Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Kampen inhuren voor jouw feest?

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Kampen.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Kampen inhuren? Boek Alex Buijk

Ben je woonachtig in Kampen, één van de Hanzesteden, gelegen in het noordelijkste puntje van Overijssel, dan is Goochelaar Kampen een geweldige aanwinst voor jou feest. Ik heb, als goochelaar Kampen, alles in huis om jou feest te maken tot een onvergetelijke ervaring. Optredens op bruiloften en partijen is voor mij een steeds weer terugkomend gebeuren. Je geeft je feest een geweldige boost, door mij uit te nodigen en plezierig entertainment te krijgen. Om je gasten de avond van hun leven te geven, zal ik er alles aan doen om dit te waarborgen. Vernieuwende acts naar de laatste trends. Een onderhoudend optreden wat avondvullende acts laat zien en de hele avond zorgt voor hilarische momenten. Gasten vinden het geweldig wanneer ik mijn verdwijntrucs laat zien. Bruiloften, personeelsfeesten en familiebijeenkomsten zullen niet meer hetzelfde zijn. Er zal nog lang worden nagepraat over de bijzonder sfeer en het unieke feest.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Kampen?

De gasten beleven een spannende avond

Om je gasten spannende momenten te laten beleven, is het laten zien van vingervlugheid een geweldige ervaring. Mijn acts zijn gebaseerd op vingervlugheid en de verbazing die ik elke keer weer op de gezichten zie, geeft mij in ieder geval een enorme impuls om de avond te laten slagen. Als tafelgoochelaar geef ik in mijn acts de nodige humor mee, zodat mijn magic ook laat zien, dat je erom kunt lachen. Plezier staat voorop bij mijn optreden. De trucs met munten en kaarten zullen altijd weer fascineren en steeds weer verbazing wekken.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De beste hulp voor je evenement

Tafelgoochelaar

Als tafelgoochelaar moet vertrouwen worden gewekt bij de gasten. Ik ga dan ook van tafel naar tafel op een bedrijfsfeest of bruiloft en weet direct wat voor vlees ik in de kuip heb. Niet ieder mens is hetzelfde.. Een bruiloft waar allerlei pluimage gasten rondloopt, is weer heel wat anders dan een personeelsfeest. Kinderfeestjes zijn natuurlijk ook weer van een ander niveau. Daar pas ik mij dan ook bij aan en laat de jeugd weer op een andere manier genieten van mijn magie, dan volwassenen.

Om mij als goochelaar Kampen te boeken, is dit het beste om online te doen. Snel en simpel.

Het vermaken van je gasten met deze TOP goochelaar

Goochelen op de beurs

Sta je regelmatig met je bedrijf of organisatie op een beurs, dan is het doeltreffend om een goochelaar in te huren. Goochelaar Kampen heeft ervaring met beursbezoekers en zorgt voor meer bezoek aan je beursstand. Meer aandacht voor jou producten of diensten geeft een hogere omzet in de toekomst. Ik kan bij jou als beursgoochelaar aan het werk. Mijn manier van beursgangers lokken is een prettige manier. Mensen worden niets verplicht. Ik laat ze genieten van mijn goocheltrucs en zorg voor een verbinding met de medewerkers van de beursstand. Dit alles gaat op een ontspannen manier. Willen mensen niets, dan lopen ze gewoon door. Mijn ervaring is echter dat beursgangers interesse hebben voor mijn goochelacts en toch langer blijven staan.

Goochelshows

Omdat ik als goochelaar Kampen van alle markten thuis ben, geef ik ook professionele goochelshows. Een avondvullend programma wat voor zowel kinderen als volwassenen online kan worden geboekt. De illusionist verdiept zich van te voren in zijn publiek, om er achter te komen wat de avond voor juist dié toeschouwers leuk maakt. Een show voor kinderen is immers wat anders dan een personeel- of bedrijfsavond. Voor dit soort avonden heb ik de juiste specialistische aanpak, die altijd weer voor de juiste show zorgt.

Als je toe bent aan een ander soort feestje dan een doorsnee feest dan kun je mijn magisch entertainment toevoegen. De avond wordt de avond van je leven en van je gasten. Ook op kleine bijeenkomsten kan ik reuring bezorgen, door mijn fantastische magic acts te laten zien. Een professioneel goochelaar zal elke bijeenkomst opluisteren en iedereen een onvergetelijke ervaring geven. De fijne kneepjes van het vak en een vakkundige benadering zal niet snel worden vergeten.

         Maatwerk leveren

Mijn goochelacts zijn maatwerk, altijd weer vernieuwend. Om mijn goocheltrucs een beetje te leren kennen is het bijwonen van een goochelworkshop een ware belevenis. Meestal geef ik nà een goochelshow een kleine workshop om een inkijkje te geven in mijn trucjes. In een aangename sfeer zal ik wat kleine trucs aanleren die je later aan je medecursisten kan tonen. De workshops zijn voor ieder mens toegankelijk en geven een heldere uitleg van een aantal makkelijke goocheltrucks. Vermakelijk en hilarisch voor de workshop bezoeker. Wil je meer weten over deze avonden vol met magie, neem dan een kijkje op de desbetreffende website.