Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek een Goochelaar in IJsselstein voor jouw feest.

Boek dan nu Alex Buijk, hij is DE Goochelaar in IJsselstein. Laat je verassen door de wereld van magie en trucs en geniet van deze geweldige goochelaar.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

 Een kijkje in je leven

Een unieke feest locatie is niet voldoende 

Elk jaar maak je er weer tijd voor. Je pakt je agenda erbij en bladert door de komende maanden. Bij elke belangrijke, bijzondere gebeurtenis zet je een groot kruis. Een feestje wil je graag vieren maar dit kan niet voor elke gelegenheid. Dus kies je elk jaar voor één of twee bijzondere momenten. Dat kan je verjaardag zijn, maar dit kan ook betekenen dat je dit jaar tien jaar bent getrouwd. 


Een kijkje in je leven 

Als jij op deze manier naar het leven kijkt weet je hoe belangrijk het is om het leven te vieren. De mensen die belangrijk voor je zijn nodig je graag uit om een kijkje te nemen in je leven. Want wat is precies belangrijk voor je? Dat laat je zien door deze belangrijke momenten te vieren met je vrienden en je familie. Of dit nu je verjaardag is of je tienjarig huwelijk, we vinden allemaal andere dingen belangrijk. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Wat zorgt voor een leuk feest?

Het liefst wil je elke leuke gebeurtenis groots vieren. De verjaardagen van je kinderen, je eigen verjaardag, je trouwdag, noem het maar op. Dit gaat helaas niet en daarom moet je keuzes maken. Er zijn dan een aantal momenten die er bovenuit springen en bijzonder voor je zijn. Door zoveel mogelijk vrienden en familie uit te nodigen voor je feest vier je het niet alleen. Het samen vieren is natuurlijk een stuk gezelliger. Maar een feest is pas echt gezellig door een aantal dingen. Een bijzondere en gezellige sfeervolle feest locatie is een van de onderdelen voor een geslaagd feest.


Maak een gevuld programma

Wat de gelegenheid van je feest ook is maakt niets uit. Het gaat er altijd om dat je ervoor zorgt dat mensen een leuke tijd hebben en zich goed vermaken. Het is lastig om aan al je gasten evenveel tijd te geven en dat is dan ook een onmogelijke opgave. Dat is niet erg want hier is een oplossing voor. Door een goochelaar in Ijsselste in te schakelen zorg je ervoor dat er een geweldig voorstelling wordt opgevoerd. Door de voorstelling worden je gasten vermaakt en zorg je ervoor dat iedereen kijkt naar dezelfde magische en grappige voorstelling. Een voorstelling die iedereen vermaakt.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Magische voorstelling

De voorstelling is bijzonder en magisch. De goochelaar in Ijsselste haalt de vreemde trucjes uit met je gasten en voor je het weet word je bedrogen. Je kijkt naar de trucjes en opeens verdwijnen de spullen van de goochelaar in Ijsselste. Je begrijpt er niets van en je gasten kijken ook met stom verbazing naar wat er allemaal op het podium gebeurt. Dit schept een band tussen de gasten want ze begrijpen er allemaal niets van. De goochelaar in Ijsselste is een briljante entertainer die verschillende voorwerpen zomaar laat verdwijnen terwijl je er met je neus bovenop staat. Het is bizar en betoverd wat er op het podium allemaal gebeurt. Als je echt wilt genieten van je avond vermaak dan al je gasten. Met deze voorstelling gaat dit je zeker lukken.. 


Het is al eerder gebeurd dat de goochelaar de hulp geeft gevraagd van het publiek. Denk je dat je gasten de goochelaar graag helpen? Dat zal de voorstelling helemaal speciaal maken. De goochelaar vraagt een van je vrienden te helpen om een horloge aan de goochelaar te geven. Je vriend denk dat dit geen kwaad kan want hij staat immers toch op het podium naast de goochelaar. Maar voor hij het doorheeft is zijn horloge toch op mysterieuze wijze verdwenen. Hij begrijpt er helemaal niets van en de rest van het publiek ook niet. Het is toch bijzonder als je het ene moment het horloge nog voor je ziet en dit het volgende moment gewoon zomaar verdwijnt. Dat begrijpt natuurlijk niemand en dat brengt een gesprek op gang tussen je gasten zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. 

Reserveer deze top entertainer

Laat al je gasten zoeken naar het horloge en zich verwonderen als het zomaar ergens anders opduikt. De goochelaar in Ijsselstein is magisch en betoverd maar is daarnaast ook nog eens heel erg grappig. Vermaak je gasten op en top door hier iemand voor in te schakelen. Het maakt niet uit hoe groot de groep is en wat voor leeftijd je gasten hebben. Een goochelaar is leuk voor jong en oud. De goochelaar vermaakt al je gasten met zijn grappige en magische trucjes. Wil je meer weten, neem contact met mij op.