Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu de Goochelaar in Lisse voor het beste entertainment.

Op zoek naar een unieke Goochelaar in Lisse voor jouw evenement of feest? Alex Buijk laat jou en je gasten graag achter vol verbazing. Hij geeft jou een kijkje in de wereld van magie en illusie. Reserveer nu deze top goochelaar.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie in Lisse

Als goochelaar in Lisse en omstreken wil ik mij graag onderscheiden als goochelaar. Ik ben zowel in Nederland als BelgiĆ« in te huren als goochelaar. Tevens voer ik ook Engelse shows op als daar behoefte aan is als er buitenlandse gasten aanwezig zijn. 


Het magie van goochelen wordt steeds meer in hedendaagse leven betrokken. Dit zie je in Amerika maar ook in Nederland. In Amerika is het te zien in de filmreeks Now You See Me deel 1 en deel 2, waarvan ook deel 3 in de maak is. Ook in Las Vegas is het te zien met onze Nederlandse Hans Klok die daar samen met Pamela Anderson de meest spraakmakende shows opvoert. In Nederland zien we het ook meer terug in programma's als Mindfuck, Streetmagic en Hollands got talent. Als goochelaar wil ook iedereen daarom ook graag laten zien hoe leuk magie en goochelen is zodat het nog populairder zal worden in ons land, maar ook in de rest van Europa.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelen door de jaren heen

    Natuurlijk kennen wij allemaal vanaf jongs af aan al de magische wereld van goochelen. Dit las of zag je in boeken, sprookjes of (teken)films. Daarom is het voor veel mensen leuk als ze weer eens een goochelshow bijwonen. Goochelen zag je vroeger als zeldzaamheid in en circus of misschien ook op een feestje wat toen minder voorkwam als hedendaags. Daarom is des te meer speciaal om het nu bij te wonen en dat geldt zelfs voor je ouders en grootouders die de wereld van magie vroeger als zeldzaamheid meekregen en dan nu weer even terug de tijd in mogen gaan. Hartstikke leuk dus voor iedereen van jong en oud, iets wat ik als goochelaar in Lisse graag wilt verzorgen voor jouw feest.


    Je kan ook gezellig een workshop bij mij boeken. Voor zowel jong en oud ene groot succes om een dagdeel vol te maken met een wijze les van mijzelf om zelf een truc te leren die je vervolgens aan iedereen kan laten zien en ook hun even met een mond vol tanden te laten staan. Met vuurwerk en vlammen kan ik ook je event of zelfs een nieuw bedrijf die je wilt starten openen. Op deze spectaculaire manier trek je veel klanten en zal je bij je collega's ook goed in het boekje komen te staan als baas die graag goed uitpakt om iets te bereiken. Als goochelaar in Lisse laat ik je ook graag zien hoe ik je producten kan promoten op een beurs. Je verkoopcijfers en klanten bestand zullen groeien nadat ik voor je kraam het publiek heb aangetrokken en heb opgewarmd met mijn goocheltrucs, om naderhand jouw producten te late verdwijnen en verschijnen om zo steeds meer gasten in het publiek om te toveren tot jouw klanten.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Contact opnemen met mij

Ik zit mijn publiek altijd op de 1e, 2e en 3e plaats en door mijn jarenlange ervaring en hoge niveau van professionaliteit heb ik een goede staat van dienst in mijn vakgebied die ik over de jaren heb mogen opbouwen. Dit laat altijd weer zien dat ik mijn werk goed doet voor zowel mijzelf als voor het publiek. Dit geeft de nodige doorzettingsvermogen om deze geweldige baan nog vele jaren te kunnen uitoefenen. 


Meer informatie over mijn shows en workshops etc. als goochelaar in Lisse? Dan kan je dat op mijn website www.bougemagic.nl vinden in de vorm van een aantal leuke filmpjes en afbeeldingen van mijn shows en andere concepten. Wil je juist tarieven weten of een offerte opvragen? Geef dan even een telefoontje of stuur een berichtje naar mij en dan zal ik z.s.m. reageren. Het is tevens mogelijk om een kennismakingsgesprek te reserveren om zo helder en open te bespreken hoe en wat er gebeurd dient te worden op jouw feest. Dit scheelt niet alleen een hoop stres en het geeft gelijk een duidelijk en helder beeld voor zowel jou als mij en zo kan ik ook beter jouw specifieke wensen toe passen in mijn show. 

Boek nu Alex Buijk

Wacht daarom niet langer en huur voor je volgende feest Alex Buijk, de echte top entertainer van Nederland in om voor een gezellige dag of avond te zorgen. Een moment dat je niet snel zal vergeten. Pak je agenda er dus bij en bel! Ik ben namelijk vaak volgeboekt in korte termijn dus je kan er beter maar op tijd bij zijn! Wacht daarom niet langer en laat de magie over je feest vloeien.