Goochelaar Huren Alex Buijk

Ontmoet deze super Goochelaar in Leerdam, reserveer nu Alex Buijk

Maak een afspraak met de Goochelaar in Leerdam; Alex Buijk. Hij komt op jou feest of evenement jouw gasten met een grote glimlach vermaken met de leukste trucs .

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelplezier en illusie

Geef je binnenkort een groot (trouw)feest, of vier je een jubileum of een andere speciale gelegenheid? Ben je op zoek naar een leuke vorm van entertainment maar heb je echt geen flauw idee wat de beste keuze is? Wil je een succesvol feest waar je gasten nog jaren over zullen praten? Overweeg dan zeker eens om een goochelaar in te huren. Ik, Alex Buijck ben een professionele goochelaar die werkzaam is over het hele land, dus ook in de regio Leerdam. Zoek je precisie, professionalisme en enthousiasme met een vleugje humor, dan ben je bij mij aan het juiste adres! Zoek dus niet langer naar het beste entertainment als goochelaar te Leerdam!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Waarom zou je kiezen voor een goochelaar?

    Als goochelaar weet ik hoe ik jouw gasten moet entertainen en verbazen! Goochelaars zijn niet enkel populair bij kinderen, zowel jong als oud zijn in de ban van magie! Door mijn jarenlange ervaring weet ik mij meteen aan te passen aan elk soort publiek en elk soort feest, mijn werk lever ik op jouw maat! Je kan mij inhuren als tafelgoochelaar om jouw gasten te entertainen op een meer persoonlijke en toegankelijke manier, met mijn leuke interactieve goocheltrucs zal ik de tafels op jouw feest afschuimen. Lijkt dat je niks? Je kan mij daarnaast ook inhuren als rondlopende goochelaar.


    Ik bied je originele en ongelooflijke trucs met ringen, ballen, kaartjes, geld en nog zo veel meer! Goochelen is mijn passie en dat zal je ook merken aan de precisie waarmee ik mijn trucs uitvoer en het enthousiasme dat ik op jouw feest zal uitstralen, want naast goochelaar ben ik ook een vlotte spreker en energizer. Je zult je geen moment vervelen en jouw gasten zullen je dankbaar zijn!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Ervaringen als goochelaar in Leerdam

Ik werk als goochelaar bij jou in de buurt, dus ook in Leerdam! Zelf heb ik goede ervaringen met het entertainen van mensen als goochelaar in Leerdam! Zo had ik een aantal jaren geleden de eer om een teambuilding evenement van een supermarkt in Leerdam bij te wonen. Ik zag de groep evolueren van stil en ingetogen tot uitbundig en laaiend enthousiast. Aanvankelijk was de sfeer gespannen, tot de act begon en ik ze allemaal kon verbazen! Vooral de goktruc was heel populair: Sander die geld had gewonnen met de goktruc, maakte een soort vreugdedansje waarbij de hele groep spontaan begon te lachen en zo begon de sfeer er volledig in te komen! 


Het zijn momenten zoals deze die mijn passie en enthousiasme stimuleren en ervoor zorgen dat jouw feest zal uitdraaien tot een heus succes. Het teambuilding evenement was een bijzonder ervaring mede doordat de teambuilding groep een van de meest dankbare groepen was die ik ooit heb gehad. Na het evenement volgden er reacties zoals: "Bedankt voor deze geweldige ervaring.", "Je hebt ons evenement echt leven ingeblazen." en "Ongelooflijk wat jij allemaal kunt, je brengt je act zo geloofwaardig.". Bovendien vroegen ze mij aan het einde van de teambuilding dag vol enthousiasme of ze mij het jaar daarop ook konden boeken. Het jaar daarop was ik weer van de partij op dezelfde plek en ook toen verliep het evenement vlotjes en vol ambiance! Sindsdien mocht ik hun jaarlijkse teambuilding evenementen entertainen en later werd ik zelfs bij meerdere personen uitgenodigd om ook hun persoonlijke feest of evenement van goocheltrucs te voorzien.


Zo was er het trouwfeest van Sander, die twee jaar later met Lisa trouwde en meteen aan mij dacht als entertainment voor hun trouwfeest, ook het afscheidsfeest van Dennis die het jaar nadien op pensioen zou gaan heb ik mogen entertainen. Bovendien werd ik meermaals uitgenodigd voor verjaardagsfeestjes van kinderen en volwassenen, communiefeesten, lentefeesten en zelf vrijgezellenfeesten. Bij elk evenement werd ik hartelijk ontvangen en sinds het tweede teambuilding evenement mocht ik steeds bedankkaartjes en een kleine attentie in ontvangst nemen. Tot de dag van vandaag, organiseer ik nog altijd hun evenementen en feesten, ik werk al jaren voor deze groep en deze attentvolle groep zal mij zeker altijd bijblijven.

Reserveer nu Alex Buijk

Wil je ook graag een unieke ervaring meemaken die je nooit meer zal vergeten of ben je op zoek naar een originele manier om jezelf en je gasten te vermaken? Kies dan voor mij als je goochelaar in Leerdam! Ik zorg ervoor dat jouw evenement of feest gevuld wordt met magie. En in het geval dat je nog altijd zou denken dat magie niet bestaat, beloof ik je dat je zo versteld zult staan dat je op slag in magie zult geloven!