Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek een Goochelaar in Laren, kijk eens bij Alex Buijk.

Geef jij een groot feest? Dan kan deze Goochelaar in Laren niet ontbreken. Hij zorgt voor uniek entertainment bij jouw gasten aan tafel. Reserveer nu Alex en ervaar zijn magische goocheltrucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Voor wat voor feestjes ben ik in te huren?

Organiseer jij een feestje in Laren of de omgeving, maar heb jij het gevoel dat het feestje nog niet compleet is? Mis je iets? Ik ben een goochelaar in Laren en kan met mijn trucs op allerlei soorten feestjes optreden. Misschien ben ik het ontbrekende puzzelstukje van jouw feestje? Lijkt het jou iets als ik jouw feestje op kom vrolijken, bel of mail mij dan snel.


Voor wat voor feestjes ben ik in te huren?

Als goochelaar in Laren treed ik voornamelijk op voor volwassenen. Je kunt dan denken aan bruiloften, feesten en partijen, maar ook voor een geweldig vrijgezellenfeest kan je mij inhuren. Ik werk niet alleen voor particulieren, ook bedrijven kunnen mij inhuren voor bijeenkomsten. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan kerstborrels, nieuwjaarsrecepties en bedrijfsfeesten. Daarnaast kan je mij ook inhuren om een kinderfeestje heel speciaal te maken. Je kunt mij dus voor jong en oud inhuren en voor elk soort feestje. Ik zal er voor zorgen dat jouw feestje een succes wordt.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar

Veel goochelaars doen hun acts vanaf het podium. Dit is een veilige afstand van het publiek. Door deze afstand kunnen de gasten zeker niet ontdekken hoe een truc werkt. Ik begrijp dus wel dat veel goochelaars vanaf een podium werken. Uiteraard doe ik dat ook. Ik doe mijn acts dus zelfstandig op het podium, maar soms heb ik een assistent(e) nodig en dan vraag ik of iemand uit het publiek mij kan komen assisteren. Die persoon helpt mij dus bij mijn trucs en staat erg dichtbij mij. Dit maakt het extra spannend voor ons allebei. Ik doe niet alleen podiumwerk, maar ik ben ook een tafelgoochelaar en rondlopende goochelaar in Laren. Dit houdt in dat ik tussen de gasten in de zaal doorloop en ondertussen doe ik enkele trucs. Als tafelgoochelaar doe ik enkele trucs bij de gasten aan tafel. Dit kan met of zonder hulp van de gasten zijn. Ook hierbij geldt dus dat de gasten van dichtbij mijn trucs kunnen zien. 


Mensen leren elkaar kennen door mijn acts

Door mijn shows leren onbekenden of vage kennissen elkaar (beter) kennen. Dit is voor elk feestje leuk en goed. Je vraagt je nu waarschijnlijk af hoe dit kan. Simpel, dat komt door het volgende: Ik doe een truc en mensen kijken daar met veel verbazing naar. Je ziet hen haast denken "hoe kan dat?" en daar gaan mensen na de acts dus over nadenken en dit gaan ze met elkaar bespreken. In eerste instantie gebeurt dit natuurlijk met bekenden, maar vaak horen anderen (onbekenden) dit en zij mengen zich dan in het gesprek. Zij geven aan wat zij denken en zo leren mensen elkaar dus, door mijn acts, kennen. Dit is voor een particulier feest natuurlijk erg leuk, want hoe meer mensen er met elkaar feesten, des te gezelliger het is. Ook voor een zakelijke bijeenkomst is dat goed, want collega's die elkaar (een beetje) kennen, zoeken elkaar op de werkvloer sneller op voor hulp dan collega's die elkaar helemaal niet kennen. En dat allemaal door mijn trucs!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Waar kan je mij nog meer voor inhuren?

Je kunt mij niet alleen voor "gewone goochelacts" inhuren. Als jij een lezing organiseert, dan kan je mij hiervoor ook inhuren. Tevens ben ik in te huren als spreker of energizer. Vooraf bespreken wij met elkaar wat mijn rol dan zal zijn. Dit kan een grote rol zijn, maar ook voor een kleine(re) rol kan je mij inhuren.


Maatwerk van mij als goochelaar in Laren

Uiteraard heb ik een aantal shows die ik vaker opvoer, maar het liefst doe ik show die op maat gemaakt zijn. Deze zijn dus net wat anders dan de standaard shows die ik vaker doe. Een show op maat maak ik samen met jou. Samen bespreken wij wat jouw wensen zijn. Wij bespreken dus de zaken die jij juist wel wilt, maar ook de zaken die jij juist niet wilt. Op deze manier maken wij samen een show die bij jouw feestje past. 

De grote dag

En dan is de grote dag aangebroken. Uiteraard ben ik op het afgesproken tijdstip aanwezig. Samen met jou neem ik de laatste details door. Daarna ga ik mezelf achter de schermen voorbereiden. Als het juiste moment is aangebroken, zal ik mijn intrede maken. Dit kan op een spectaculaire manier zijn, maar ik kan ook rustig de zaal binnen komen. Dit is een van de zaken die wij vooraf samen bepalen. Vanaf het moment dat ik in de zal ben, zal ik al jouw gasten meenemen in de magie van mijn trucs. Het wordt een optreden dat zij niet snel meer zullen vergeten!