Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk TOP Goochelaar in Lopik, reserveer nu.

Boek nu deze TOP Goochelaar in Lopik voor jouw feest of event. Alex Buijk weet hoe hij gasten moet vermaken en neemt ze graag mee in de wereld van magie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Samen lachen met je gasten

Ben je iemand die gek is op een goede grap? Je bent supergoed in het onthouden van de leukste moppen en je vindt het heerlijk om een grapje te maken. Je ben goed in het maken van een goede gezellige sfeer. Samen met je vrienden geniet je van de leuks cabaretiers. Je loopt verschillende shows af en gelooft erin dat lachen gezond is. Je levensmotto is dan ook dat een dag niet gelachen een dag niet geleefd is.


Elke dag lachen

Je bent het zonnestraaltje in huis. Je geniet van het leven, je bent altijd ontzetten vrolijk. Je ziet in elke situatie iets positiefs en kan de sfeer verbeteren als je samen met je vrienden ergens binnenkomt. Lachen is je tweede natuur en lol maken met je gezin of net je vrienden vind je doodnormaal. Het is onderdeel van identiteit en je vrienden kennen je als een grote grappenmaker.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Lachen op je feest

Als je een feest viert wil je een leuke avond hebben. Je gasten moeten het naar hun zin hebben zodat je echt kan genieten. Als je goed voor je gasten zorgt maak je tijd vrij om met iedereen een praatje te maken. Heb je hier geen tijd voor en is de groep te groot kies er dan voor om iemand in te schakelen. Door een echte entertainer in te zetten weet je zeker dat je avond gezellig en sfeervol is. Lachen is belangrijk voor je en je weet dat dit onderdeel is van een gezellige avond. Schakel daarom een goochelaar in Lopik in die je gasten aan het lachen maakt. Humor verbindt mensen met elkaar, door de goochelaar in Lopik ontstaat die verbinding vanzelf. En dat is wat je wikt bereiken. 


De juiste show 

Misschien ben je een praatjesmaker en vertel je altijd de mooiste verhalen. Van iets heel kleine kan je een prachtig verhaal verzinnen en iedereen hangt aan je lippen. Je vertelt op een beeldende en grappige manier waardoor anderen helemaal in je huid kruipen en het ook meemaken. Dit is een talent en hier mag je heel trots op zijn. Op een feest kan je nu eenmaal niet met iedereen praten. Maar je wilt er natuurlijk wel voor zorgen dat iedereen een leuke avond heeft. Kies er dan ook voor om iemand in te schakelen die je hiermee helpt. De goochelaar in Lopik voert een geweldige voorstelling uit die je gasten verast en betoverd. En humor is ook een groot onderdeel van de show, heb je nog een aantal goede grappen deel deze dan op tijd met de goochelaar. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Trek je lolbroek aan

Ben jij de grappenmaker van elk feest? Ben je het gewend om altijd maar aan het woord te zijn en de leukste grappen uit je mouw te schudden. In je vriendengroep ben jij degene die iedereen altijd aan het lachen maakt. Als er een van je vrienden niet goed in zijn vel zit luister je graag naar zijn verhaal. Als het vervolgens allemaal is besproken vragen je vrienden je altijd om een aantal grappen te vertellen. Dat is wie je bent en daar kan niemand iets aan veranderen. Humor zit in je bloed en je ademt het elke dag. Je voelt haarscherp aan of anderen mensen ook dezelfde soort humor delen en je grappen waarderen. Op je eigen feest wil je niet iedereen vermaken. Dan wil je juist genieten van je eigen avond. Omdat je het altijd al druk hebt met het vermaken van je gasten is het nu tijd om de rollen eens om te draaien. Laat de goochelaar in Lopik zijn lolbroek vandaag eens aandoen.

Neem contact op

Je hoeft nu eenmaal niet iedereen te vermaken. Ook al is humor een groot onderdeel van je leven, het is doodvermoeiend om iedereen altijd te vermaken. Misschien vind je het soms wel lastig om hier niet in mee te gaan. Vooral als vrienden dit van je gewend zijn is het lastig om eens uit je rol te stappen. Je begrijpt dat je altijd de lolbroek zult zijn, dat voelt als je tweede natuur. Maar soms wil je ook eens een avondje met rust gelaten worden. Op je eigen feest avond hoef je het allemaal niet alleen te doen. Als goochelaar in Lopik help ik je om van je feest een groot succes te maken. Laat het vermaken van je gasten aan mij over en geniet van je eigen feest. Wil je meer weten neem dan contact met mij op.