Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu een Goochelaar in Leusden!

Maak kennis met de leukste Goochelaar in Leusden. Alex Buijk is het beste entertainment wat je voor je gasten kan organiseren. Er zal nog lang over nagepraat worden.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Wat mag je niet vergeten als je een feest organiseert

Misschien is het weer tijd om je verjaardagsfeest te organiseren of ben je verantwoordelijk voor het jaarlijkse bedrijfsfeest. Wat de reden van het feest ook is maakt natuurlijk helemaal niets uit. Elk feest heeft een aantal dingen nodig voordat het een spetterend feest wordt. Misschien heb je er nog nooit eerder bij stilgestaan maar elk feest heeft een aantal dingen nodig. Anders is het saai en vermaken je gasten zich niet. En dat wil je altijd voorkomen. 


Een goed feest wordt op het juiste moment gevierd, dit betekent dat de uitnodiging op tijd wordt verstuurd en je gasten genoeg tijd hebben om de voorbereidingen te treffen. Je geeft je gasten altijd op tijd de uitnodiging zodat ze voldoende tijd hebben om een oppas te regelen voor de kinderen en andere dingen te regelen. Kies dan ook een geschikte dag om het te vieren. Een feestavond organiseren op een zondag avond zal heel anders verlopen dan een feest op de vrijdag avond. Als al je gasten de volgende dag vrij zijn is het makkelijker om wat langer te blijven hangen dan dat je de volgende dag moet werken. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

De juiste sfeer

Een geschikt moment van de week is dus essentieel om de juiste sfeer te creëren. Er heerst altijd een andere sfeer als je met vrienden afspreekt in het weekend dan op een doordeweekse avond. Dat is logisch, in het weekend heb je alle tijd van de wereld en maakt het niet uit hoe laat je naar huis gaat. Speel hier dus slim op in door je feest in het weekend te vieren. Als je een geschikte datum hebt gekozen ga je op zoek naar een locatie die helemaal bij je gasten en je groepssamenstelling. De groep bepaald voor een groot deel waar je het feest gaat vieren. Nodig je een grote groep vrienden uit dan vier je het niet in een klein appartement maar dan kies je ervoor om het op een andere locatie te vieren. Laat de locatie dus altijd aansluiten op de groep samenstelling.

Een ander belangrijk onderdeel wat je niet mag vergeten is het organiseren van een leuke activiteit. Je kan er natuurlijk voor kiezen om meerdere activiteiten te laten terugkomen. Door dit heel bewust in te zetten zorg je ervoor dat je gasten daadwerkelijk wat te doen hebben. Een grote groep mensen die zich verveelt is het ergste wat er bestaat. Dit wil je altijd voorkomen. Met een bijzondere goochelshow van de goochelaar in Leusden weet je zeker dat je gasten zich vermaken. De goochelshow is zo bijzonder dat je gasten er onwijs van genieten. De goochelaar in Leusden is ontzettend grappig en heeft verschillende trucjes die hij inzet voor zijn show. Hij vraagt je gasten om hem wat te geven en vervolgens zien je gasten het verdwijnen. Niemand begrijpt wat er gebeurt op het podium behalve de goochelaar. Het is geweldig om te zien wat dit los brengt bij je gasten.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De sfeermaker van je feest

Opeens raken ze met elkaar in gesprek en ontstaat er een gezamenlijke sfeer tussen je gasten. Met een goochelshow zorg je ervoor dat al je gasten het naar hun zin hebben. Het is superleuk om naar te kijken, het maakt dan niet uit hoe oud of jong je bent. Voor alle leeftijden is het geweldig om de show te bekijken. Kijk je zelf ook altijd met veel plezier naar beroemde goochelaars en begrijp je maar niet hoe ze dit allemaal doen? Deze verbijstering en verbazing ervaren je gasten ook.


Het brengt een gesprek op gang en dit maakt het feest een belevenis voor iedereen. Het is daarom ook een show om nooit meer te vergeten, het is zo bijzonder dat mensen er nog met veel plezier aan terugdenken. Wil je de gasten een bijzondere avond geven en samen genieten van je speciale avond? Maak dan gebruik van de beste goocheltrucjes op het podium. Door een goochelaar in Leusden in te huren kijk jij met veel verwondering naar alle magische goocheltrucjes.

Neem contact op

Jij bent niet de enige die hier van geniet, je gasten vinden het namelijk ook geweldig om naar te kijken. Met de show van de goochelaar in Leusden maak je van je feest een bijzondere belevenis. Een ervaring die mensen altijd bij blijft. Ben je nog aan het twijfelen of heb je nog een aantal vragen neem dan contact met mij op. Samen bekijken we wat ik voor je kan betekenen.