Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu een Goochelaar in Leiderdorp, kies voor Alex Buijk

Heb jij binnenkort een groot feest en zoek je topentertainment voor jouw gast? Boek nu Alex Buijk hij is de Goochelaar in Leiderdorp!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Veelzijdig en originieel

Wie ooit al eens een feestje gegeven heeft die weet dat er heel veel bij komt kijken. Een feest geven gebeurt niet elke dag dus het is belangrijk dat alles in goede banen wordt geleid en dat je gasten tevreden zullen zijn? Maar hoe zorg je daarvoor?


Het beste wat je kan doen is kiezen voor een feest die iedereen evenveel plezier kan schenken. En plezier op je feest kan je bereiken door het voorzien van goed entertainment. Een goed entertainment vinden is nog niet zo simpel omdat je moet rekening houden met de vele verschillen van je gasten. Zo zijn er verschillende interesses, voorkeuren en leeftijden. Als je de juiste keuze maakt heeft jouw feest een grote kans op slagen. Want als je een goed entertainment hebt voorzien, dan worden overige problemen al snel over het hoofd gezien!


Er is tegenwoordig veel keuze beschikbaar wat het kiezen niet altijd gemakkelijker maakt. Heb je wel eens gedacht om een goochelaar als entertainment voor je feest in te huren? Een goochelaar inhuren biedt namelijk een hele boel voordelen voor jou en je gasten!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Stel iedereen tevreden met een goochelaar!

    Een goochelaar is niet zomaar een vorm van entertainment want met een goochelaar kan je echt iedereen tevreden stellen. De tijd dat goochelaars enkel op kinderfeestjes gevraagd werden is allang gepasseerd. Goochelaar beginnen steeds meer en meer populair te worden voor alle soorten feesten en evenementen! 


    Dit komt omdat een goede goochelaar zo professioneel te werk gaat dat hij iedereen in verbazing kan brengen. Zijn goocheltrucs blijven voor iedereen een mysterie die ze willen achterhalen. Maar het geheim achter de trucs van een goede goochelaar zal je nooit kunnen achterhalen want een goochelaar geeft zijn geheim niet zomaar prijs! En dat hoeft ook niet, want dat zorgt ervoor dat een goochelaar kan blijven zorgen voor verassende acts!


    Een goochelaar zorgt voor spanning en sensatie! 

    De geheimzinnigheid die een goochelaar met zich meedraagt zorgt bovendien voor spanning en sensatie met als resultaat dat de aandacht van je gasten nooit zal verslappen! Zo blijven je gasten de hele tijd even enthousiast, wat zorgt voor een algemene aangename sfeer op je feest.


    De spanning wordt niet enkel gecreĆ«erd door het mysterie, maar ook door de manier waarom de goochelaar zijn goocheltrucs uitvoert. Een goochelaar is getraind om het publiek nieuwsgierig te maken en om ze vol spanning te laten wachten naar zijn volgende goocheltruc. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Een goochelaar is een originele vorm van entertainment! 

Niet veel van je gasten zullen al ervaring opgedaan hebben met het entertainment van een goochelaar. Een goochelaar inhuren wordt wel steeds populairder, maar jammer genoeg wel nog altijd een iets onbekendere vorm van entertainment. Dit heeft ook zijn voordelen voor je gasten, want daardoor geef je hun een unieke ervaring die ze niet snel zullen vergeten!


En zelfs al moest het zo zijn dat er bepaalde gasten al ervaring hebben opgedaan met het entertainment van een goochelaar, dan nog kan een goochelaar voor verfrissing zorgen omdat er steeds nieuwe goocheltrucs en technieken bijkomen. Een goede goochelaar weet ook hoe hij moet blijven verassen, zelf al heeft hij voor de tiende keer dezelfde gasten dan voordien!

 Alex Buijk, je goochelaar in Leiderdorp

Als zoekt naar een goede goochelaar in Leiderdorp, moet je niet langer zoeken! Alex Buijk werkt in heel Nederland dus ook in deze omgeving. Wat maakt Alex Buijk een goede goochelaar?


Alex Buijk heeft al jaren ervaring als goochelaar waardoor hij goed weet hoe hij elk soort feest moet aanpakken. Bovendien doet hij zijn job met heel veel liefde en dat straalt hij ook uit. Alex is ook nog eens werkzaam als energizer, spreker en lezer dus hij weet ook heel goed hoe hij het best een publiek moet toespreken en voorzien van energie!


Alex kan je op twee verschillende manieren inhuren. Of je huurt hem in als rondlopende goochelaar. Dat wil zeggen dat hij zijn leukste goocheltrucs uitvoert wanneer hij rondloopt tussen je gasten. Of je huurt hem in als tafelgoochelaar. Als tafelgoochelaar gaat Alex de tafels van je feest af om op een meer persoonlijke manier je gasten te voorzien van de spectaculairste goocheltrucs. Je kan zelf bespreken met Alex wat de beste optie voor je feest zou zijn. Ook als je speciale verzoeken hebt kan je dat melden aan Alex, hij wil niets liever dan dat zijn klant tevreden is en om die reden biedt hij jou goochelwerk op maat aan.