Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Hilvarenbeek nodig voor een onvergetelijke avond?

Reserveer nu deze top goochelaar in Hilvarenbeek en ervaar een wereld vol magie en illusie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar

voor jouw feest

Woon jij het mooie Hilvarenbeek en vier jij binnenkort een feestje? Wil jij niet zo maar een feestje geven, maar een feestje waar jouw gasten het nog vaak en lang over zullen hebben? Dan ben ik misschien de persoon die je zoekt. Ik ben namelijk een goochelaar in Hilvarenbeek en omgeving en ik kan met een spetterende show, vol magie, jouw feestje erg speciaal maken.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Voor wie treed ik op?

Ik treed op voor alle doelgroepen, van jong tot oud, man of vrouw. Maar de meeste shows die ik geef, zijn voor volwassenen. Daarnaast treed ik niet alleen voor particulieren op, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten ben ik in te huren. Je kunt mij dus inhuren als goochelaar, maar dat is niet het enige. Je kunt mij namelijk inhuren voor meerdere rollen. Zo ben ik bijvoorbeeld in te huren als spreker of energizer. Dus heb jij hulp bij jouw feestje? Laat het mij dan zo snel mogelijk weten en samen bekijken wat de mogelijkheden zijn. 


Voor elk feestje een eigen show

Omdat elk feestje anders is, zet ik voor elk feestje een show in elkaar. Ik stem mijn show volledig af op jouw feestje. Daarom wil ik altijd ruim van tevoren met jou bespreken wat jouw wensen voor het feestje zijn, wie er op het feestje komen, wat voor feestje het is, etc. Als ik dit allemaal weet, kan ik mijn show helemaal op maat maken voor jouw feest. Het is dus belangrijk dat jij gewoon aangeeft wat jouw wensen zijn, het maakt niet uit hoeveel wensen het zijn en of ze groot of klein zijn. Ik probeer hier zo veel mogelijk rekening mee te houden. Het is tenslotte jouw feestje waar ik op mag treden, dus mijn show moet voor jou perfect zijn.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Niet alleen op het podium

Als ik naar andere goochelaars kijkt, zie ik vaak dat zij heel veel op het podium staan. Veel goochelaars staan echt alleen maar op het podium. Uiteraard doe ik enkele trucs ook op het podium. Dit is om de simpele reden dat de benodigdheden voor die betreffende acts op het podium staan en die kan ik daar niet zo maar weghalen. Maar als het even kan, verlaat ik het podium. Ik vind het leuk om de gasten van dichtbij te vermaken met mijn acts. Het is leuk om direct bij het tafeltje van een aantal gasten een act te doen. Soms vraag ik hulp aan hen, soms ook niet. Terwijl ik naar het volgende tafeltje loop, tover ik een balletje achter iemands oren vandaan en zo volgen mijn acts zich in rap tempo achter elkaar op. De gasten volgen mij volledig en bekijken vol verbazing mijn acts. Zij reageren vaak erg enthousiast en ook erg nieuwsgierig. Zij willen natuurlijk weten hoe een act in elkaar zit, want ze willen het zelf ook kunnen. Maar ik vertel hen natuurlijk niet hoe een act werkt en ik laat het de gasten ook zeker niet ontdekken. Ik zie daarom vaak dat de gasten onderling met elkaar in gesprek gaan over hoe mijn acts zouden kunnen werken. Er komen vaak hele creatieve suggesties voorbij. Erg leuk om te horen.

 De dag van de show

Als de grote dag van de show is aangebroken, zorg ik dat zeker op tijd aanwezig ben op de locatie van het feest. Ik wil er eerder zijn dan de gasten, want dan kan ik de zaal en het podium nog even bekijken voordat zij arriveren. Ik wil natuurlijk niet dat zij mij al zien, dus voordat zij arriveren, ben ik al vertrokken naar mijn kleedkamer achter de schermen. Omdat jij het op deze grote dag waarschijnlijk druk genoeg hebt met het regelen en checken van de laatste punten, zal ik jou zo veel mogelijk met rust laten. Indien jij nog wat laatste tips of wijzigingen hebt, mag je mij natuurlijk altijd opzoeken. Als ik achter de schermen zit, hoor ik de gasten vaak binnen komen. Het klinkt altijd erg gezellig. Ik kan dan ook niet meer wachten tot ik het podium mag betreden en als dat moment eindelijk daar is, zal ik vol enthousiasme het podium betreden. Dit doe ik uiteraard op een magische manier. De eerste act is dan gelijk een feit. Vanaf dit moment volgt de ene goocheltruc, de andere goocheltruc op. Jouw gasten zullen vol verbazing naar mijn show kijken. Ik zorg er voor dat ik hun volle aandacht krijg en vasthoudt. Na afloop van de show zal er nog lang nagesproken worden over mijn show en uiteraard ook over jouw geweldige en onvergetelijke feest!