Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek een Goochelaar in Lingewaard voor jouw feest of bedrijfsevenement.

Boek nu een top Goochelaar in Lingewaard die jouw gasten kan entertainen op hoog niveau. Succes en verbazing gegarandeerd door de leukste trucs gewoon bij jou aan tafel

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Op zoek naar een goochelaar

Heb je binnenkort een verjaardag dat je wil vieren, van jou, je partner of je kind? Of ga je trouwen en ben je alles aan het voorbereiden om van jou trouwdag de beste dag van je leven te maken. Of wil je juist vieren dat jij en je partner al zo veel jaren getrouwd zijn? Wat de reden ook mag zijn, een mooie levensgebeurtenis mag en kan je niet zomaar aan je voorbij laten gaan.


Een belangrijke levensgebeurtenis moet je vieren en hoe kan je dat beter dan door het geven van een geweldig feest? Een feest zorgt er bovendien ook voor dat jij je geluk kan delen met al de mensen die je graag ziet. 


Maar een feest organiseren is heel veel werk. Misschien zit jij wel met je handen in je haar omdat je er totaal geen gedacht van hebt hoe je eraan moet beginnen. Er zijn namelijk heel wat keuzes die je zult maken en al deze keuzes hebben invloed op de uiteindelijke uitkomst van je feest. Een van de belangrijkste keuzes, met de grootste invloed op je feest, is de keuze van entertainment die je zal maken. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Het belang van een goed entertainment op je feest

Je bent vast al wel eens op een feestje geweest. Een verjaardag, een bruiloft, een pensioenfeest. Je kan er je misschien niet meer alles van herinneren, maar hetgeen dat je hoogstwaarschijnlijk zal bijgebleven zijn is de vorm van entertainment die je op die feestjes kon aantreffen. Hoe komt dat? Omdat de keuze van entertainment erg belangrijk is, het bepaalt in welke maten iedereen in staat is om zich te vermaken. 


Wanneer je kiest om geen entertainment te voorzien voor je feest, bestaat de kans dat je gasten zich enorm zullen vervelen. Sommigen zullen in slaap vallen, andere zullen vroegtijdig je feest verlaten. Je feest zal dus hoe dan ook niet het feest worden dat jij had gehoopt. Het zelfde probleem kan je tegenkomen wanneer je kiest voor een vorm van entertainment die niet al je gasten zal aanspreken.


Het slimste wat je kan doen is dus te kiezen voor een vorm van entertainment met de grootste kans van slagen. Een vorm van vermaak die voor iedereen even leuk zal zijn. Denk daarbij eens aan een goochelaar, want die kan jou, je gasten én je feest veel bieden!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Wat een goochelaar voor je feest kan betekenen 

Een goochelaar inhuren op je feest is een goed idee want het geeft iedereen evenveel kans om van je feest te genieten. Een goochelaar dient niet langer om enkel kinderen te entertainen. Een goede goochelaar is een geboren entertainer en gebruikt zijn ervaring en professionalisme om zijn nieuwste goocheltrucs zo goed mogelijk uit te voeren. 


Hij probeert ook steeds nieuwe trucjes bij te leren, zodat hij steeds op de hoogte blijft van de nieuwste trucs en jou kan voorzien van goochelwerk dat je nog nooit eerder hebt ervaren. Het inhuren van een goochelaar kan op elk feest en evenement, want een goochelaar past zich gemakkelijk aan de omgeving aan waarin hij zich bevindt. Bovendien is een goochelaar inhuren een originele keuze voor je feest. Het biedt je gasten spanning en sensatie. Je gasten zullen er helemaal weg van zijn!

 Alex Buijk, goochelaar bij uitstek in de omgeving van Lingewaard

Wanneer je dan toch voor een goochelaar op je feest kiest, ga dan meteen voor een goede! Alex Buijk is zo'n goochelaar en hij is ook nog eens werkzaam in de buurt van Lingewaard.

Alex heeft al jaren ervaring als goochelaar en doet zijn job steeds met veel liefde en passie en dat merk je ook. Alex weet heel goed hoe hij jouw gasten moet entertainen en enthousiast maken. Dit komt mede omdat Alex Buijk niet enkel een goochelaar is, maar ook een lezer, spreker en energizer. Hierdoor weet hij ook goed hoe hij de aandacht kan trekken van je gasten en die zal hij ook geen moment verliezen. Met als resultaat dat iedereen zich op je feest evenveel zal amuseren! Wat wil je nog meer?

Alex Buijk inhuren kan als rondlopende goochelaar en als tafelgoochelaar. Er zit een verschil tussen de twee en de keuze hangt volledig af van wat jij verkiest. Als rondlopende goochelaar zal Alex zijn goocheltrucs uitvoeren terwijl hij rondloopt tussen de gasten op jouw feest en als tafelgoochelaar zal hij dit doen terwijl hij de tafels van je feest afschuimt. Daarnaast biedt Alex ook goochelwerk op maat aan, zo kan je ook kiezen voor een alternatief die volledig op maat van je feest is!