Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu de Goochelaar in Leiden voor jouw feest of evenement. 

Jij hebt een feest en zoekt een leuke entertainer? Kijk dan eens bij Alex Buijk, hij is de Goochelaar in Leiden die jouw feest compleet maakt.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen op z'n Leids

Now You See Me, Mindfuck, Streetmagic en zelf in Hollands Got Tallent er is tegenwoordig over magie in terug te vinden in de vorm van goochelen op die vierkante kast die bij ons allemaal in de woonkamer en slaapkamer staat. Op televisie zoekt de mens een op vermaak, of het nou muziek, dansen of magie is. Zodra dit op het televisiescherm te vinden is zal het binnen korte tijd een ware hype worden. Dit is vervolgens terug te vinden of feesten en evenementen. Zo is het al jarenlang erg populair om een muziekband op je feest te hebben, of zelf een diskjockey. Maar ook karaokeavonden voor de mensen die graag hun stem wat meer laten horen is een populaire invulling van een avond. Maar nu klopt goochelen daar toch ook echt aan de deur. Tijdens een feest of diner, maar ook op evenementen de magie van het goochelen tonen als een goochelaar uit Leiden en omstreken is een ideale daginvulling als je wilt dat je gasten of collega's een mooie dag hebben waar nog lang over na zal worden gesproken op het werk of tijdens de volgende verjaardag binnen de familie.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Ook voor bedrijven 

    Wil je als bedrijf een leuk dagje of gezellig diner organiseren voor je baas of gewoon om je personeel wat meer met elkaar in contact te laten komen voor die betere teamgeest op de werkvloer? Dan ben ik, Alex Buijk een perfecte topentertainer om dat voor elkaar te krijgen. Ik hou me aan het concept de klant is koning en wil daarom ook graag jouw specifieke wensen en voorkeuren horen om de middag zo perfect mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk ben ik ook in de ochtend en avond beschikbaar indien je graag wilt dat ik aanwezig ben tijdens een vroege brunch of diner. Door mijn goochel kunsten op te voeren tijdens een maaltijd word je tegelijk gevuld en vermaakt. Hierdoor komt mijn ervaring als tafelgoochelaar goed van pas en kan ik door dichtbij het publiek aan de tafels te staan voor een goede interactie zorgen en de trucs duidelijk aan het licht brengen waardoor er voor meer verbazing wordt gezorgd. Dit gebeurd door de goocheltrucs dichtbij de ogen van de gasten op te voeren. Hierdoor wordt er vaak gedacht dat ze de truc door hebben, maar uiteindelijk gebeurt er totaal iets anders. Dit zal ik o.a. demonstreren met speelkaarten die verdwijnen en op de meest rare plekken teruggevonden worden. Maar ook met een gewoon wit papiertje dat ik omtover tot een bankbiljet van 20 euro.


    Doordat ik als goochelaar in Leiden actief ben maar ook tot ver daarbuiten heb ik het genoegen mogen hebben om voor o.a. gemeentes en grote bedrijven te mogelijk optreden. Hier vielen mijn goochelkunsten ook zeer in de smaak en ben ik er blij dat mijn werk hierdoor een echte boost heeft gekregen tot over heel het land.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Passie voor goochelen

In dien je misschien binnenkort iets groots wilt onthullen in de vorm van een logo of nieuwe naam van een bedrijf of organisatie. Dan biedt ik als goochelaar in Leiden misschien wel een mooi uitkomst voor je. Ik kan namelijk door middel van vuurwerk en snel ontvlambaar papier een spectaculaire onthulling in werking zetten. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de veiligheid en het beloofd letterlijk een spetterende onthulling. Dit kan tevens georganiseerd worden voor bijvoorbeeld een mooie poster of bord waarop een speciale tekst is geschreven. Dit kan bv. zijn voor een trouwdag, verjaardag of gewoon om iedereen welkom te heten. Tijdens een reünie is er natuurlijk niks zo spectaculair dan als alle gasten bij de inluiding van de reünie getrakteerd worden op vuurwerk en vlammen waarna een welkomstbord tevoorschijn komt. Pak het lekker groots en Amerikaans aan om mij hiervoor te gebruiken om deze prachtige vertoning op te zetten. Een garantie voor succes waar nog jaren over nagesproken zal worden!

Neem contact op!

Wil je wat meer informatie hierover of over andere werkzaamheden van mij als goochelaar? Neem dan even contact met mij op via mail of telefoon. Deze gegevens kun je vinden op mijn website https://bougemagic.nl waar tevens ook leuke foto's en video's te vinden zijn van mijn optredens. Als goochelaar in Leiden en omstreken sta ik je graag te woord om je alles zo goed mogelijk uit te leggen zodat jouw feest of event een echte topdag wordt. Met een agenda die op springen staat met boekingen heb ik de ervaring om elke feest en event tot een goed einde te brengen!