Goochelaar Huren Alex Buijk

Ontmoet nu de Goochelaar in Katwijk, reserveer Alex Buijk.

Op zoek naar een goede Goochelaar in Katwijk? Alex Buijk maakt jouw feest of zakelijk event tot een spektakel. Hij laat jouw gasten genieten van de gaafste trucs. Boek nu!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Wie ben ik?

Met een goochelaar als mij in Katwijk ben je verzekerd van een entertainer in topvorm. Ik onderscheid mij graag als goochelaar in Katwijk en in de rest van Nederland van anderen. Dit doe ik met mooie shows en een bonk aan professionaliteit.


Ik ben een echte topentertainer die graag optreed om zijn kunsten in de magie en illusie te showen. Met al meer dan tien jaar ervaring in het vak als goochelaar in Katwijk en daarbuiten ben ik een echte pro en zal je absoluut geen spijt krijgen als je ervoor kiest om mij in te huren voor jouw feest of event. Naast dat ik optreed met mijn shows en andere concepten waar ik later verder op in zal gaan in Nederland optreed, treed ik ook op in België. Magie en goochelen is erg populair bij onze zuiderburen en daarom reis ik ook met alle plezier naar de grens toe om hun even een mooi staaltje Hollandse magie te laten zien. Met meer dan 100 optreden in een jaar heb ik een dikke agenda aan boekingen heel het jaar door. Hier doe ik mede veel mensenkennis op. Dit helpt je in toekomst om elk type publiek maar ook individuele persoon goed in te schatten en er ook op in te spelen zodat iedereen een leuke en magische avond beleeft. Een beetje sceptisch over goochelen? Ik laat je daar wel anders over denken. De kaarten verdwijnen en komen net zo makkelijk in bankbiljetten onder je neus weer tevoorschijn. Een zaal vol verbaasde blikken is mij niet vreemd.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Feesten en partijen

    Buiten dat ik beschikbaar ben als goochelaar in Katwijk, ben ik ook in te huren voor een groot aantal andere soorten feesten. Dit kunnen bruiloften zijn, maar ook verjaardagen, reünies, familiefeesten, afstudeerfeesten, jubileums, trouwdagen of gewoon leuk ter invulling van een middag of avond tijdens een schoolfeest, diner of bedrijfsuitje. Het maakt niet uit wie je in het zonnetje wil zetten ik ben daar altijd een goede keuze voor. Dus heb jij een lieve moeder, vader, grootouders, kinderen of collega’s? Wacht dan niet langer en kies is voor iets anders. Kies voor een goochelaar! Je buurman of baas een dagje in het zonentje zetten? Geen probleem, ik kan mij perfect aanpassen aan elk soort persoon of publiek met een relationele thema.


    Wil je een mooi schoolfeest of bedrijfsuitje organiseren? Wil je wat anders dan alleen muziek of juist een goede afwisseling erin? Dan is een goochelaar in Katwijk als mij een goede keuze om voor de afwisseling te zorgen. Ik maak er een mooi spektakel van waardoor je hoopt dat deze uitjes jaarlijks weer terugkomen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Nog meer concepten

Ik bied ook nog een aantal andere leuke concepten aan voor de geïnteresseerde. Namelijk het onthullen van logo’s, goochelworkshops voor jong en oud, maar ook producten aanprijzen door middel van magie op diverse soort beurzen en evenementen verspreid over Nederland en België. Bij laatstgenoemde kan ik veel klanten naar je kraam lokken door middel van de bekende goocheltrucs die altijd veel ogen trekt. Indien er genoeg publiek is verzameld voor jou kraam zal ik jouw product indien het que grootte mogelijk is laten verdwijnen. Het zal dan weer op een indrukwekkende manier tevoorschijn worden gehaald en misschien zweeft je product vervolgens ook nog wel over tafel heen.


Bij de goochelworkshops wordt er voor iedereen een leuke, maar vooral magische goodybag meebracht. Tijdens deze workshop leer je zelf goochelen. Je zal zelf met professionele begeleiding van mijzelf leren hoe een bepaalde goocheltruc in elkaar zit zodat jij hem zelf ook voor vrienden en familie kan opvoeren na de workshop. Wacht dus niet langer en geef mij een belletje!

Contact

Heb je nog vragen of wil je informeren naar de prijzen? Daar kan ik je makkelijk mee helpen. Je kan snel met de contactgegevens die op mijn website bougemagic.nl staan contact met mij opnemen. Voor een kennismakingsgesprek om zo nog beter je specifieke wensen en voorkeuren te bespreken kan je voor het beste gemak het beste even bellen om zo een middag of ochtend in te plannen om jouw feest of ander concept te bespreken. Ik hoop je heel snel te mogen ontmoeten voor een leuk gesprek en voor een geweldige show, workshop of ander leuk concept. Mijn gedrevenheid en professionaliteit brengen je feest naar een andere dimensie als het gaat om strak georganiseerde magie met de niet te missen gezelligheid en verbazing.