Goochelaar Huren Alex Buijk

Reserveer een Goochelaar in Lochem.

Boek een Goochelaar in Lochem en laat je gasten genieten van de leukste trucs van Alex Buijk. De beste goochelaar van Gelderland.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Op zoek naar een goochelaar

Binnenkort is het zo ver, je geeft en feest en alles is al in orde gebracht! Geweldig toch? Je hebt het eten voorzien, een plaats gekozen, gezorgd voor versiering, bloemen, muziek. Je bent er absoluut van overtuigd dat je aan alles hebt gedacht en dat je alles in orde hebt gebracht.


Tot je afspreekt met een collega van je voor een borrel. Tijdens een vlot gesprek komt het onderwerp van feestjes geven naar boven. Je verteld dolenthousiast hoe je alles geregeld hebt en hoe je erin geslaagd bent om alles op tijd in orde te brengen. Tot hij plots aan je verteld hoe zijn gasten genoten hadden van het subliem entertainment dat hij voor hun had voorzien. Op dat moment schiet het je te binnen dat dat het enigste was waar jij nog niet aan gedacht had. Je begint lichtjes te panikeren want je weet niet waar je op korte tijd nog een goede vorm van entertainment kan vinden en je hebt er al helemaal geen gedacht van welk soort entertainment je zal voorzien.

Je wilt dat je feest helemaal top wordt, dus je wilt je gasten al helemaal niet zonder entertainment laten. Maar wat kies je dan? Je weet dat je gasten elk hun eigen voorkeuren hebben en denkt niet zo snel aan iets dat iedereen zal kunnen plezieren. Als je in deze situatie zit, heb ik misschien wel een oplossing voor jou, want heb je wel eens gedacht aan het inhuren van een goochelaar voor je volgend feest of evenement?

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

De magische voordelen van een goochelaar op je feest

Je hoeft niet per se een kinderfeestje te organiseren om te kunnen denken aan het inhuren van een goochelaar. Tegenwoordig wordt er meer en meer gedacht aan een goochelaar als vermaak op een feest. Deze vorm van vermaak wordt dus steeds meer geliefd en dat is zeker niet zonder reden! 


Een goede goochelaar voert zijn goocheltrucs op een professionele manier uit en is daarom gespecialiseerd in het entertainen van je volledig publiek. Het maakt niet uit welke voorkeuren of leeftijden ze hebben een goochelaar past zich hier gemakkelijk aan, aan! 


Als je kiest voor het entertainment van een goochelaar, dan kies je voor entertainment die anders is dan alle andere vormen van entertainment. Natuurlijk zijn er nog vele andere leuke opties die je kan overwegen, maar vaak zijn deze opties meer voor de hand liggend en kunnen ze jou en je gasten niet helemaal bieden wat een goochelaar je kan bieden.


Een goochelaar zorgt namelijk voor elk moment voor spanning en sensatie op je feest. Je gasten worden op de meest originele manier geëntertaind en ervaren iets wat ze waarschijnlijk nog niet eerder hebben ervaren. En zelf al hebben ze iets soortgelijks ervaren, elke ervaring met een goochelaar zal anders zijn. Want een goochelaar zorgt ervoor dat hij zijn goocheltrucs steeds vernieuwd en aanpast. Hij zal altijd enthousiast zijn om bij te leren, zodat gij altijd al zijn klanten kan blijven tevreden stellen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Denk aan Alex Buijk

 Denk aan Alex Buijk, wanneer je op zoek bent naar een goochelaar in Lochem

En niet enkel in Lochem, want Alex is werkzaam in heel Nederland. Waarschijnlijk denk je bij jezelf: wie is die Alex juist en wat doet hij? Wel Alex is een professionele goochelaar die al jaren ervaring heeft opgedaan.


Waarom zou je dan kiezen voor Alex? Er zijn waarschijnlijk heel wat geduchte concurrenten beschikbaar, die er ook voor zouden kunnen zorgen dat je feest een succes wordt, maar Alex zorgt op jouw feest voor nét iets extra. Wie Alex inhuurt krijgt niet enkel een goede goochelaar met jaren vol ervaring op verschillende soorten feesten en evenementen, maar ook een goochelaar die grappig is, leuk in de omgang is , uniek is en zijn werk graag doet met heel zijn hart en ziel. En al die dingen merk je ook, wanneer je hem inhuurt op je feest. 


Bovendien is Alex ook een ervaren lezer, spreker én energizer. Hij weet dus hoe hij een publiek moet toespreken en enthousiast maken. Zo zal geen enkele gast zijn aandacht verliezen en iedereen zich kunnen amuseren. Want daar heeft toch iedereen evenveel recht op? 

Contact

Als je uiteindelijk besloten hebt om te kiezen voor het entertainment van Alex, heb je nog twee grote keuzes die je kan maken. Want je kan Alex inhuren als rondlopende goochelaar, maar ook als tafelgoochelaar. Huur hem als rondlopende goochelaar wanneer je het prettig vindt dat Alex zijn goocheltrucs uitvoert terwijl hij zich enthousiast tussen je gasten vertoeft of huur hem als tafelgoochelaar wanneer je verkiest dat Alex zijn goocheltrucs bij je gasten aan tafel uitvoert. Maar Alex staat ook open voor andere opties, want hij biedt goochelwerk op maat aan!