Goochelaar Huren Alex Buijk

Reserveer nu Alex Buijk de Goochelaar in Leidschendam-Voorburg

Ben jij op zoek naar een Goochelaar in Leidschendam-Voorburg? Reserveer dan nu Alex Buijk en je bent gegarandeerd van het beste entertainment op jouw feest.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie op jouw feest

Ben jij al een tijdje bezig om een feestje te organiseren in Leidschendam-Voorburg of omgeving, maar ben jij nog niet tevreden? Blijf jij het gevoel hebben dat er nog iets toegevoegd moet worden? Dan kan ik jou wellicht helpen, want ik ben een goochelaar in Leidschendam-Voorburg en omgeving en ik kan dat extra's heel eenvoudig toevoegen met een van mijn magische goochelshows. Goochelshows zijn leuk voor elk feestje, iedereen geniet hier altijd enorm van. Dus ook voor jouw feestje kan dit de perfecte aanvulling zijn.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Iedereen kan mij inhuren

    Het maakt niets uit of jij als particulier of als bedrijf een feestje geeft, iedereen kan mij inhuren. Ik treed echter voornamelijk op voor volwassenen, maar als jij een kinderfeestje voor een stoere groep kinderen organiseert en zou mij hiervoor graag inhuren,dan is dat uiteraard ook mogelijk. Bij feestjes voor volwassenen kan je aan allerlei soorten feestjes denken, zoals een speciale verjaardag, een bruiloft, een vrijgezellenfeest, etc. Bij zakelijke feestje kan je denken aan een nieuwjaarsbijeenkomst, een kerstborrel of bijvoorbeeld het jaarlijkse bedrijfsfeest voor al jouw medewerkers. Alle feestjes worden magisch door mijn spannende goochelshow. Maar er zijn meer taken waarvoor je mij in kunt huren, deze taken / rollen zijn spreker en energizer. Voor deze rollen kan je mij dus ook inhuren. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen tijdens een seminar, beurs of congres. Dit zijn allemaal settings die regelmatig voorkomen en waar ik mezelf dus echt als een vis in het water voel. Dat gaat helemaal goed komen!


    Hoe stel ik een show samen?

    Als iemand mij benadert om een show te geven, dan zal ik uiteraard mijn beschikbaarheid checken. Indien dit het geval is, zal ik een passende show samenstellen voor jouw feest. Het is natuurlijk het leukst als het een show wordt die al jouw gasten leuk vinden. Ik hoor daarom graag het aantal gasten dat jij verwacht, hoe oud jouw gasten zijn en waarom jij het feestje georganiseerd hebt. Als ik deze informatie heb, kan ik show samenstellen die bij jouw feestje past. Daarnaast hoor ik het ook nog graag van jou als er punten / wensen zijn waarvan jij het leuk zou vinden als deze terugkomen in mijn show. Deze wensen kunnen echt van alles zijn. Zo kan je bijvoorbeeld de wens hebben om een bepaald truc terug te zien (of juist niet) in de show of een andere wens kan zijn dat jij graag wilt dat ik de jarige jop of jarige jet betrek bij een truc. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel mogelijk. Geef jouw wensen dus zeker door aan mij!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Trucs in de hele zaal 

Veel goochelshows vinden alleen plaats op het podium. Goochelaars geven dan vaak aan dat dit de beste plaats is, omdat alle gasten de trucs dan goed kunnen zien. Dat klopt natuurlijk ook wel. Maar gasten vinden het ook leuk trucs van dichtbij te zien en ze vinden het leuk om betrokken te worden bij de trucs. Daarom zal mezelf regelmatig onder jouw gasten mengen. Zodra het mogelijk is, ga ik van het podium af. Terwijl ik tussen het publiek loop, zal ik enkele trucs doen. Soms stop ik bij een groepje met gasten om daar weer een volgende truc te doen. Soms heb ik hulp nodig en die bieden de meeste gasten mij graag. Alle ogen zijn op mij gericht, de gasten verliezen mij geen seconde uit het oog. Natuurlijk besef ik dat de gasten hopen dat zij er achter kunnen komen hoe mijn trucs in elkaar steken, maar ik zorg er natuurlijk voor dat de gasten niets kunnen zien en ontdekken. Anders zou de magie van de truc weg zijn en dat is natuurlijk niet leuk. De goochelshow moet magisch zijn en blijven.

Hoe gaat het op de grote dag?

Op de grote feestdag zal jij het druk hebben met het regelen en afstemmen van allerlei laatste zaken. Daarom zal ik jou niet meer lastig vallen met allerlei vragen en dergelijke. Ik zorg zelf dat ik mijn zaken regel. Ik bereid mezelf voor. Ik regel alles zelf en jij hoeft hier dus niets voor te doen. Dit doe ik onder andere door de zaal te bekijken. De verdere voorbereiding bestaat onder andere uit het omkleden en de laatste details voor de trucs voorbereiden en doornemen. Ondertussen hoor ik de gasten arriveren. Als de gasten lekker aan het feesten zijn, gebeurt er opeens iets magisch... de gasten weten niet wat er gebeurt...en dan zien ze mij op het podium verschijnen en begint mijn goochelshow. De gasten zullen deze met volle verbazing aanschouwen!