Goochelaar Huren Alex Buijk

Zoek jij top amusement ? Alex Buijk is de goochelaar in Loon op Zand die je zoekt!

Als je een goochelaar in Loon op Zand zoekt dan is Alex Buijk de gene die je wil boeken! Hij levert maatwerk en zorgt dat jouw event een succes word. 

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie in Loon op Zand

Het vak van goochelaar heeft vele voordelen. Ik mag veel plaatsen bezoeken. Nu kende ik de gemeente Loon op Zand natuurlijk al heel lang, omdat de Efteling hier is, maar later waardeerde ik vooral ook de fraaie Loonse en Drunense duinen.


Ik kom graag als goochelaar naar Loon op Zand om nog een ander soort magie toe te voegen, dan de magie van het gezellige familiepretpark.


Tafelgoochelaar voor elk soort feest


Ben je op zoek naar wat extra invulling voor je feest, naast de drank, hapjes en muziek? Ik kan als tafelgoochelaar voor extra entertainment zorgen. Of je feest nu een gezellig diner in een restaurant is, op een terras, of in een feestzaal, als tafelgoochelaar ben ik flexibel en kan ik me heel makkelijk aanpassen aan de ruimte. Juist omdat tafelgoochelen zo een kleinschalig karakter heeft, kun je het vrijwel overal doen!


Organiseer je bijvoorbeeld een fair met kraampjes en zoek je daar nog wat extra entertainment? Dan kan tafelgoochelen ook. Ik loop rond door de ruimte en laat mensen individueel, of in kleine groepjes, wat snelle trucs zien. 


Ik stel als tafelgoochelaar geen extra eisen aan de locatie, dus het is overal mogelijk. Binnen en buiten! Of ik nu even moet aanschuiven aan tafels bij het diner, of gewoon moet rondlopen, het kan allemaal.


Tafelgoochelen heeft als extra voordeel dat juist omdat het zo individueel is, je makkelijk kunt inspelen op verschillende doelgroepen en leeftijden. Ik kan makkelijk even een truc doen voor een groepje kinderen en daarna weer iets speciaal voor volwassenen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelen voor bedrijven

Ook voor bedrijven kan ik als goochelaar naar Loon op Zand komen. Heb je een feestelijke opening van je nieuwe bedrijfspand? Ik kan dit origineel voor je aankondigen en daarna tijdens de opening verder rondlopen als tafelgoochelaar.


Organiseer je een groot evenement en zoek je nog een ervaren spreker of Energizer? Hier heb ik ook veel ervaring mee, in overleg met jou, stel ik een programma op, zodat het publiek al in de juiste sfeer komt voor jouw evenement.


Wil je je evenement juist gebruiken voor een onthulling, zoals een nieuw product of een nieuw logo? Doe dit dan eens op een magische manier! Ik kan bijvoorbeeld met een groot vuurwerkbord de onthulling verzorgen, maar ik heb nog veel meer opties voor onthullingen. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelen op beurzen

Een goochelaar op de beurs is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar een ervaren goochelaar in je beursstand, kan zeker van toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf.


Ik zorg dat aan het begin van een beurs, als het nog rustig is, de aandacht van de mensen getrokken wordt. Later op de dag, als het erg druk begint te worden, vermaak ik juist de wachtende mensen bij je stand. Zo kun jij op je gemak iedereen helpen en loop je minder klanten mis, die door de drukte maar doorlopen naar de concurrent. Natuurlijk zorg ik, dat ik op de beurs mijn trucs afstem op jouw bedrijf en producten.


Goochelworkshops


Ben je geïnteresseerd in goochelen, of zoek je gewoon een keer iets anders voor de teambuilding, of een vrijgezellenfeest? Met een goochelworkshop haal je een activiteit in huis die geschikt is voor iedereen.


Aan het begin van de workshop doe ik eerst een aantal trucs voor en daarna leg ik ze stap voor stap uit. Hierna mogen jullie zelf aan de slag. Na afloop krijgt iedereen een goodiebag met de materialen van de trucs mee naar huis.


Een goochelworkshop is een gezellig en ontspannen uitje voor teambuildings, personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten, clubs, of gewoon om samen met je vrienden te doen. 

Maatwerk door Alex Buijk

Bij de organisatie van een feest of evenement komt veel kijken. Je wilt immers dat alles zo wordt als jij dat wilt en afgestemd op jouw doelgroep. Mijn inzet als goochelaar natuurlijk ook.


Ik begrijp dat en lever maatwerk voor elk feest. Wil je een combinatie van onderdelen uit mijn programma? Dat is mogelijk. Wil je dat ik speciaal de focus leg op een unique selling point van je bedrijf? Ik verwerk het in mijn programma. Of wil je liever dat ik wat speciale gasten in het zonnetje zet, laat het me weten en ik zorg dat er speciale aandacht voor komt in het programma. In overleg stel ik een programma samen dat bij jouw feest, of evenement past.