Goochelaar Huren Alex Buijk

Ontmoet DE Goochelaar in Hoorn; Alex Buijk

Dit is De Goochelaar in Hoorn, ontmoet Alex Buijk en laat je gasten genieten van het leukste entertainment wat er is. Verbazing en verwondering zijn de kenmerken voor de trucs van Alex Buijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Wie ben ik?

Mijn naam is Alex Buijk en ik ben een echte top goochelaar in Hoorn en daarbuiten. Als het gaat om magie en illusie ben ik jouw perfectie invulling op een feest of event als je is wat anders wilt dat die standaard muziekbandjes, amateurs zangers en zangeressen of die diskjockey die alleen maar cd’tjes loopt op te zetten. Ik heb al meer dan een decennia lang ervaring als in het vak van betaald goochelaar. Een beroep dat ik al vanaf kinds af aan uitvoer. Ik ben buiten goochelaar in Hoorn en de rest van Nederland ook in te huren in België. Deze internationale goochelaar die van Friesland tot aan Limburg zijn shows opvoer is dus ook met alle gemak te vinden in Antwerpen of Brussel om een spetterende show te laten zien voor alle liefhebbers en geïnteresseerden. Naast dat ik ook de Engelse taal goed beheers, kan ik dit ook toepassen in een show of ander concept als je bv. gasten op bezoek uit het buitenland op bezoek heb bij je thuis of op je werk. Doordat ik al zolang in het vak zit en meer dan 150 optredens in een jaar heb, heb ik gelukkig een goede mensenkennis mogen opbouwen. Hierdoor kan ik uitermate goed inschatten hoe ik een bepaald publiek is of slechts een enkele gast die een beetje chagrijnig erbij zit. Vanwege mijn ervaring kan ik dan goed zorgen voor de juiste interactie, zodat iedereen tenminste een lach op zijn gezicht krijgt.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Feesten en partijen

Natuurlijk ben ik in te huren als goochelaar in Hoorn voor een diverse variatie aan soorten feesten en events. Dit kan zowel gedeeltelijk of een tijdens het gehele programma zijn van een bruiloft, maar ook tijdens een verjaardag voor je grootouders of ouders. Ook ander soort familiefeesten en reünies net als bedrijfsuitjes en diners zijn een veelvoorkomend verschijnsel tijdens mijn vak. Niks is te gek voor een goochelaar als mijzelf, ik kan bij elk soort feest voor een leuke een magische sfeer zorgen. Op je werk, school of in een ziekenhuis, ik ben de man die komt om die lach op iedereens gezicht te toveren. Voor de teambuildingsuitjes ben ik als goochelaar in Hoorn en daarbuiten erg populair en zeker ook een uitstekende keus om even gezellig onder elkaar er op uit te zijn Wil je gewoon je leidinggevende of het personeel in het zonnetje zetten? Geef mij dan een belletje en weest voorbereid om een mooie dag vol illusie en magie.


Een clown, diskjockey of muziekbandje is immers zo oubollig geworden. Een goochelaar is de toekomst voor een dagje vermaak. Ik vrolijk graag personen op in het ziekenhuis of bejaardentehuis. Dit geldt ook voor het inluiden van de zomervakantie of juist van het nieuwe schooljaar. Ik kom als goochelaar in Hoorn graag de studenten, maar ook en docenten entertainen op het schoolplein met de leukste en mooiste trucjes die ik als goochelaar ken. Als het weer het niet toelaat kan het ook zonde problemen gehouden worden in de kantine van school.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Andere concepten

Een aantal andere leuke concepten die ik uitvoer zijn onder andere goochelworkshops, onthullingen of openingen van een nieuw bedrijf, maar ook ter promotie van producten op beurzen & evenementen. Tijdens een workshop leer je een goocheltruc opvoeren voor de rest in de groep en zie je duidelijk met de professionele begeleiding van mij hoe het nou allemaal in zijn werk gaat. Ook krijgt iedereen een leuke goodybag mee naar huis om nog met na te goochelen. Maar het kan ook zijn dat je een nieuw bedrijf bent gestart en een mooie bedrijfslogo op spectaculaire wijze wilt onthullen of juist je bedrijf spetterend wilt openen. Dit kan ik tot in perfectie voor je verzorgen d.m.v. vuurwerk en snel ontvlambaar papier. Hierdoor wordt het letterlijk een spetterende dag voor jouw bedrijf en personeel. Tot slot kan ik als goochelaar in Hoorn ook je producten die je wilt aanbieden en de cijfers van de verkoop ervan wilt opkrikken in goede banen begeleiden. Door mij op een beurs in een voor jou stand te zetten zal ik tevens jouw producten in een speciaal daglicht zetten.

Contact opnemen

Heb je nog vragen of wil je informeren naar een offerte? Daar kan ik je daar makkelijk en snel mee helpen. Je kan snel met de gegevens die op mijn website bougemagic.nl staan contact met mij opnemen. Voor een kennismakingsgesprek om zo nog beter je specifieke wensen te bespreken kan je het beste even bellen om zo een middag of ochtend in te plannen om jouw feest of ander concept te bespreken zodat je alles ruim van tevoren weet en zo niet voor verrassingen komt te staan.