Goochelaar Huren Alex Buijk

Dit is ALex Buijk DE

Goochelaar in Landsmeer

Geef jij een feest? Ga je je eigen zaak opening en weet je nog niet hoe? Wil je tieners op school wat bij leren op een ludieke manier? Boek dan nu Alex Buijk Top Goochelaar in Landsmeer

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Wat is er nodig voor een topfeest?

Over een aantal maanden vier je een feest omdat je eindelijk bent geslaagd voor je opleiding. Je hebt er wat langer over gedaan dan andere studenten omdat je ook nog een geweldig gezin hebt. Het was een uitdaging voor je om goed voor je gezin te zorgen, een opleiding te volgen en ook nog eens te leren en al je huiswerk te doen. Soms wist je even niet hoe je het allemaal moest doen. Je zag door de bomen het bos niet meer en je dacht dat het nooit ging lukken.


Tijd krijg je maar één keer, het is kostbaar voor je. Je kinderen groeien maar één keer en je wilt niets missen. Dat is logisch maar tegelijkertijd wil je ook goed voor je gezin zorgen en daarom wil je ervoor zorgen dat je een goede baan hebt zodat je voor de rest van je leven goed voor je gezin zorgt. Het was niet altijd makkelijk voor je maar je hebt volgehouden en hebt een manier gevonden waardoor het je toch is gelukt. Dat is een geweldige prestatie. Je bent dolgelukkig en wilt dit mooie moment met iedereen vieren.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Een geweldig feest vieren

De datum komt steeds dichterbij en je bent er voortdurend mee bezig. De eerste stappen heb je al overwonnen. Je hebt er eerst lang over getwijfeld of je wel een feest ging vieren. Je dacht erover om het klein en intiem te houden en het alleen maar met je gezin te vieren. Maar toen bedacht je dat er zoveel mensen uit je omgeving zijn die je wilt bedanken voor hun steun en hulp. Door deze lieve mensen is het je gelukt om tijd vrij te maken om aan je opleiding te werken. Een feestje vieren is dus een manier om iedereen te bedanken voor de afgelopen tijd. De enige vraag die maar niet uit je hoofd gaat is hoe je het van het feest een groot succes kunt maken.


Wat is er precies nodig?

Je vrienden en familie hebben je zien worstelen, ze hebben gevoeld hoe moeilijk het was om alles te combineren. Ze hebben je gesteund en je geholpen als dit nodig was. Het is geweldig om zulke goede steun te ontvangen van je omgeving en de reden van je feest is dan ook super bijzonder. Bedank je gasten persoonlijk voor hun steun of geef een mooi geschenk waarop je een persoonlijke boodschap schrijft. Als je goed voor je gasten zorgt maak je van je feest een geweldig feest. Het belangrijkste van je hele feest zijn natuurlijk je gasten.


Zorg ervoor dat ze in een mooie ruimte binnenkomen, dat ze gastvrij worden ontvangen. Hierdoor geef je iedereen meteen goed gevoel. De beste manier is hiervoor een andere ruimte te gebruiken en een team in te schakelen die soort werkzaamheden voor je uitvoeren. Je kan natuurlijk ook een aantal kennissen of nichtjes vragen om je hiermee te helpen. Schakel ook hulp in bij het verzorgen van het eten en drinken. Als je niet alles zelf hoeft te doen geniet je zelf meer van je eigen avond.

Het is je eigen feestavond dus geniet van je eigen feest.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Het grootste gevaar van een feest

Waar een groep mensen samen zijn is er één groot gevaar. Mensen moeten zich niet vervelen, voorkom dit door je gasten wat te laten doen. Met een bijzondere show van de goochelaar in Landsmeer worden al je gasten vermaakt. Als je gek bent op magie en grapjes dan is de goochelaar in Landsmeer de beste entertainer die je kunt uitnodigen. De goochel act is zo magisch en bijzonder waardoor je gasten dit nooit meer zullen vergeten.

De formule voor een goed feest

Het eerste geheim van een goed feest is dat overal over is nagedacht. De voorbereiding is essentieel. Er is goed nagedacht over de juiste locatie en het aantal mensen op je gastenlijst. Vervolgens worden je gasten goed ontvangen en maak je tijd om bij te kletsen als mensen binnen komen. Schakel zo veel mogelijk hulp in om goed voor je gasten te zorgen. Schakel de goochelaar in Landsmeer in als je ervoor wilt zorgen dat je gasten worden vermaakt. Hierdoor geniet jij meer van je eigen avond en hoef je minder te doen. Wil je meer weten over de speciale trucjes van de goochelaar in Landsmeer? Neem dan contact met de goochelaar op om al je vragen te stellen.