Goochelaar Huren Alex Buijk

Zoek jij een Goochelaar in Huizen? Boek dan nu Alex Buijk

Wil jij de beste Goochelaar in Huizen op jouw feest ? Reserveer dan nu Alex Buijk voor een magische toevoeging aan jouw feest!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Waarvoor kan je mij voor inhuren?

Ben jij een feest aan het organiseren in Huizen of omgeving, maar mist er iets en je weet niet wat? Misschien kan je wat magie gebruiken op jouw feestje. Lijkt dit jou een goed plan, neem dan contact op met mij. Ik ben een goochelaar in Huizen die zeker voor de magie op jouw feestje kan zorgen. 


Waarvoor kan je mij voor inhuren?

Ik ben een goochelaar in Huizen die voornamelijk voor volwassenen optreed. Bij optredens voor volwassenen kan je denken aan bijvoorbeeld bruiloften, feesten, partijen en vrijgezellenfeesten. Naast mijn optredens voor particulieren, treed ik ook regelmatig op bij zakelijke bijeenkomsten. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan kerstborrels, nieuwjaarsrecepties en bedrijfsfeesten. Naast mijn optredens voor volwassenen, ben ik ook in te huren voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. Mocht jij een ander soort feest geven en wat magie kunnen gebruiken, dan hoor ik het graag. Ik ben van alle markten thuis. Ik kan van jong tot oud vermaken. Met de magie op jouw feestje gaat het zeker goed komen!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar

De meeste goochelaars werken vanaf een podium. Dit is voor hen een veilige afstand van het publiek. Zo kan het publiek minder snel ontdekken hoe een truc werkt. Ik werk uiteraard ook vanaf podium, maar ik vraag regelmatig aan iemand uit het publiek of hij of zij mij kan komen assisteren op het podium. Dit is leuk voor het publiek, maar ook voor mij. Naast het podiumwerk doe ik nog veel meer. Ik ben namelijk ook een tafelgoochelaar en rondlopende goochelaar in Huizen. Ik loop letterlijk tussen de tafels door en doe dan enkele trucs. Ook stop ik soms bij een tafel om daar een truc van dichtbij te doen. Af en toe vraag ik assistentie aan een van de gasten die aan een tafel zitten.


Mensen leren elkaar kennen door de trucs

Door mijn shows leren mensen elkaar kennen. Jij vraagt je nu waarschijnlijk af hoe dit mogelijk is. Dat is simpel! Na een truc denken veel mensen na over hoe die truc wellicht in elkaar kan steken. Ze gaan hier met elkaar over praten. Dit doen zij met bekenden en onbekenden. Op deze manier leren mensen elkaar dus kennen. Dit komt ten goede aan de sfeer op elk feest. Het is uiteraard leuk als zo veel mogelijk mensen met elkaar praten en feesten. Bij zakelijke feestjes gaat het nog een stap verder. Dan heeft dit ook een uitwerking op de werkvloer: mensen die elkaar kennen, vragen elkaar eerder om hulp. Dus door mijn acts zal er een betere samenwerking op de werkvloer ontstaan. Dit is iets wat elke werkgever graag wil!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Lezing / spreker / energizer

Je kunt mij niet alleen voor een standaard goochelshow inhuren , maar je kunt mij ook inhuren voor als jij een lezing geeft of als jij een spreker of Energizer nodig hebt. Wat mijn exacte rol zal zijn, zullen wij vooraf met elkaar bespreken. Ik kan een grote rol innemen, maar ook voor een kleine(re) rol ben ik in te huren. Er zijn heel veel mogelijkheden.


Maatwerk

Vaak voer ik een standaard show op, maar ik vind het ook erg leuk om eens wat anders te doen. Dus als jij een goochelaar in Huizen zoekt, neem dan contact met mij op. Ik zal direct bekijken of ik op de gewenste dag / tijd beschikbaar ben. Als dat het geval is, bespreken wij samen wat jouw wensen voor die dag zijn. Tevens hoor ik graag van jou of er bijzonderheden zijn waar ik rekening mee moet houden en of er mensen zijn die ik juist wel of juist niet bij een act moet betrekken. (Bij een vrijgezellenfeest is het uiteraard leuk als de vrijgezel erbij betrokken wordt)

It's showtime

Op de dag van de goochelshow ben ik op het afgesproken tijdstip aanwezig op de afgesproken locatie. Samen met jou neem ik de laatste details door. Daarna trek ik mezelf, achter de schermen, terug. Ik zal mezelf omkleden en voorbereiden op de show.

Op het afgesproken tijdstip of teken zal ik de zaal betreden. De manier waarop dit gebeurt, bespreken wij vooraf. Vanaf het moment dat ik in de zaal ben, zal ik jouw gasten meenemen in de magie van het goochelen. Ik zorg er voor dat zij het een geweldige show vinden en volop genieten. Het moet een show worden waar zij nog lang over na zullen praten!

Is dit wat jij wilt voor jouw feestje? Neem dan snel contact met mij op. Samen bekijken wij de mogelijkheden en wie weet kom ik de magie aan jouw feestje toevoegen!