Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Leek aan het zoeken? Boek goochelaar Alex

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Leek.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Leek inhuren? Boek Alex Buijk

Wil je het dit keer eens anders doen en er echt iets bijzonders en speciaals van maken? Weet je nog niet wat je dan precies kan doen om van die ene speciale avond echt iets bijzonders en spectaculairs te maken. Ben je niet zo creatief en origineel en vind je het maar lastig om een programma samenstellen om al je gasten optimaal te vermaken. Als je er echt iets bijzonders van wilt maken wees dan eens creatief en doe het dan net iets anders dan de meeste mensen. De meeste feestavonden lijken erg op elkaar en zijn niet zo speciaal. Als je het eens anders wilt doen dan de meeste mensen maak dan gebruik van een professionele entertainer. Deze professionele entertainer gaat al je gasten optimaal vermaken zonder dat je de hele avond verantwoordelijk hoeft te zijn om het al je gasten naar hun zin te maken.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Leek?

Aandacht verdelen. Het is onmogelijk om alle gasten evenveel aandacht te geven. Je kan jezelf niet in meerdere stukken verdelen en overal tegelijkertijd zijn. Maak het jezelf dus gemakkelijk door iemand voor je gasten te laten zorgen. Hierdoor zorg je natuurlijk ook voor jezelf want als je echt een ontspannen en een fijne avond wilt hebben dan doe je natuurlijk zo min mogelijk. Denk er eens over na hoe fijn het is als je iemand kunt inschakelen om al je gasten een bijzondere avond te geven. Zorg voor een speciale avond waar je gasten nog heel lang over napraten en waarvan ze echt genieten. Je gasten vermaken is één van de belangrijkste onderdelen van je hele feestavond dus maak dan ook gebruik van een speciaal programma. Organiseer een bijzonder programma om ervoor te zogen dat je een geslaagde avond hebt. Je hoeft het niet allemaal zelf te doen. Gelukkig kan je hier juist mensen voor inschakelen. Vooral als je geen idee hebt wat je nu kan doen om een leuk programma samen te stellen. Voor iedereen die niet bruist van de creatieve ideeën is het een geweldige oplossing om van je feest een knalfeest te maken.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Grapjes in het publiek

Door een goochelaar in Leek in te schakelen weet je dat er een professionele entertainer op je feest aanwezig is die rond loopt door het publiek. De voorstelling begint al vroeg op de avond zonder dat je gasten het doorhebben. De goochelaar begint heel laagdrempelig en haalt hier en daar een grapje uit. Daarna stapt hij pas ontspannen en vol zelfvertrouwen het podium op, op het podium is hij natuurlijk helemaal in zijn element. Je gasten zullen het geweldig vinden om naar deze magische trucjes te kijken. Deze voorstelling is zo speciaal dat je gasten dit nooit meer zullen vergeten. De goochelaar in Leek zorgt er met de voorstelling voor dat je gasten echt even in een andere wereld zijn. Een wereld vol magie en een wereld vol bedrog. Het is één grote belevenis voor al je gasten. Het is bijzonder om te zien wat de goochelaar in Leek allemaal met een aantal simpele dagelijkse voorwerpen kan doen.

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

De goochelaar in Leek is echt een professional die van elk klein voorwerp iets bijzonders kan maken. Deze artiest laat al je gasten vol verbazing kijken naar wat er allemaal gebeurd en het optreden zorgt ervoor dat het feest pas echt op gang komt. Hoe geweldig is het dat al je gasten kijken naar een voorstelling en het allemaal naar hun zin hebben. Als je dit allemaal zelf moet doen ben je veel tijd en energie kwijt aan je eigen feest. Heb je geen idee hoe je dit allemaal kan doen en word je al moe van het idee om iedereen te vermaken, schakel dan een professional in. Want een groep gasten vermaak je niet zo makkelijk, dit is een uitdaging. Het is dan heel prettig als je iemand kan inschakelen om je hiermee te helpen. De goochelaar in Leek helpt je graag verder om een voorstelling samen te stellen met een aantal bijzondere trucjes. Het is zelfs mogelijk dat de gasten worden uitgedaagd en uitgenodigd om de goochelaar te helpen op het podium. De kans is groot dat de meeste gasten het super interessant vinden en de goochelaar graag helpen met de voorstelling. Wil je er achter komen of een voorstelling ook geschikt is voor jouw feest neem dan zo snel mogelijk contact met mij op.