Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu een top Goochelaar in Koggenland.

Zoek jij een enthousiaste Goochelaar in Koggenland? Lees dan nu snel verder en maak een reservering bij goochelaar Alex Buijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Maak er een bijzondere verjaardag van

Elke leeftijd is bijzonder, de leeftijd die je nu gaat bereiken is wel heel bijzonder. Elk jaar mag je er weer een jaar bijtellen. Je geeft er niet zo veel om maar nu je wat ouder wordt waardeer je elk jaar. Dat je er weer een jaar bij kan optellen is niet vanzelfsprekend. Je bent nog harstikke gezond en voelt je goed. Je bent fit en doet van alles, je lichaam werkt nog steeds mee. Elke week stap je op de fiets om weer een mooi tochtje te maken met je vrienden. Het is bijzonder voor je dat je dit nog steeds kan doen. Iedereen die het maar wilt horen vertel je dan ook trots dat je gezond oud wordt door veel te bewegen en goed te eten.


Nu je de leeftijd van 70 jaar bereikt weet je dat dit bijzonder is. Samen met je vrienden zie je iedereen veranderen. De meeste vrienden om je heen bewegen veel en voelen zich hartstikke goed. Samen eten doe je graag na een lange fietstocht. Het leven draait om zoveel mogelijk plezier te maken en te genieten van de mooie momenten.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Je verjaardag vieren dit jaar

Je vindt het leuk om te genieten van het leven maar je verjaardag vieren daar ben je geen grote fan van. Je vindt het maar een gedoe om iedereen te voorzien van voldoende eten en drinken. Al je gasten te vermaken en er dan ook nog voor te zorgen dat iedereen een leuke avond heeft. Dat is echt te veel gedoe voor je. Iedereen evenveel aandacht geven vind je maar lastig, je hebt geen idee hoe je dit kan doen. Je verjaardag overslaan vind je ook zonde. Daarom overweeg je nu hoe je een geweldige verjaardag kunt vieren zonder hier veel moeite voor te doen. 


Belangrijkste mensen uit je leven

De mensen die je uitnodigt verschillen allemaal van elkaar. Je brengt graag tijd door met je vrienden en je nodigt je familie graag uit. Maar je kleinkinderen die wil je er natuurlijk ook bij hebben. Dit vind je maar lastig want hoe vermaak je iedereen terwijl de verschillen zo groot zijn? Je hebt er al een aantal avonden over gesproken met je vrouw maar je komt maar niet tot een oplossing. Is het mogelijk om een spelletjes kamer te maken voor de kinderen en de volwassenen in een andere ruimte te laten zitten. Of wil je juist een grote zaal afhuren waar iedereen in dezelfde ruimte is. Maar wat ga je dan met je gasten doen? 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De show voor jong en oud

Als je een diverse groep vrienden en familie uitnodigt wil je ervoor zorgen dat iedereen een leuke avond heeft. Hier zorg je voor door gebruik te maken van een geschikt programma, een activiteit die leuk is voor jong en oud. Met een goochelaar in Koggenland zorg je voor een soort programma waar iedereen met plezier naar kijkt. De goochelaar in Koggenland voert een magische show op waar je kleinkinderen met grote ogen naar kijken. 


Maar je vrienden en de rest van de familie zal er ook met veel plezier naar kijken. Want er gebeurt zo veel op het podium. Geef de goochelaar in x je horloge en hij verdwijnt uit het niets. Maar vervolgens komt hij weer bij iemand anders tevoorschijn. De trucjes razen maar voorbij en het is onmogelijk om te ontdekken wat de goochelaar in x precies doet. Al je gasten zullen met verbazing kijken naar de show en iedereen heeft een geweldige avond. 


Een geweldige verjaardag

Als je kiest voor de goochelaar in Koggenland weet je in ieder geval zeker dat je een geweldige avond organiseert. Je hoeft minder zelf te doen omdat je gasten zich allemaal prima vermaken. Je maakt je handen vrij en kan op een ontspannen manier rondlopen op je eigen feest. Het is fijn als je met iedereen kan bijkletsen zonder dat je gasten iets van je verwachten. Als je geen vermaak verzorgd verwachten al je gasten namelijk dat je aandacht aan ze besteedt. Maar dat is praktisch gezien onmogelijk, vooral als je een grote groep uitnodigt. 

It's showtime

Maak er een geweldige verjaardag van door een geschikte locatie te gebruiken voor je feest, te zorgen voor het juiste vermaak en al je gasten een geweldig gevoel te geven door de magische goochelshow van de goochelaar in Koggenland. Dit levert voldoende gespreksstof op waardoor je gasten de hele avond iets hebben om over te kletsen. Neem contact op om al je vragen te stellen.