steeds beter in wat ze doen, omdat ze telkens nieuwe techniekjes en trucen bijleren. Een goede goochelaar werkt professioneel en met precisie, hierdoor lijkt hij of hij echt magische krachten bezit. Je gasten zullen versteld staan en niet geloven wat ze zien. Ze zullen tevergeefs de goochelaar in de gaten houden om toch zijn geheim te kunnen achterhalen. Dit zal nooit lukken want een échte goochelaar geeft zijn geheimen nooit prijs en dat is ook een groot deel van het plezier die een goochelaar jouw en je gasten geeft: het mysterie die rond hem hangt. 

Alex Buijk als goochelaar voor jouw feest in de omgeving van Hillegom

Er is een goochelaar in de buurt van Hillegom die jou het feest van je leven kan geven. Die goochelaar is Alex Buijk. Ondertussen zijn er al veel anderen die jou ook spannende goocheltrucs en sensatie kunnen bieden, maar Alex Buijk is toch nét iets anders dan de andere goochelaren. 


Wat maakt Alex dan zo anders? Alex heeft al een heel deel jaren ervaring als goochelaar en dit op verschillende soorten feestjes en evenementen. Alex kan zo goed een trouwfeest entertainen dan hij een pensioenfeest kan entertainen, want door zijn uitgebreide ervaring heeft hij geleerd hoe hij zich het beste kan aanpassen en welk soort feest dan ook. Niet enkel kan hij zich aanpassen aan elk feest maar ook aan elke gast en elke leeftijd. 


Alex Buijk heeft niet enkel veel ervaring, maar doet zijn werk ook met heel zijn hart en ziel. En dat merk je, het geeft zijn goocheltrucs nog zo veel meer dieptegang. Alex gaat steeds professioneel te werk en is als eerste op de hoogte van de nieuwste en de leukste goocheltrucs. Alex is goed in het spreken voor een publiek en weet hoe hij mensen enthousiast kan maken, omdat hij naast goochelaar ook nog werkt als Energizer, lezer en spreker. Hij kan zo de aandacht van elke gast trekken en houden tot het feest op zijn einde loopt. 


Alex kan je inhuren als rondlopende goochelaar en/of als tafelgoochelaar. Het hangt ervan af wat je verkiest, als rondlopende goochelaar voert hij zijn trucjes uit al rondwandelend tussen je gasten en als tafelgoochelaar zal hij je gasten aan tafel vergezellen om ze daar te verbazen met zijn goocheltrucs. Daarnaast biedt Alex ook goochelwerk op maat aan: om maximale tevredenheid van zijn klant te garanderen!