Goochelaar Huren Alex Buijk

Magische Goochelaar in Lingewaal.

Op zoek naar een Goochelaar in Lingewaal? Boek dan nu Alex Buijk voor het leukste magische entertainment.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Op zoek naar een goochelaar

Hé jij daar! Ben jij nog op zoek naar iemand die jou feest of evenement net een speciale wending kan geven? Dan ik jou daar erg goed bij helpen. Ik ben goochelaar Lingewaal en ik voer goochelshows uit. Ik heb al best wat jaartjes erop zitten dat ik als goochelaar werk en ik zal ook nog even doorgaan! Ik doe verscheidene dingen. Denk hierbij aan goochelshows, beurzen, logo onthullingen etc etc. Lees vooral verder als je meer te weten wilt komen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochel acts

Ik sta vooral bekend om de goochelacts die ik uitvoer. Denk hierbij aan trucs met ringen of trucs waarbij ik mijn vingervlugheid gebruik om dingen te laten verdwijnen. Op deze manier laat ik veel mensen met verbaasde blikken achter. Dit kan misschien komen omdat ze het niet goed zien zal je denken. Nou... ik doe ook aan tafelacts. Hierbij loop ik langs de tafels en geef ik een klein showtje. Zelfs nadat ik ze het van dichtbij heb laten zien komen ze er niet achter hoe ik het doe. 

Ik geef naast deze ahows ook uitgebreide presentaties over de trucs waarbij ik alles uitleg. Dit kan ook een leuke ervaring zijn om een keer mee te mogen maken. 


Beurzen

Is klanten werven niet echt jouw ding. Dan zal ik je hierin een beetje assisteren. Dit doe ik als volgt. Jij zet je kraampje op en doet gewoon lekker je ding. Ik ga ergens buiten staan en zorg ervoor dat ik aandacht trek met trucs. Zo niet dan ga ik zelf gewoon lekker op de mensen af. Hierna wek ik hun aandacht en vervolgens breng ik ze naar jouw kraampje tie. De rest is voor jou. Maar vaak helpt het wel als je klanten al nieuwsgierig binnen komen. Ze zijn dan sneller geneigd om iets te kopen. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Logo onthulling

Heb jij eindelijk je bedrijf geopend of ga je dat nog doen. Maar heb je al wel je logo die je heel graag aan wat mensen zou willen onthullen? Ik heb hier een hele speciale manier voor. Wat is het? Nou we hebben een jouw logo gecovered met een anders stuk papier. Dit is zeer licht ontvlambaar papier. Wat de volgende stap is is om dit in de vlam te zetten. Hierdoor verbrand eerst het voorste papier waardoor jouw logo tevoorschijn zal komen op een spectaculaire manier. Dit is iets wat de gasten niet snel zullen vergeten. Op deze manier zal jouw bedrijf hun goed bij blijven. 


Wat ik ook doe is de gasten betrekken bij mijn shows. Ik geef shows aan vele verschillende mensen en verschillende publieken. Van jong tot oud en van groot tot klein. Ik treed op op verschillende gelegenheden. Denk hierbij aan bruiloften, feesten, partijen, kerstborrels, nieuwjaarsrecepties en bedrijfsfeesten. Ik pas mijn shows aan aan de gelegenheid wat er op dat moment gaande is. Wat ik ook doe en wat vaak ook in de snaak valt is als ik de belangrijke mensen van die dag erbij betrek. Zo betrek ik het bruidspaar bijvoorbeeld in mijn trucs of laat ik hun dingen doen. Dit maakt het altijd net iets leuker. 


Kids

Ik geef ook shows aan kinderen alleen ligt mijn voorkeur hier niet bij. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de volwassenen omdat ik hier de wat moeilijkere trucs kan uitvoeren. Dit geeft hun altijd weer verbaasde gezichten. Dit werkt alleen maar leuk voor mij en hierdoor blijf ik maar doorgaan. Truc na truc. En ze snappen er helemaal niets van. Dit is altijd leuk om te doen. Hierom hou ik van mijn werk. 

Info Alex Buijk

Zoals je gelezen hebt heb ik veel te bieden aan mijn gasten. Ik doe mijn uiterste best om het voor iedereen een geslaagde avond te maken. Ik hoop altijd dat dit me lukt en probeer hiervoor alles uit de kast te halen. Ik ben te vinden bij verschillende soorten publiek van jong tot oud. Alleen ligt mijn focus net iets meer op de volwassenen. Hierbij kan ik wat ingewikkeldere trucs toepassen. Dit blijft iedereen altijd maar weer verbazen. Dit maakt het voor mij alleen maar leuker en zorgt ervoor dat ik altijd door wil gaan. Alle verbazing kan ik later ook nog uitleggen als ze dat willen. Verder geef ik mensen een klein steuntje in de rug bij het werven van klanten op beurzen. Hiermee winnen ze net iets meer aandacht voor zich. En ik doe nog veel meer! Wil jij hier meer over weten of ben je geïnteresseerd neem dan nu contact met mij op via het nummer: +31 614668351 of door me te e-mailen op mail adres: info@alexbuijk.nl