Goochelaar Huren Alex Buijk

Maak kennis met de leukste Goochelaar in Hilversum.

Dit is Alex Buijk de allerleukste Goochelaar in Hilversum. Reserveer nu deze topper voor jouw evenement of feest en geniet van alle leuke gave trucs die hij jouw gasten zal laten zien. 

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Wie ben ik?

Voor een goochelaar in Hilversum ben je bij mij aan het goede adres. Ik ben een echte entertainer ten opzichte van veel andere goochelaars door mijn professionaliteit en geweldige shows.


Wie ben ik?

Alex Buijk is de naam en ik ben een topentertainer als het gaat om goochelen. Ik heb al meer dan een 10 jaar ervaring als goochelaar en ben al vanaf jongs af aan bezig met deze geweldige hobby, die ik gelukkig hedendaags ook als beroep mag uitvoeren. Ik ben buiten goochelaar in Hilversum en in de rest van de omgeving ook in te huren in België. Naast dat ik de Engels taal spreek en tevens goed beheers, kan ik dit ook verwerken in een show of ander concept van mij. Dit is erg handig als je bv. gasten uit het buitenland op bezoek heb. Dit kunnen zowel collega’s of kennissen van de familie zijn. Doordat ik al lang in dit mooie vak zit en meer dan honderd optredens verspreid over het land per jaar heb, heb ik ook een goede leer gehad van hoe bepaalde mensen en publiek in elkaar zitten. Hierdoor kan ik zeer goed inschatten hoe ik een specifiek publiek of een specifieke gast kan benaderen voor de juiste interactie.


Omdat ik al zolang in het magische vak zit heb ik een aardig volle agenda met boekingen opgebouwd die ik wekelijks mag naleven. Omdat ik de beste shows lever heel het jaar door ben ik een gemis op elk feest waar ik niet aanwezig ben. Ik kan zowel in de ochtend, middag of avond een optreden verzorgen voor jouw feest of event, maar ook op kerstavond zet ik een wonderbaarlijke show neer indien je hier een voorkeur voor heb.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Feesten in alle soorten en maten

Naast dat ik in te huren ben als goochelaar in Hilversum voor een divers aantal soort feesten en events. Dit kan zowel als dagprogramma zijn tijdens een studentenfeest of studentenreunie, maar ook tijdens een 25 of 50 jarige trouwdag, maar ook reünies van je oude werkgever.

Buiten deze eerder genoemde feesten kan je deze goochelaar ook zorgeloos inhuren om buitenlandse gasten te vermaken die bv. deel uitmaken van een reistocht door Nederland. De reisorganisatie kan mij hiervoor contacteren voor een magische afwisseling na het bekijken van de bezienswaardigheden van ons land.


Heb je iemand die je even wilt opbeuren? Dan kan ik daar ook te hulp schieten. Een goochelaar is niet alleen het heden en de toekomst, maar ook gewoon leuk voor iedereen van welke leeftijd dan ook. Ik vrolijk graag mensen op in het ziekenhuis of in een bejaardenhuis. Ook voor het inluiden van de zomervakantie of juist van een volgend schooljaar kom ik graag langs om de studenten en docenten te entertainen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Andere concepten

Een aantal andere concepten die ik uitvoer zijn workshops in het leren goochelen, onthullingen van je nieuwe bedrijf of de naam van je bedrijf in een gaaf en stoer logo, maar ook een grote hoeveelheid soorten beurzen en events. Bij een van deze magische en leerzame workshops leer je een goocheltruc opvoeren en zie je met de begeleiding van mijzelf hoe het nou allemaal in zijn werk gaat. Ben je net een nieuw bedrijf gestart en zoek je een stoer maar ook hip bedrijfslogo en wil je die op mooie wijze onthullen? Dan kan ik dat voor je verzorgen d.m.v. vuurwerk en snel ontvlambaar papier, waardoor het dag vol spektakel wordt. Tot slot kan ik als goochelaar in Hilversum je producten die je wilt aanbieden in een goed en bijzonder daglicht zetten op bv. een gereedschap of autobeurs. Dit komt niet alleen goed van pas, maar is nog leuk ook. En indien je wilt dat de cijfers van de verkoop omhoog gaan is het zeker een mooie oplossing daarvoor. Met behulp van magie zullen je verkoopcijfers stijgen en je bent ook nog eens de aantrekkelijkste verkoper op de beurs doordat ik mensen vanuit alle uithoeken van de zaal aan zal trekken met klassieke trucjes zoals verdwijntrucs, maar ook zal ik de artikelen laten zweven boven de tafel voor een mooi effect.

Contact

Heb je nog vragen voor mij? Mijn contactgegevens die op mijn website staan geven je snel toegang tot een gesprek met mij. Voor een kennismakingsgesprek kan je voor het beste even bellen, om zo een middag of ochtend af te spreken om jouw feest of event te bespreken volgens jouw wensen en voorkeuren.