Goochelaar Huren Alex Buijk

De meest unieke Goochelaar in Kaag en Braassem, boek nu.

Ontmoet de  top Goochelaar in Kaag en Braassem; Alex Buijk laat je graag de gaafste trucs zien. Wil jij je gasten originieel en uniek entertainment geven? Boek dan nu Alex.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie op je feest

"Lang zal ze leven", "Ja, ik wil" of "Welkom thuis", dit kunnen allemaal teksten zijn die je tijdens het feestje wat jij aan het organiseren bent, kunt horen. Er zijn heel veel redenen waarom je een feestje kunt geven. Een feestje is altijd leuk, dus iedereen zal blij zijn met een uitnodiging. Ben jij bezig met de organisatie van een feestje in Kaag en Braassem en wil jij iets spectaculairs doen tijdens dit feestje? Dan ben je mij bij aan het goede adres. Ik ben een goochelaar in Kaag en Braassem en omgeving en kan jouw feestje erg spectaculair maken met een van mijn spectaculaire en magische goochelshows.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Optredens voor iedereen

    Het maakt eigenlijk niet uit voor wie jij een feestje aan het organiseren bent. Ik heb shows voor iedereen, van jong tot oud. Dus het ene moment sta ik op een kinderfeestje, het volgende moment op een vrijgezellenfeest en weer later geef ik een show op een verjaardag van iemand die 80 jaar wordt. Dus wat voor feest jij ook geeft, ik kan het voorzien van magie en spektakel. 


    Ook voor zakelijke feestjes en evenementen

    Naast mijn optredens voor particulieren, treed ik ook op voor zakelijke klanten. Ik kan bijvoorbeeld een goochelshow geven op een personeelsfeest of een beurs. Maar ook kan je mij inhuren als energizer of spreker. Dit kan bijvoorbeeld erg goed bij een congres of een ander zakelijk evenement. Maar heb jij op een ander vlak hulp nodig, laat het mij dan zeker weten, want ik ben van vele markten thuis en de kans is dus groot dat ik jou van dienst kan zijn. 


    Optreden samenstellen

    Als ik ergens ingehuurd word voor een goochelshow, dan wil ik altijd graag weten hoeveel gasten er verwacht worden, wat de leeftijd van deze gasten is en wat de reden voor het feest is. Als ik dit weet, kan ik een keuze maken tussen een van mijn standaard shows of een show op maat. De standaard shows zijn heel erg geschikt voor grote groepen mensen van verschillende leeftijden. Als ik voor een kleinere groep mensen optreed, maak ik graag een show op maat. Als er alleen volwassenen in de zaal aanwezig zijn, zal ik diverse spannende trucs doen. Als er ook kinderen in de zaal zijn, zal ik juist minder spannende trucs toevoegen aan mijn show. Op deze manier stel ik dus een show samen die helemaal aansluit bij jouw gasten. Als jij nog speciale wensen hebt, hoor ik deze ook graag. Het maakt niet uit wat jouw wensen zijn. Ook hiervoor geldt dat er veel mogelijk is, dus laat ze vooral weten en waarschijnlijk kan ik wel gehoor geven aan jouw wensen. Het komt regelmatig voor dat er aan mij gevraagd wordt of ik de vrijgezel of de jarige job voor de gek wil houden of juist wil betrekken bij een bepaalde truc. Dit zijn voor mij hele simpele dingen die ik heel eenvoudig kan toevoegen aan mijn show. Als jij andere wensen hebt, hoor ik ze uiteraard ook graag.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Plaats van mijn optreden

Waarschijnlijk verwacht jij dat ik mijn trucs op het podium doe. Natuurlijk zijn er trucs die ik op het podium doe. Dit om de simpele reden dat dat de enige plaats is waar ik sommige trucs uit kan voeren, omdat de attributen te zwaar zijn om te verplaatsen. Ze staan op het podium klaar, vandaar dat ik deze trucs alleen daar kan doen. Maar heel veel trucs zijn perfect om op een andere plaats te doen. Deze andere plaats is de zaal. Ik vind het geweldig om mij onder de gasten te geven en direct contact met hen te hebben. Zodra het mogelijk is, zal ik de zaal betreden en daar enkele trucs laten zien. Ik doe deze trucs terwijl ik rondloop en ook doe ik trucs bij de gasten aan tafel. Ik ben dus ook een rondlopende goochelaar en een tafelgoochelaar. De gasten vinden dit vaak een spannend en leuk deel van mijn show, omdat zij mijn trucs op deze manier van zeer dichtbij kunnen bekijken. Zij hopen uiteraard op deze manier te ontdekken hoe sommige trucs in het werk gaan. Dit begrijp ik heel goed. Maar ik zorg er natuurlijk dat het goochelen iets magisch blijft en dus zullen jouw gasten, helaas voor hen, niet ontdekken hoe ze werken.

Dag van het optreden

Als de dag van jouw feest is aangebroken, zorg ik dat ik op tijd aanwezig ben bij de locatie van het feest. Voordat jouw gasten arriveren bekijk ik de zaal en daarna wacht ik achter de schermen tot het tijd voor mijn show is. Vanaf dat moment zorg ik dat jouw gasten volledig op gaan in mijn magische goochelshow. Het wordt een dag om nooit meer te vergeten.