Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Hof van Twente inhuren? Boek Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Hof van Twente.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Hof van Twente inhuren?

Ben je op zoek naar uitdagend entertainment van topkwaliteit? Goochelaar Hof van Twente heeft door de jaren heen zijn diensten al ruimschoots bewezen. Professioneel entertainment met animerende acts, waarbij gasten de avond van hun leven meemaken. Ik kom naar zakelijke bijeenkomsten zoals een nieuwjaarsborrel maar ook bij familiefeesten voor de particulier ben ik te boeken. Omdat ik een goochelaar ben die één van de meest geboekte illusionisten is, zal er snel gereserveerd moeten worden. Mijn agenda zit spoedig vol.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op jouw feest, 

in Hof van Twente?

Niets is wat het lijkt

Een vakkundig goochelaar heeft altijd de meest trendy goochelacts. Geen suffe ouderwetse “konijn uit de hoed trucjes”, maar magie waar je mond van openvalt. Mensen raken altijd weer enthousiast wanneer ik aan de slag ga. Of het nu een bruiloft is of een personeelsfeest. Een goochelaar zal daar altijd veel toe bij kunnen dragen. Goochelaar Hof van Twente is wereldberoemd in de Achterhoek en heeft al heel wat optredens op zijn naam staan. Daar ben ik trots op! Wil je een boeking doen, kijk dan even op mijn website en zie hoe gemakkelijk dit gaat.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Wat is een tafelgoochelaar?

Al jaren doe ik tijdens feesten en partijen mijn goochelacts aan de tafel van de gasten. Ik ga dus van tafel naar tafel en probeer de mensen in de juiste stemming te brengen. Eerst kijk ik even wat voor vlees ik in de kuip heb, en dan begin ik mijn magische toverkunsten te vertonen. De bezoekers van het feest willen lachen en plezier hebben. Met een flinke portie humor, probeer ik steeds de aandacht van de gasten te trekken. Kinderen zijn een ander publiek dan volwassenen, dus ik pas de avond bij de gasten aan. Je kunt mij als goochelaar Hof van Twente online boeken.

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar op een beurs

Sta je regelmatig op een beurs en wil je eigenlijk wel wat meer bezoekers bij je beursstand? Ik, als goochelaar Hof van Twente, kan beloven dat ik meer bezoekers zal trekken. Leuke goocheltrucs laten zien aan het voorbij wandelend publiek, vind ik een van de leukste kanten van mijn beroep. Geen strijd voeren met de beursganger maar op ludieke wijze mijn goocheltrucs tonen aan en de langslopende toeschouwer. Dan is het gemakkelijk om de bezoeker uit te nodigen om een kijkje te nemen in de beursstand. Mijn manier van werken is los en zeker niet dwingend. Het publiek raakt meestal toch in de ban van de magie en zijn gewilliger om te blijven staan. Het bezoek aan de beursstand zal dus stijgen en meer omzet genereren. In het verleden is bewezen dat deze manier van werken invloed heeft op de aandacht of omzet van de beurshouder.

Spannende goochelshows

Behalve dat ik werk als beursgoochelaar en mijn opwachting maak op feesten en partijen, geef ik regelmatig goochelshows. Altijd weer een leuke aangelegenheid om samen met je kinderen en familie van te genieten. Voor elk feest is er een passende show, die ik met genoegen laat zien. Vanaf 8 tot 80 zijn de goocheltrucs prima te volgen en geven de avond een geweldige boost.

Workshop goochelen

Nieuwsgierig naar mijn trucjes? Na de goochelshow kan ik altijd een workshop goochelen verzorgen. Jong en oud kunnen deze workshop volgen. Je krijgt een klein kijkje in de goocheltrucs die ik in de show heb laten zien. Het zorgt voor hilarische momenten en geeft de gast een onvergetelijke avond. Een workshop goochelen kan tijdens een personeelsavond zorgen voor een betere verstandhouding tussen de werknemers. De illusionist verdiept zich van te voren in zijn publiek en zal de avond hier op aanpassen. De juiste show met de juiste specialistische aanpak. Geen doorsnee feest, maar een avond waar nog lang over zal worden nagepraat.

         Maatwerk goochelaar Hof van Twente

Om goed werk te leveren verdiep ik mij in de gasten en zal mijn magie daarop aanpassen. Een bruiloftsfeest geeft weer hele andere inzichten dan een kinderpartijtje. Met al mijn ervaring van de afgelopen jaren, weet ik exact wat mij te doen staat. Vinden gasten het vervelend dat ik kom goochelen aan hun tafel? Dan heb ik

dat in no time door en ga een tafeltje verder. De meeste bruiloft gangers zijn echter uitgelaten en vinden het juist weer plezierig dat ik mijn goocheltrucs laat zien. Om je te inspireren raad ik aan om mijn website te bezoeken en alles goed door te lezen.

Goochelaar Hof van Twente staat voor maatwerk, kwaliteit en plezier! Simpel te boeken via de website.