Goochelaar Huren Alex Buijk

Voor een goochelaar in Landerd reserveer nu Alex Buijk.

De goochelaar in Landerd is Alex Buijk, hij levert top amusument en goochelt jouw event tot een succes. 

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Alex Buijk top goochelaar

Zoek je naar iets spannends en nieuws voor jouw feest? Zie je het niet zitten om te doen wat de meeste mensen doen? Wil je niet langer een grijze muis zijn in de massa? Ben je het beu om altijd voor hetzelfde entertainment te kiezen? En ben je het beu dat jouw gasten niet het enthousiasme vertonen dat jij graag zou gezien hebben? Denk dan eens om een goochelaar in te huren voor jouw volgend feest! Want wanneer je kiest voor een goochelaar, kies je voor plezier zowel voor jong als voor oud. Een goochelaar kan een meerwaarde bieden aan elk soort feest en elk soort evenement. Vergeet dus die gedachte dat een goochelaar enkel de kinderen kan entertainen! Probeer het eens uit en ik verzeker je dat je er geen spijt van zult krijgen, bovendien zullen je gasten je eeuwig dankbaar zijn!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 De voordelen van een goochelaar 

Een goochelaar inhuren is een goed idee wanneer je op zoek bent naar iemand die een lach op de gezichten van jouw gasten kan toveren. Niet alleen is het inhuren van een goochelaar iets bijzonder en zal de goochelaar jouw gasten weten te verbazen en entertainen. Ook zal hij terwijl hij zijn trucs uitvoert een lach op het gezicht van je genodigden toveren. Want wanneer je kiest voor een goede goochelaar, kies je voor iemand die weet hoe hij met mensen moet omgaan. Of het nu gaat over jonge of oude mensen, een goede goochelaar past zich gemakkelijk aan.


Een goochelaar inhuren is ook een goed idee wanneer je wil dat je feest een succes zal zijn. Iedereen zal verbaasd zijn door jouw verassende en vernieuwende keuze om eens een goochelaar in te huren in plaats van meer voor de hand liggende entertainment alternatieven. Wanneer ze hem dan uiteindelijk in actie hebben gezien zullen ze nog meer door verbazing gegrepen worden. Een goede goochelaar zorgt namelijk voor spectaculaire en vingervlugge trucs, waarvan jouw gasten zich zullen blijven afvragen hoe hij dat in godsnaam voor elkaar gekregen heeft.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Goochelaar te Landerd

Ben je helemaal overtuigd van de meerwaarde die een goochelaar op jouw feest of evenement kan bieden, maar zie je het niet zitten om jouw feest op een locatie te geven, waar jij of jouw gasten niet gemakkelijk geraken? Geen paniek, want er is een ervaren goochelaar bij jou in de buurt: Alex Buijk! 


Alex Buijk heeft al veel verschillende feesten en evenementen mogen bijstaan. Met zijn jarenlange ervaring weet hij precies hoe hij jouw gasten het beste moet aanpakken. Hij past zich gemakkelijk aan, aan jouw soort feest en jouw gasten. Alex Buijk is op de hoogte van de nieuwste trucs en weet deze met veel professionaliteit uit te voeren. Maar Alex is naast goochelaar ook energizer een lezer, hij kan dus net zo goed met woorden overweg als met trucs. Dat kan een enorm voordeel bieden, want dat zorgt ervoor dat Alex de aandacht van jouw gasten weet vast te grijpen en die aandacht dan ook geen moment loslaat. Jouw gasten blijven dus in de ban van Alex en zijn spectaculaire trucs. 


Alex Buijk gaat voornamelijk te werk via twee formules: als rondlopende goochelaar of als tafelgoochelaar. Als je Alex inhuurt als rondlopende goochelaar zal hij tussen het volk zijn goocheltrucs uitvoeren. Wanneer je Alex inhuurt als tafelgoochelaar zal hij te werk gaan op een meer persoonlijke manier. Alex schuimt de tafels af op jouw feest om zo al jouw gasten te voorzien van verbazingweekkende goocheltrucs waarbij ze versteld zullen staan. Alex Buijk vind het erg belangrijk dat zijn klanten en ook jouw gasten tevreden zijn. Daarom kan hij ook zorgen voor goochelwerk op maat, zo kan er afgesproken worden wat de beste formule zal zijn voor jouw feest.

Reserveer nu goochelaar Alex Buijk

Kies voor iets spannend en vernieuwends, een entertainment waar jouw gasten het nog een lange tijd over zullen hebben. Kies voor een feest waar gelachen wordt in plaats vaan gezucht, actief meegedaan wordt in plaats van geslapen en een feest die een succes zal worden in plaats van een flop. Ga voor een feest met een goochelaar! Als je dan toch gaat voor een goochelaar, doe het dan ook meteen goed en kies voor Alex Buijk. Door zijn ervaring en professionalisme zal hij zonder enkele moeite jouw feest omtoveren tot een succesvol en magisch gebeuren! Bovendien is Alex Buijk werkzaam in heel Nederland, dus ook in Landerd, bij jou in de buurt!