Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu de "tafel"Goochelaar in Krimpenerwaard

Zoek jij een "tafel" Goochelaar in Krimpenerwaard voor het entertainen van jouw gasten? Boek dan nu Alex Buijk voor top entertainment. Een show vol illusie en magie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Alex laat je verbazen

Woon jij in het prachtige Krimpenerwaard en ben jij een feestje aan het organiseren, maar blijf jij het gevoel houden dat er iets ontbreekt, dat jij nog iets wilt toevoegen aan het feest? Laat het mij dan weten. Ik kan jou, als goochelaar in Krimpenerwaard en omgeving, waarschijnlijk heel goed helpen en er voor zorgen dat ik het ontbrekende puzzelstukje voor jouw feest in kan vullen. Een goochelshow is iets wat jouw gasten waarschijnlijk niet verwachten en juist dat maakt het nou zo speciaal. Wedden dat jouw gasten nog heel lang na zullen praten over jouw unieke feestje?

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Shows voor iedereen

    Mijn goochelshows zijn geschikt voor iedereen: van jong tot oud. Dat komt, omdat ik mijn goochelshows helemaal op maat maak. Het ene moment treed ik op bij een kinderfeestje, het volgende moment bij een vrijgezellenfeestje, daarna weer bij een surprise party en vervolgens op een verjaardag van iemand die 70 jaar wordt. Maar ik treed niet alleen bij verjaardagen op, je kunt mij inhuren voor elk soort feestje. En niet alleen particulieren kunnen mij inhuren, maar ook bedrijven. Hier kan ik een spannende goochelshow verzorgen tijdens het personeelsfeest of de kerstborrel. Naast goochelaar ben ik ook nog energizer en spreker. Voor deze taken ben ik dus ook in te huren. Dit kan bijvoorbeeld voor een congres of beurs erg handig zijn. 


    Show samenstellen

    Zoals ik hierboven al vermeld heb, maak ik mijn show dus helemaal op maat. Je kunt je wellicht voorstellen dat kinderen het niet leuk vinden om hele spannende trucs te zien. Zij kunnen hier bijvoorbeeld over gaan dromen, dat is natuurlijk het laatste wat ik wil. Daarom zorg ik er altijd voor dat ik de spannendste trucs alleen laat zien bij feestjes voor volwassenen. Om dit te kunnen realiseren, is het dus wel belangrijk dat jij bij mij aangeeft waarom dit feestje gegeven wordt, hoeveel gasten er ongeveer aanwezig zullen zijn en wat de leeftijd van de gasten is. Als jij het leuk vindt als ik het feestvarken in het zonnetje zet door hem of haar voor de gek te houden of bij een truc te betrekken, dan is dat uiteraard mogelijk. Als er dingen zijn die jij graag terug zou zien in mijn show, dan hoor ik deze punten ook graag van jou. Ik zal hier dan natuurlijk zo veel mogelijk rekening mee houden. Er is veel mogelijk, dus er is een grote kans dat ik jouw wensen uit kan voeren.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Niet alleen op het podium

Ik vind het belangrijk om veel contact te hebben met de gasten. Deze interactie is belangrijk om een goede sfeer vast te houden. Daarom zal ik niet al mijn trucs op het podium doen. Wanneer ik trucs op het podium doe, is er toch wat meer afstand tussen mij en de gasten en dat is juist niet wat ik wil. En als ik een truc op het podium doe, zal ik (indien mogelijk) assistentie aan een van jouw gasten vragen. Als een truc het toelaat, verlaat ik het podium en begeef mezelf onder jouw gasten om daar de truc te doen. Terwijl ik tussen hen door loop, doe ik enkele leuke en grappige trucs. Het volgende moment vind ik al weer een balletje achter het oor van een van jouw gasten. De trucs volgen elkaar op deze manier in rap tempo op. Ik doe de trucs terwijl ik rondloop, maar ik stop ook af en toe bij een tafeltje met gasten om daar samen met hen een truc te doen. Zo is er veel contact met de gasten en dat waarderen zij eigenlijk altijd wel. Ook heeft dit natuurlijk een spannende kant, want ik ben mezelf er erg bewust van dat iedereen mij goed in de gaten houd, de gasten volgen elke beweging van mij nauwlettend. Zij hopen uiteraard te zien hoe ik een truc doe, maar ik kan alvast een ding verklappen: dit gaat niet gebeuren. Hoe een truc in elkaar zit, blijft altijd geheim.

Show time

En dan is het eindelijk zo ver. Het is de dag van jouw geweldige feest en dus ook van mijn show. Hier heb jij zo lang naar uitgekeken. Op deze dag heb jij het druk, want er moeten altijd nog wat laatste dingen geregeld worden, daarom zal ik jou zo veel mogelijk met rust laten. Ik ben zeker op tijd aanwezig. Ik wil hier al zijn voordat jouw gasten arriveren, want ik wil natuurlijk niet dat zij mij binnen zien komen. Ook wil ik de zaal even bekijken voordat zij arriveren, daarna verdwijn ik snel achter de schermen. Daar bereid ik mezelf verder voor en wacht tot het tijd is voor mijn show. En dan... sim salabim... it's magic time!