Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Lelystad huren? Boek Top goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Lelystad.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Lelystad inhuren? Boek Alex Buijk

Hoe kan je goed voor je gasten zorgen.

Het is elk jaar weer een groot feest. Het leven is een groot feest en je viert je verjaardag daarom elk jaar uitgebreid. Een jaartje ouder worden is een reden voor een feestje. Je kan er niet vanuit gaan dat je zomaar een jaartje ouder wordt, het is iets waar je dankbaar voor bent. Gezond en gelukkig blijven is niet vanzelfsprekend. Als je lekker in je vel zit en het goed met je gaat is het heerlijk om deze prestatie te vieren met je vrienden en familie. Elk jaar nodig je meer mensen uit. Je ontmoet nieuwe vrienden en krijgt een goede band met nieuwe collega’s. Als je alle namen opschrijft denk je dat je maar dertig mensen uitnodigt maar dit blijken er al altijd meer te zijn. Als je die ene nieuwe collega uitnodigt moet je de andere natuurlijk ook uitnodigen. Zo blijft je gastenlijst maar groeien en voor je het weet heb je veel meer mensen uitgenodigd dan de bedoeling was. Je kijkt dan vol ongeloof naar de gigantische gastenlijst en vraagt je ernstig af hoe je alle gasten nu een leuke avond kan bezorgen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Lelystad?

Hoe zorg je grote voor een grote groep?

Persoonlijk contact vind je belangrijk. Je maakt tijd vrij voor je goede vrienden en drinkt graag een drankje met collega’s. Na het werk vind je het belangrijk om met collega’s te ontspannen en elkaar wat beter te leren kennen. Hierdoor ben je meer op je gemak op je werk en weten collega’s ook wat er in je leven omgaat. Soms kan je elkaar dan wat beter begrijpen en elkaar helpen als het nodig is. Je bent gek op een gezellig praatje en geniet ervan om met anderen bij te kletsen. Voor je feest weet je niet zo goed hoe je iedereen evenveel aandacht kan geven, dit vind je maar lastig.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De beste hulp voor je evenement

Maak het niet zo moeilijk

Heb je veel vrije tijd dan is het heel simpel. Maak met iedereen een praatje en verdeel je aandacht. Maar als er een grote groep op je feest is dan is dit wel erg lastig. Het verdelen van je aandacht is dan praktisch gezien onmogelijk Als je zelf nog wil genieten van je eigen avond is het belangrijk om jezelf een vrije avond te geven.

Misschien denk je erover om met iedereen even kort bij te praten maar dat is niet wie je bent. Je maakt graag tijd voor een goed gesprek. Dit is echt niet mogelijk als er veel mensen zijn. Je hebt niet alle tijd om goed te luisteren en een goed gesprek te voeren. Dit is niet hoe je bent en daarom is het nodig dat je andere opties overweegt. Want je hoeft het niet zo moeilijk te maken voor jezelf.

Het vermaken van je gasten met deze TOP goochelaar

De juiste planning gebruiken

Als er meer mensen komen dan je in gedachte had is het tijd om na te denken over je planning. Als je alles alleen gaat doen komt er veel op je af. Als je het belangrijk vindt om zelf ook te genieten is het geen goed idee om alles zelf te doen. Je wilt toch ook een ontspannen avond? Maak gebruik van een aantal goede hulptroepen en stel een geweldig programma samen voor je feest.

Laat iemand anders rondgaan met hapjes en drankjes zodat je dit niet zelf hoeft te doen. Schakel daarnaast ook nog een entertainer die je gasten vermaakt, dit is leuk voor al je gasten. Hierdoor zal iedereen genieten van de avond. Door de goochelaar in Lelystad uit te nodigen maak je gebruik van een geweldige show op het podium. Deze goochelaar in Lelystad werkt graag met grote groepen en zorgt ervoor dat je gasten zich prima vermaken. Als je gebruik wil maken van een geweldige goochelshow neem dan contact op met de goochelaar in Lelystad. De voorstelling is niet alleen super hilarisch maar is daarnaast ook vol met magische en onvoorstelbare trucjes.

         Goed voor je gasten zorgen doe je niet alleen

Wil je zeker weten dat je gasten een leuke avond hebben? Dan weet je dat het niet nodig is om alles zelf te doen. Schakel zoveel mogelijk hulp in omdat het niet nodig is om het allemaal zelf te doen. Neem dus zo snel mogelijk contact op voor meer informatie.