Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Hoogeveen boeken voor jouw event? Boek deze TOPPER

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Hoogeveen.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Hoogeveen inhuren? Boek Alex Buijk

Uniek en origineel entertainment

Als je een feest organiseert weet je hoe belangrijk het is. Met het juiste vermaak zorg je ervoor dat je gasten een leuke avond hebben.

Het entertainment is het belangrijkste onderdeel van het feest. Daarom denk je er goed over na wat voor mogelijkheden je hiervoor kan gebruiken. Want wat kan je nu precies doen om je feest tot een succes te maken?

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Hoogeveen?

Goochelaar voor een bruiloft

Als je met je geliefde gaat trouwen is dit reden voor een feestje. Misschien vind je het niet zo leuk om de hele avond te dansen op hare muziek. Of wil je iets speciaals doen waardoor je gasten zich vermaken. Met een goochelaar in Hoogeveen weet je zeker dat al je gasten met veel plezier kijken naar de voorstelling. En natuurlijk is het bruidspaar onderdeel van de voorstelling. Want daar draait het feest natuurlijk om.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar op verjaardag

Voor een verjaardag

Als verassing kan je altijd een goochelaar in Hoogeveen inhuren. Dit kan je natuurlijk ook doen als je juist een verjaardagsfeest organiseert. Wat de reden ook is maakt niet uit. Een verjaardagsfeest moet gevierd worden. Met een act van de goochelaar in Hoogeveen breng je al je vrienden en familie bij elkaar. Dit maakt het tot een sfeervol en gezellig feest.

Voor een familiefeest

Als je elk jaar een groot feest viert voor de hele familie dan wil je natuurlijk wel dat iedereen zich vermaakt. Om dit te organiseren voor verschillende leeftijden wil je wel een aantal activiteiten inplannen die iedereen leuk vindt. Door de magie van de goochelaar in Hoogeveen weet je zeker dat iedereen zich goed vermaakt.

Goochelaar tijdens een huwelijk

Als je 25 jaar getrouwd bent

Elke bijzondere gelegenheid in het leven wil je vieren. Als er wat moois gebeurd in je leven wil je dat delen met je vrienden en familie. Zo veel jaar getrouwd zijn is niet zo vanzelfsprekend meer. Het is dus heel bijzonder om hierbij stil te staan en dit ook echt te vieren. Nodig al je vrienden, familie en andere belangrijke mensen uit in je leven. En vier met elkaar dat je nog steeds samen bent met je grote liefde. Met de voorstelling van de goochelaar in Hoogeveen maak je er helemaal wat speciaals van.

Als je dat diploma hebt behaald

Je hebt het super druk met je baan en met je gezin. Voor je baan heb je nu een opleiding afgerond. Er waren oneindig veel momenten dat je er geen tijd of zin in had. Dat je wilde opgeven. Maar dat heb je toch niet gedaan. Omdat je zo trots op jezelf bent wil je deze feestelijke gebeurtenis natuurlijk vieren. Maak er een speciaal feest van door een goochelaar in te schakelen. En laat je prestatie weer terugkomen in de magische trucjes.

Een goochelaar voor elk feest

Wat voor feest je ook geeft maakt dus helemaal niet uit. Er zijn verschillende gelegenheden voor een feestje. En alle belangrijke momenten in je leven wil je natuurlijk vieren. Als je nu van je feest een bijzondere ervaring wilt maken huur dan een goochelaar in Hoogeveen in. Met zijn ervaring maakt hij van elk feest een knalfeest. Het maakt niet uit hoe divers de groep is en de leeftijden heel erg verschillend zijn. Ook maakt het niet uit waar je het feest viert, de goochelaar kan je inschakelen voor verschillende locaties.

         Neem je contact op?

Met de ervaring en de trukendoos van de goochelaar weet je zeker dat je feest een groot succes is. Door een professional in te schakelen voor het entertainment hoef je hier zelf niets meer voor te doen. Hierdoor weet je zeker dat dit goed geregeld is en dit bespaart je veel tijd en energie. Tijd en energie die je weer ergens anders in kan stoppen. Als je dus een feest wil waar alles perfect is geregeld huur dan een goochelaar in die al je gasten vermaakt. Je feest is hierdoor voor iedereen een geweldige ervaring en dat zal ervoor zorgen dat je zelf ook meer geniet.