Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk is jouw goochelaar in Laarbeek

Boek nu Alex Buijk de goochelaar in Laarbeek die jou meeneemt in een wereld vol magie. Een feest om nooit meer te vergeten.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Jubileum of feest

Binnenkort vier je jouw jubileum. Alles is al in orde. Je hebt gezorgd voor een prachtige zaal op een magnifieke locatie te Laarbeek. Het was niet gemakkelijk om ze vast te krijgen, want de zaal is erg geliefd. De bloemen en andere decoratie zijn voorzien, de muziek is uitgekozen en jouw gasten hebben al meer als twee weken hun uitnodiging in de brievenbus gekregen. Het lijkt erop dat er aan alles gedacht werd.


Tot het je te binnenschiet dat je nog niet aan entertainment gedacht hebt. Er is nog maar een week te gaan voor de viering van je jubileum en je wilt absoluut niet dat er iets verkeerd loopt. Je bent 20 jaar getrouwd en dat is niet niks. Je wilt een groots feest met alles erop en eraan. Dus wanneer je begint na te denken over het entertainment sla je dan ook in lichte paniek. Je weet niet wat gedaan en begint na te denken over de mogelijkheden. 


Een dansoptreden vind je zelf interessant, maar zou je toch niet overwegen omdat je weet dat niet al jouw gasten hier voor open zouden staan. Als je denkt aan het inhuren van een zanger dan weet je gewoon niet welke zanger of band je zou moeten inhuren want met zo veel gasten is het echt haast onmogelijk om iedereen tevreden te stellen. Je piekert je suf en besluit dan maar raad te vragen aan een goede vriend.


En daar is het! Je vriend verteld over het jubileum van zijn nicht. Ze wouden net zoals jij een groots feest geven met het beste entertainment. Die vriend van jou zei je dat zij een goochelaar ingehuurd hadden en dat zowel de gasten,jouw vriend als het koppel zelf er enorm van genoten hebben. Wanneer hij je dit vertelde wist je dat je het gevonden had: dé oplossing! 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Het maakt je feest compleet

Waarom een goochelaar op jouw feest een goed idee is 

 

Is bovenstaande situatie niet op jou van toepassing? Hoewel een goochelaar echt goed past bij het vieren van een jubileum, hoef je niet een jubileum te vieren voor een goochelaar te kunnen inhuren. Goochelaars passen goed op elk soort feestje en elk soort evenement. Vroeger stonden ze meer bekend voor kinderfeestjes, maar een goochelaar is zo veel meer! Natuurlijk zullen de kinderen ook heel erg blij zijn als er een goochelaar aanwezig is, maar een goochelaar doet het ook zeer goed bij de oudere generaties.


Slimme trucjes met kaarten, balletjes en andere attributen laten ook volwassenen versteld staan. Bovendien weet een goede goochelaar hoe hij zich moet aanpassen aan het volk en hoe hij een groep het beste entertaint. Plan je dus een verjaardagsfeest, trouwfeest, vrijgezellenfeest? Ook op dit soort feesten kan een goochelaar een meerwaarde bieden. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Goochelaar Alex Buijk 

Ben je op zoek naar een goochelaar in jouw buurt? Een goochelaar in de omgeving van Laarbeek? Alew Buijk is zo'n goochelaar. Alex Buijk werkt in heel Nederland en dus ook dicht bij jou. Maar Alex Buijk is niet zomaar een goochelaar. Alex Buijk is naast goochelaar ook een Energizer en lezer. Dit wil zeggen dat Alex zo vlot omgaat met zijn woorden als met zijn trucs. Dat is goed want dat zorgt ervoor dat jouw gasten continu energie krijgen, waar ze enthousiast en blij van worden. Alex Buijk werkt via twee hoofdformules. Hij werkt als tafelgoochelaar en als rondlopende goochelaar.


Als rondlopende goochelaar zal Alex zijn goocheltrucs tussen jouw gasten, al rondlopend uitvoeren. Als tafelgoochelaar voert Alex zijn trucjes bij jouw gasten aan de tafel uit, dit zorgt voor een meet interactieve benadering. Als je niet kan kiezen of je wilt liever een formule die ertussen inligt, aarzel dan niet om Alex te contacteren. Alex wil dat zijn klanten en dus ook jouw gasten zo tevreden mogelijk zijn, dus biedt hij goochelwerk op maat aan.

Reserveer nu Alex Buijk

Ben je op zoek naar een leuke vorm van entertainment? Een vorm die iedereen kan bekoren, zowel jong als oud? Kies voor een feest met succes, een feest waar je gasten zich niet zullen vervelen en een feest waar ze ook niet van zullen gaan lopen. Een feest met een goochelaar! En wie beter dan Alex? Want Alex werkt bij jou in Laarbeek in de buurt en biedt je professionele goocheltrucs op een amusante manier. Alex heeft reeds jarenlange ervaring op allerlei soorten feestjes en evenement. Hij weet dus als geen ander hoe hij van jouw feest, het feest van het jaar kan maken!