Goochelaar Huren Alex Buijk

Jouw goochelaar in Hulst; Alex Buijk reserveer nu!

Ben jij op zoek naar een echte gave goochelaar in Hulst? Alex Buijk zal je laten verbazen en meenemen in zijn wereld vol illusie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelplezier in Hulst.

Waar is een goochelaar nu meer op zijn plek, dan in een stad die het verhaal over de sluwe vos Reinaert in zijn hart gesloten heeft. Mensen op het verkeerde been zetten en zich laten verwonderen is tenslotte ook wat een goochelaar doet, al heb ik niet de sluwe streken van Reinaert.


Maar voor een goochelaar in Hulst is er nog veel meer te doen. Ik voel me erg thuis in deze bourgondische stad, met zijn fraaie vestingwerken en monumenten. Combineer bijvoorbeeld eens een sneukeltocht, met een feest met tafelgoochelaar ter afsluiting.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Leuk je etentje op met extra magie

Is er een speciale gelegenheid voor een fijn etentje met vrienden en familie? Een jubileum, een verloving, of een feestje ter ere van een pensionaris? Ik kan hier nog een extra dimensie aan toevoegen. Als goochelaar kan ik in elk restaurant, of in elke feestzaal optreden als tafelgoochelaar. Heb je juist een bijzondere locatie in Hulst in gedachten? Grote kans dat ik daar ook kan optreden, als tafelgoochelaar heb ik vrijwel geen eisen aan de locatie, dus bijzondere locaties vind ik des te leuker!


Terwijl jullie genieten van het eten, loop ik tussen de tafels door en schuif her en der even aan, om mensen te verbazen met wat snelle goocheltrucs. Gaat het feest speciaal ter ere van bijvoorbeeld een jubilaris, dan zorg ik natuurlijk dat die extra in de spotlight gezet wordt.


Zijn er ook kinderen bij jullie feestje? Dan wil je zeker niet dat zij zich vervelen, ik kan ook voor hun wat speciale trucs toevoegen aan mijn programma.


Wil je liever dat ik vanaf een centraal punt een optreden geef, dan kan dat natuurlijk ook. Ik verzorg ook optredens vanaf podiums met grotere trucs, waar ik mijn publiek met humor bij betrek.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Bedrijfsevenementen en beurzen

Ik kom niet alleen voor privé feestjes als goochelaar naar Hulst. Ook voor bedrijven heb ik een uitgebreid repertoire. Een grote magic show vanaf een groot podium voor een personeelsfeest bijvoorbeeld. Of als spreker of Energizer aan de start van een groot evenement. Zo breng ik iedereen alvast in de juiste, ontspannen sfeer.


Heb je groot nieuws te brengen met je bedrijf, zoals een nieuw logo, revolutionair product, of een nieuw bedrijfspand? Dan wil je natuurlijk dat dit ook op een spectaculaire manier aangekondigd wordt, zodat het goed blijft hangen bij het publiek. Voor grote onthullingen heb ik speciale, grootse trucs. Ik kan een logo bijvoorbeeld onthullen met een vuurwerkbord, zodat je een echt “wow”-effect creëert. Maar ik heb nog veel meer spectaculaire trucs in mijn repertoire. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.


Ook voor beurzen kan ik mijn meerwaarde voor je bedrijf tonen als goochelaar in Hulst. Ik zorg dat jouw stand de aandacht krijgt en leg de focus op de producten die jij wilt laten zien. Als het erg druk is op de beurs, is het vaak een probleem dat mensen niet willen wachten en doorlopen naar de stand van de concurrent. Een goochelaar in je stand verhelpt dit probleem. Ik vermaak de mensen tijdens het wachten, zodat jij iedereen rustig en met voldoende aandacht kunt helpen. Zo ben je verzekerd van een geslaagde beurs.

Goochelen voor iedereen

Ook voor de aspirant goochelaar in Hulst, kom ik langs om de beginselen van het goochelen te leren met een goochelworkshop. Het is een originele, gezellige activiteit die geschikt is voor een breed publiek. Een goochelworkshop is een hele leuke activiteit voor een teambuilding, vrijgezellenfeest, of een uitje met sportvrienden.

Tijdens de workshop leer ik jullie een aantal trucs, die jullie aan het einde aan elkaar kunnen opvoeren. Lachen gegarandeerd! Na de workshop krijgt iedereen een goodiebag met de materialen van de trucs mee, zodat je ze thuis nog eens kunt opvoeren.


Goochelen afgestemd op jouw feest


Voor mij is elk optreden maatwerk. Ik stel in overleg met jou een programma op, waar ik precies de accenten leg, die voor jouw feest of evenement belangrijk zijn. Wil je alleen een tafelgoochelaar, of wil je dat ik aan het begin van de avond ook het evenement start? Het kan allemaal!

Heb je een feest voor een speciale doelgroep, ook daar kan ik mijn programma op aanpassen. Ik zorg dat iedereen met een goed gevoel terug kan kijken op jouw feest!