Goochelaar Huren Alex Buijk

Dit is Alex Buijk de leukste Goochelaar in Langedijk

Boek nu een Goochelaar in Langedijk om jouw feest compleet te maken. Je gasten zullen er nog lang over praten en nagenieten want Alex Buijk is een top goochelaar.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Fluitend de deur uit

Elke dag ging je met veel plezier aan de slag. Je bent een zorgzaam persoon en je vindt het heerlijk om iets te betekenen voor een ander. Je werk graag met mensen en daarom begon je al op jonge leeftijd te werken in de zorg. Net als je moeder en je zussen. Nadat je dit jaren hebt gedaan is het tijd om het stokje over te dragen aan de jongere generatie. Want jee bent klaar om te genieten van het leven. 


Met veel plezier ging je elke dag weer naar je werk. Zorgen voor een ander gaat je natuurlijk af. Je hebt veel leuke en bijzondere momenten meegemaakt met alle bewoners. Je bent altijd met veel plezier naar je werk gegaan. Je geniet ervan om een goed gesprek te vieren maar vond het ook prachtig om met een bewoner een meningsverschil te hebben. Het werken met mensen vind je geweldig. Elke werkdag was dan ook superleuk voor je.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Het is tijd om te genieten

Je lichaam

Ook al wil je hier niet graag toegeven, je lichaam is wat ouder en kan minder doen. Als je wat ouder wordt voel je dat in alle dat je doet. Het is moeilijker om te tillen en zware dingen verplaatsen gaat niet zo makkelijk. Het werken in de zorg is zwaar voor je lichaam. Daarom ben je ook wel opgelucht dat het einde in zicht is. Het is goed dat je niet meer hoeft te werken. Natuurlijk zal je de collega’s en de bewoners ontzettend missen maar het is fijn dat je lichaam dan wat rust krijgt. De afgelopen jaren kreeg je steeds meer last van lichamelijke kwaaltjes. Je lijf protesteert steeds meer en het is tijd om er eens naar te luisteren.


Het is tijd om te genieten

Nu is de tijd eindelijk aangebroken om de dingen te doen die je echt leuk vindt. Je hebt straks alle tijd om te gaan fietsen en te zwemmen. Om op je kleinkinderen te passen en om elke week af te spreken met al je vriendinnen. Je hebt straks zoveel vrijheid en kan doen en laten wat je wilt. Dat is heerlijk en je kijkt er naar uit. Tegelijkertijd vind je het ook gek om deze nieuwe fase van je leven in te gaan. Daar zal je erg aan moeten wennen. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Vier een feest

De kans is groot dat je er al vaak over hebt nagedacht en plannen hebt gemaakt. Misschien wil je wel een verre reis maken of wil je wonen in het buitenland. Hoe groot of klein je plannen ook zijn maakt niets uit, het is nu allemaal mogelijk. Je gaat met pensioen en dat is reden voor een feestje. Het is een belangrijk moment in je leven en daar mag je dan ook wel even bij stilstaan.


Maak er een knalfeest van

Vieren al je vrienden dit jaar een feest omdat ze allemaal met pensioen gaan? Na al die jaren hard werken is dit natuurlijk een feestelijke gelegenheid. Sta dus even stil bij dit moment in je leven. Vier dit mooie moment met alle belangrijke mensen in je leven. Is het een uitdaging om al je gasten te vermaken? Huur hier dan iemand voor in zodat je het niet zelf hoeft te doen. Door een goochelaar in Langedijk in te schakelen maak je gebruik van een geweldig stukje entertainment. De goochelaar vermaakt je gasten met zijn geweldige goochelshow.


Het is een bijzonder moment om je werk achter te laten. Dit moet gevierd worden met alle belangrijke mensen in je leven, je vrienden je familie en je collega’s mogen ook niet ontbreken. Als je de goochelaar in Langedijk uitnodigt om je gasten te betoveren hebben je gasten een geweldige avond.

Ben je gek op humor laat dan je gepensioneerde leeftijd terugkomen in de voorstelling. Er gaan vreemde dingen gebeuren op het podium. Er zullen horloges, telefoons en andere voorwerpen verdwijnen maar er zullen ook 65 plus buskaartje en andere dingen verschijnen. Maak plezier met al je gasten tijdens deze feestelijke avond.

Vermaken van je gasten

Een bijzondere avond hoort erbij, dit bijzondere moment wil je groots vieren. Door een goochelaar in Langedijk in te schakelen zorg je voor humor en met een vleugje magie. Al je gasten hebben een geweldige avond. Wil je meer weten over de trucjes van de goochelaar in Langedijk? Neem dan contact op en samen kijken we wat voor voorstelling we kunnen samenstellen.