Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu de Goochelaar in Lansingerland, Alex Buijk

Geef jij een feest en zoek je een Goochelaar in Lansingerland? Alex Buijk maakt jouw feest compleet en zorgt dat je gasten zullen genieten van de leukste trucs, reserveer nu.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar maakt je feest compleet

Ben je op zoek naar iets om je feest op te fleuren, maar weet je niet goed wat? Wil je er alles aan doen om je feest zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat jouw feest het feest van het jaar zal worden? Het is logisch dat je het beste wilt voor je feest. Het is enkel niet gemakkelijk om te bepalen wat dat juist wilt zeggen. Waar moet je zoal rekening mee houden en hoe zorg je ervoor dat jouw feest een succes wordt?


Het succes van je feest hangt natuurlijk af van veel verschillende factoren. De plaats waar je het feest zal geven, het eten dat je op het feest serveert en de muziek die je op je feest zal draaien. De belangrijkste factor in dit rijtje is de vorm van entertainment die je zal kiezen. Want wanneer dat goed zit, kan je er zeker van zijn dat je feest succesvol zal zijn. Zelfs als de rest tegenvalt, want het eerste dat mensen zich herinneren wanneer ze terugdenken aan een feest is hoeveel plezier ze hadden en wie zorgt er voor meer plezier dan een goede entertainer?

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Hoe kies je de beste vorm van entertainment? 

    Het kiezen van de beste vorm van entertainment voor je feest is geen gemakkelijke opgave. Je moet er namelijk voor proberen te zorgen dat zo veel mogelijk van je gasten het naar hun zin zullen hebben. Op een feest zijn meestal veel verschillen in voorkeuren, persoonlijkheden en leeftijden. Rekening houden met iedereen lijkt daarom ook een onmogelijke taak. Toch is het mogelijk om het grootste deel van je gasten met een goed gevoel terug naar huis te laten keren als je kiest voor een vorm van entertainment die zowel jong als oud zal plezieren. Zoek naar een entertainer die weet hoe hij zich moet aanpassen aan de situatie en aan de verscheidenheid van mensen. Een goed voorbeeld hierbij is het entertainment van een goochelaar.


     De vele voordelen van een goochelaar op je feest 

    Niet enkel zorgt het inhuren van een goochelaar voor het plezier van iedereen. Een goochelaar zal er ook voor zorgen dat je gasten geboeid blijven, de hele avond lang. Je zal zien dat er een algemene positieve en magische sfeer op je feest zal heersen! Een goochelaar zorgt ook niet enkel voor plezier, maar ook voor spanning en sensatie. De spanning zorgt voor een unieke ervaring die je gasten lang bij zal blijven! 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Kiezen voor Alex Buijk als je goochelaar in omgeving Lansingerland 

Goochelaars worden steeds populairder, een goede keuze maken is dan ook niet evident. Toch zijn er een aantal dingen waar je op kan letten bij het maken van een goede keuze voor een goochelaar in te huren op je feest. Zo kan je er beter voor zorgen dat je kiest voor een goochelaar die al wat ervaring heeft opgedaan, want een goochelaar met ervaring weet nog net iets beter hoe hij je gasten het best kan aanpakken.


Een goede goochelaar is een goochelaar die weet wat hij doet. Zorg er dus voor dat je kiest voor een goochelaar die professioneel is en altijd met precisie te werk gaat. Alex Buijk is heeft al deze kwaliteiten en meer. Alex Buijk bied je ervaring, precies, professionaliteit, maar voornamelijk ook humor en spontaniteit. Hij is zo vlot in zijn goocheltrucs dan dat hij is met zijn woorden. Dat komt omdat Alex ook werkzaam is als lezer, energizer en spreker. Alex zorgt er ook steeds voor dat hij op de hoogte is van de nieuwste en meest spectaculaire goocheltrucs om zo zijn publiek te kunnen blijven verbazen. 

Passie en ervaring

Alex doet elke opdracht met evenveel aandacht, liefde en passie en dat is iets wat je duidelijk merkt wanneer je Alex inhuurt. Alex kan je inhuren als rondlopende goochelaar of als tafelgoochelaar. Het hangt ervan af welke aanpak het best bij je feest past, want er zit een duidelijk verschil tussen de twee. Als rondlopende goochelaar vertoeft Alex zich tussen je gasten en als tafelgoochelaar vertoeft Alex zich bij je gasten aan de tafel! Alex biedt je ook goochelwerk op maat aan, zo kan je samen met Alex bespreken wat de beste optie is voor jouw feest! 


Alex is ook al gekend in de omgeving van Lansingerland. Hij heeft er al talloze feestjes mogen voorzien van zijn leuke goocheltrucs. Alex is ondertussen al gekend in de buurt en wordt telkens opnieuw hartelijk ontvangen. Ben je specifiek op zoek naar een goede goochelaar in de omgeving van Lansingerland? Twijfel dan niet langer en boek Alex voor je volgend feest in deze prachtige streek!