Goochelaar Huren Alex Buijk

Ben jij op zoek naar een energieke Goochelaar in Kapelle? Reserveer nu

De goochelaar in Kapelle is Alex Buijk. Hij zal je een show geven die je nooit meer vergeet. Gegarandeerd top entertainment.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Kapelle

Kapelle, bloesem van Zeeland, ik heb dit laatst zelf mogen ervaren toen ik naar deze charmante gemeente mocht voor een besloten feest en al het fruit in volle bloei stond.


Als goochelaar in Kapelle, kwam ik om een bruiloft op te luisteren met wat extra magie, maar ik kom voor andere gelegenheden natuurlijk ook graag naar het dorp van schrijfster Annie M.G. Smidt en oud-premier Jan-Peter Balkenende, of naar de andere dorpen in de gemeente.


Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Magie op je bruiloft

Een bruiloft is natuurlijk altijd al een magische gebeurtenis en daarom is het heel speciaal, om hier wat extra entertainment te mogen verzorgen met goocheltrucs. Meestal doe ik dit als tafelgoochelaar tijdens een diner, of lopend buffet, maar ook om origineel de speeches en sketches aan te kondigen met wat trucs, of een combinatie van beide, hoort tot de mogelijkheden.


Bij een diner kan ik tussen de gangen door van tafel tot tafel gaan en zo in kleine groepjes iedereen wat trucs laten zien. Bij een lopend buffet, gaat dit door de informele sfeer, ook erg goed. Het fijne van tafelgoochelen voor zulke feesten is, dat je iedereen echt individuele aandacht kan geven en kan zorgen dat iedereen aan bod komt om zich te verbazen over wat goocheltrucs. Het is dan ook heel makkelijk om rekening te houden met de verschillende gasten, als ik zie dat er wat kinderen bij zijn bijvoorbeeld, doe ik een paar trucs die speciaal passen bij hun belevingswereld.


Tafelgoochelen is niet alleen geschikt voor bruiloftsfeesten, maar voor elk soort feest. Of het nu een feest van je sportclub, je werk, een jubileum, of tijdens dorpsfeesten is, tafelgoochelen kan vrijwel altijd. Omdat het zo kleinschalig van opzet is, zijn er vrijwel geen eisen aan de locatie en kan ik me flexibel aanpassen aan elk type feest.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Originele activiteit, organiseer een goochelworkshop

Zoek je juist een originele invulling van het vrijgezellenfeest voor de bruiloft? Denk dan eens aan een goochelworkshop. Niet iedereen zal gecharmeerd zijn van actieve uitjes, of alleen lang in de bars hangen, maar een goochelworkshop is geschikt voor iedereen!


Tijdens deze workshop leer ik jullie, in een ontspannen sfeer, wat van mijn goocheltrucs en kunnen jullie deze daarna ook op elkaar oefenen. Aan het einde van de workshop krijgt iedereen een goodiebag met materialen mee naar huis, zodat je thuis ook de trucs nog kunt showen.


Een goochelworkshop is natuurlijk ook heel geschikt voor een personeelsuitje, of gewoon een gezellige activiteit met vrienden.


Goochelen voor bedrijven

 Ik kom ook als goochelaar naar Kapelle voor bedrijfsfeesten en evenementen. Wil je een spectaculair buitenevenement organiseren en zoek je een manier om een grootste onthulling te doen? Kijk dan eens op mijn site bij de informatie over mijn onthullingen met een vuurwerkbord, dit is een goed voorbeeld van één van mijn grotere trucs.


Deze manier van onthullen werkt goed als je bijvoorbeeld een nieuwe logo, product, of huisstijl wilt lanceren, maar ik heb nog veel meer grote trucs in mijn repertoire voor dat doel.


Wil je een groot evenement organiseren, maar zoek je nog iemand die het publiek een beetje kan enthousiasmeren en in een ontspannen vrolijke stemming kan brengen? Ook dat zit in mijn repertoire. Ik treed vaak op als Energizer en breng met humor en mijn goocheltrucs jouw publiek in de juiste stemming. Natuurlijk stem ik dit precies af op jouw bedrijf, of product.


Een andere optie voor bedrijven is de inzet van een goochelaar op beurzen. Met mijn trucs zorg ik dat de aandacht van mensen getrokken wordt en leg ik de focus op jouw bedrijf en producten.


Als het erg druk is op de beurs, zorg ik juist dat de wachtende mensen vermaakt worden met wat trucs. Zo kun jij je focussen op het geven van genoeg aandacht aan je klanten en zorg ik dat het wachten aangenaam wordt en mensen minder geneigd zijn om door te lopen naar de concurrent.

Een show op maat

Een goochelshow is maatwerk. Elk programma stel ik in overleg samen, zodat de focus precies gelegd kan worden waar jij het belangrijk vindt.

Voor een bedrijf- of productpromotie heb je immers andere wensen, dan voor een personeelsfeest. En voor een bruiloft wil je meestal net iets anders, dan voor een jubileumfeest van je sportclub. Samen bespreken we uitgebreid jouw wensen en dan zorg ik dat het programma precies aansluit op wat jij belangrijk vindt!