Goochelaar Huren Alex Buijk

Magische Goochelaar in Korendijk nodig voor jouw event? Boek nu Alex Buijk.

Ga mee op avontuur met Alex Buijk. Deze goochelaar in Korendijk neemt je mee in zijn wereld vol magie en illusie.  Laat je gasten iets magisch ervaren. Boek nu Alex Buijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar op jouw feest

Je geeft binnenkort een groot feest en evenement, dus je wilt absoluut vermijden dat de dingen in het honderd lopen. Je doet je best om zo veel mogelijk voor te bereiden voor de grote dag. Je zoekt met man en macht achter de geschikte plaats voor jouw feest, een plaats die mooi is en ook goed bereikbaar. Je huurt het beste cateringbedrijf in die je kent en je voorziet versiering en muziek. Maar plots begin je na te denken. Je hebt het gevoel dat je misschien toch niet aan alles gedacht had. Wat zou het kunnen zijn? 


Tot je ineens tot het besef komt dat je nog niet hebt nagedacht over een entertainment op jouw feest. Je begint een klein beetje te panikeren, want het feest is kort dag. Dan maak je een lijstje van al de mogelijkheden: een zanger inhuren, een band laten komen, een dansoptreden voorzien. Ze klinken allemaal wel leuk, maar het is toch niet helemaal waar jij naar zoekt. Je weet dat jouw gasten soms kieskeurig kunnen zijn, dat heb je wel al eens eerder gemerkt wanneer bij jouw vorig feest. Op een moment lijkt het wel dat hoe meer je erover begint na te denken, hoe minder je een antwoord zal vinden.


Tot je plots onvoorzien op google zit te scrollen en een advertentie tegenkomt die je aanmoedigt om een goochelaar op je feest in te huren. Je begint verder te zoeken en ontdekt verschillende positieve verhalen en ervaringen. Tot je je realiseert dat een goochelaar voor jouw feest zo gek nog niet is. Je weet hoe dol de kinderen zullen zijn op de goochelaar, maar je herinnert je ook een show die je zelf eens gaan zien bent met goochelaars. Zo weet je ook dat goochelaars een goede optie zijn voor het vermaken van volwassenen. Je zorgen zijn nu van de baan, want je hebt de ideale oplossing gevonden.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Een feest boordevol magie en verbazing 

    Misschien heb jij nog niet stilgestaan bij een feest met een goochelaar en zit je je wel nog altijd suf te piekeren over welke oplossing je kan vinden om vermaak voor jouw gasten te verzorgen. Is dat het geval? Dan hoef je nu ook niet langer te piekeren, want nu je dit zal lezen, zal ook jij overtuigd worden over de meerwaarde die een goochelaar op jouw feest kan zijn.


    Wie wil er nu geen geslaagd feest geven die vol zit met amusement, verbazing en vermaak? Een goochelaar verwent jou en al jouw gasten met de nieuwste trucjes. Hij gebruikt hiervoor allerlei attributen zoals kaartjes, geld, balletjes. Maar het belangrijkste attribuut is zijn enthousiasme en overtuigingskracht. Een goede goochelaar weet namelijk hoe hij het beste jou en je publiek kan bekoren. Hij past zich aan, aan verschillende omstandigheden.


    Met een goochelaar verveel je je nooit! Je genodigden zullen je dankbaar zijn, want ze hoeven niet langer een simpel excuus te verzinnen om vroegtijdig van jouw feest weg te geraken. Integendeel, je zal moeten zorgen dat je jouw genodigden nog op jouw feest zal buitenkrijgen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex Buijk een ervaren goochelaar in jouw buurt 

Voor wie op zoek is naar een goochelaar in Korendijk is er goed nieuws. Alex Buijk werkt als goochelaar in het hele land en daaronder valt dus ook Korendijk. Alex Buijk is meer dan een gewone goochelaar, want hij is ook een Energizer en lezer. Dat houdt in dat hij weet hoe hij een heel publiek enthousiast kan krijgen. En met enthousiaste gasten, krijg je tevreden gasten en die zorgen er dan weer voor dat jouw feest een groot succes zal worden!


Alex werkt grotendeels op twee verschillende manieren. Zowel als tafelgoochelaar dan als rondlopende goochelaar. Een rondlopende goochelaar is een goochelaar die zijn nieuwste trucjes uitvoert terwijl hij zich tussen het volk begeeft. Een rondlopende goochelaar zal zich bij jouw gasten aan de tafel zetten, om zo jouw gasten wat meer interactiviteit te bieden. Alex werkt ook graag op maat, zo is het gemakkelijker om jou feest te geven wat het nodig heeft.

 Een goochelaar in Korendijk vinden 

Korendijk is een van de vele plaatsen waar Alex reeds werkzaam was als goochelaar. Alex koestert er goede herinneringen en heeft er zelfs een paar nieuwe vrienden aan overgehouden. Een aantal verjaardagsfeesten die hij daar voorzien heeft, mag hij nu jaarlijks voorzien. Hij wordt altijd goed ontvangen en elk jaar opnieuw weet hij dezelfde groep mensen te verbazen. Toch geeft Alex toe dat het soms wel een uitdaging kon zijn. Maar Alex houdt van uitdagingen en slaagt er elk jaar in om met iets nieuws op de proppen te komen.