Goochelaar Huren Alex Buijk

Ontmoet Alex Buijk , Goochelaar in Houten

Dit is Alex Buijk De Goochelaar in Houten en omstreken. Hij geeft je gasten een magische show en laat ze de gaafste trucs zien die voor verbazing en verwondering zullen zorgen.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

 Goochelen op z'n Houts

Het mooie Utrechtse Houten heeft een mooie omgeving en is ideaal om zomer in de tuin de gezelligste feesten te geven. Een goede uitkomst voor de daginvulling is echter niet meer hele dag een diskjockey neer te zetten, maar een meer diverser aanbod te bieden zoals een goochelaar als mijzelf. Ik kan namelijk ervoor zorgen dat de avond goed wordt opgewarmd dankzij een mooie show vol goochelkunsten. Buiten de traditionele feesten zoals verjaardagen, bruiloften, reünies en ga zo maar door doe ik ook aan beurzen en events. Dit concept heb ik bedacht om producten die jij graag wilt verkopen in een speciaal daglicht te zetten. En aangezien Houten een Expo center heb waar diverse beurzen en events jaarlijks worden gehouden ben ik de beste kandidaat als goochelaar in Houten om dit in te vullen. Heb je dus ene product dat je graag wilt laten opvallen met behulp van mijn goocheltrucjes? Geef dan even een belletje of stuur en mailtje en dan bespreken we het idee zorgvuldig zodat jij de aantrekkelijkste stand bent in de zaal.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelen is populair

Als goochelaar in Houten en omstreken ben ik erg populair vanwege mijn professionaliteit en mijn streven naar een 100 procent klanttevredenheid. Ik onderscheid mij hierin van amateurs en semi professionelen. Doordat goochelen en het magie daarvan in me hart en nieren zit vind ik het erg belangrijk dat iedereen er op de beste manier mogelijk van moet kunnen genieten. Wil je liever iets anders dan een goochelshow, of wil het combineren met iets anders? Dat kan nu ook! Ik heb namelijk een leuk concept bedacht waarbij ook iedereen een leuke goodybag mee naar huis krijgt. Dit concept is een workshop over goochelen. Je leert hier hoe een goocheltruc in elkaar zit en leert heb ook zelf op te voeren voor de rest. Het dan daarom niet alleen leerzaam, maar ook nog leuk ook en het is voor zowel jong en oud een succes gebleken. Dit al snel populair geworden concept is ook erg interessant voor bedrijven die aan een teambuildingsdagje denken. Niks is ook zo goed voor een sterkere band te creëren tussen collega's door te leren hoe die goocheltruc nou in e elkaar zit. En vervolgens kan je ook heel het jaar je trucjes uithalen in de pauze bij je collega. Hartstikke leuk toch!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Magie van Goochelen

Zoals je al merkt ben ik als goochelaar in Houten van alle markten thuis en bied ik een divers aantal concepten aan om jouw feest of event een daverend succes te maken. Heb je nu vragen of specifieke wensen en voorkeuren dan kan je altijd vragen voor een kennismakingsgesprek. Hierdoor kunnen wij elkaar gelijk een beetje leren kennen zodat je niet voor verwachten staan en kan je gerust alles vragen wat je wilt. Je kan dit altijd vragen via telefoon of mail door middel van de contactgegevens die aangegeven staan op mijn website bougemagic.nl. Graag hoor ik snel van je! 


Het magie van goochelen is aan een opmars bezig, zowel bij jou op een feest en op events. Maar op in de rest van de wereld. Het is terug te zien ik veel programma's op televisie en internet, maar ook in grote Amerikaanse films zoals Now You See Me 1 & 2. 

Doordat elke generatie of het nou je ouders of grootouders zijn wel is met magie in aanraking is geweest, of het nou op een kermis, circus of uit een boek was. Is het erg leuk omdat op latere leeftijd nog is uitgebreid meet te maken, veel gasten vertellen mij ook na een show dat hun jeugdherinnering massaal naar bouwen kwamen opdat hun ook de wens hadden om goochelaar te worden toen ze nog jong waren. Er word ook vaak gezegd at het erg leuk is zo'n show weer van dichtbij mee te maken omdat het vroeger heel zeldzaam was en als je dan is uitgenodigd werd voor een feestje toen die tijd waar een goochelaar was het echt heel bijzonder was, waar nog lang op school over gepraat werd. Dit soort momenten doen mij als entertainer erg veel en ik ben blij dat ik zo ook nog bij kan dragen aan de goede herinneringen. 


Reserveer deze top entertainer

Als topentertainer en goochelaar in Houten en de rest van Nederland, is het mijn taak om jouw feest een magische opening en sluiting te geven. Ik ben pas tevreden als jullie, het publiek dat zijn. Ik hoop daarom ook dat ik iedereen een mooie dag heb bezorgd en ik zal er ook voor zorgen dat ik alles eruit haal in mijn show om dat voor elkaar te krijgen.