Goochelaar Huren Alex Buijk

Reserveer nu deze Goochelaar in Krimpen aan den IJssel

Alex Buijk is de Goochelaar in Krimpen aan den IJssel die jij zoekt voor jouw feest of bedrijfsevent. Hij zal je gasten entertainen met de beste trucs die je zullen verbazen.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar op jouw feest

Ben jij een heel speciaal feestje aan het organiseren in Krimpen aan den IJssel en kan jij nog wel wat hulp gebruiken om het feestje nog wat specialer te maken? Misschien dat ik jou dan wel kan helpen. Tenminste, als jij wat magie aan jouw feestje toe wilt voegen, want ik ben een goochelaar in Krimpen aan den IJssel en omgeving. Voor wat magie draai ik mijn hand niet om. Is dit wat jij wilt, neem dan snel contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Optredens voor jong en oud

    Ik verzorg goochelshows voor elke leeftijdscategorie. Voor sommige kinderen zijn mijn shows wel wat aan de spannende kant, daarom treed ik dus voornamelijk op voor volwassenen. Dit kan op nagenoeg elk soort feestje zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, een speciale verjaardag, een vrijgezellenfeest of een surprise party. Maar ook voor een kinderfeestje kan je mij inhuren.


    Zakelijke klanten

    Ik werk niet alleen voor particulieren, ook zakelijke klanten kunnen mij inhuren. Zij kunnen mij inhuren als goochelaar voor bijvoorbeeld hun kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst. Dat is echter niet het enige wat ik doe. Ik ben namelijk ook in te huren als energizer of spreker. Dus heb jij binnenkort een zakelijke bijeenkomst met bijvoorbeeld jouw zakenrelaties of een andere zakelijke bijeenkomst en heb je hulp nodig bij de organisatie hiervan of kan je nog wat inspiratie gebruiken, neem dan contact met mij op. Ik kan jou vast en zeker helpen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Niet alleen op het podium

Als ik een goochelshow doe, ben ik niet alleen op het podium te vinden. Uiteraard zijn er een aantal trucs die alleen mogelijk zijn op het podium, maar er zijn ook genoeg trucs die ik in de zaal, direct tussen de gasten, kan doen. Dit is iets wat ik graag doe. Dus als de mogelijkheid daar is, zal ik mezelf zeker tussen de gasten voegen om daar, eventueel samen met hen, enkele trucs te doen. Ik doe dit bij de gasten aan tafel, maar ook terwijl ik naar de volgende tafel loop. Ik krijg hier vaak hele positieve reacties op. Mensen vinden het spannend dat zij mijn trucs van zeer dichtbij kunnen zien. Zij hopen op deze manier uit te vinden hoe een truc werkt, maar ik zorg er natuurlijk voor dat zij dit niet uit kunnen vinden. Als dit dan niet lukt, zie ik de mensen denken "Hoe doet hij dat nou?" en als ik dan naar de volgende tafel loop, beginnen de gasten vaak met elkaar te praten over hoe ik dat nou deed. Iedereen heeft daar zijn eigen idee├źn over. Dit is leuk om te horen.


Standaard show of show op maat

Als jij mij in wilt huren, kan je kiezen voor een van mijn standaard shows, maar je kunt ook kiezen voor een show op maat. Dit laatste heeft mijn persoonlijke voorkeur. Als ik van jou informatie krijg over het feest en de gasten, dan kan ik de show helemaal op maat maken en weet je zeker dat de goocheltrucs geschikt zijn voor jouw gasten. Als jij wensen hebt, raad ik jou aan om deze zeker door te geven. Ik zal deze dan zo veel mogelijk meenemen in mijn show. Het moet echt een show zijn die past bij jouw feest, pas dan ben ik tevreden. Ik stem dus met jou af hoe ik de invulling van mijn show zie. Als jij akkoord gaat, ligt alles vast. Zo lang jij nog niet 100% tevreden ben, pas ik mijn show aan. Wij komen hier samen vast en zeker uit. We gaan voor een geweldige show waar jouw gasten nog lang en vaak over zullen praten.

Voorbereiding op de grote dag

Als de dag van jouw feest is aangebroken, ga ik mezelf goed voorbereiden. Ik neem hier uitgebreid de tijd voor. Ik vertrek dus zeker op tijd richting de locatie van jouw feest. Daar aangekomen, zet ik mijn spullen achter de schermen en daarna ga ik gelijk de zaal en het podium bekijken. Dit doe ik uiteraard voordat de eerste gasten arriveren, want ik wil niet dat zij mij al zien. Zodra ik alles gezien heb, zal ik vertrekken uit de zaal en plaats nemen achter de schermen. Daar bereid ik mezelf verder voor. Deze laatste voorbereiding bestaat onder andere uit het omkleden van mezelf en de laatste details voor de trucs voorbereiden. Als de gasten allemaal gearriveerd zijn en het feest is in volle gang, dan zal ik op een speciale manier de zaal betreden. De gasten zijn allemaal gelijk geboeid en volgen mijn show met hun volle aandacht. Ik ga er een spetterende show van maken!