Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Losser Boeken? huur Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Losser.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Losser inhuren? Boek Alex Buijk

Sta eens stil bij de mooiste momenten van je leven.

Is er binnenkort een bijzonder moment in je leven waar je bij stil staat? Is er iets gebeurd wat je zo mooi vindt dat het je dolgelukkig maakt. De kans is dan groot dat je dit graag viert vooral als je er in gelooft dat je alle belangrijke dingen in leven hoort te vieren. Helemaal omdat het leven onverwachts is. Je bent een positief persoon, je staat in de bloei van je leven en bent gek op een feestje. Je brengt graag tijd door met de belangrijke mensen in je omgeving. Je geniet ervan om leuke dingen te doen samen met je vrienden en familie. Dat vind je leuk en daar word je blij van. Het is dan ook geen vraag of je een feest wilt vieren. Je hoeft hier geen seconde over na te denken. Want je weet dat je het belangrijk vindt om elk mooi moment te vieren. Soms maak je vervelende dingen mee en daarom vind je belangrijk om stil te staan bij de mooie momenten.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Losser?

Tijd en energie

Om echt even te genieten en bij speciale momenten stil te staan met je vriendin. Misschien ontbreekt het je aan tijd of energie omdat je het druk genoeg hebt met je drukke baan, met je gezin en met andere belangrijke dingen. Ben je nu weken of zelfs maanden bezig met het plannen en het organiseren van je belangrijke avond? Als je elk bijzonder moment wilt vieren dan vier je dus meerdere feestjes per jaar. Doe je dit met plezier dan ben je bijzonder en uniek. Je bent anders dan veel andere mensen. Het maakt je uniek dat er heel bewust voor kiest om van alle belangrijke momenten te genieten. Dat je heir tijd voor vrij maakt in je drukke leven. Door stil te staan bij de mooie dingen die je meemaakt, groei je als persoon.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De beste hulp voor je evenement

Tijd besparen

Wil je nu een feestje organiseren zonder hier veel tijd aan kwijt te zijn dan is het nodig dat je het dit keer eens anders doet. Door het anders aan te pakken schakelt je deze keer iemand in die je helpt bij het organiseren van je feest. Dit zal je helpen om een knalfeest neer te zetten waar je gasten het helemaal naar hun zin hebben. Zonder dat je alles zelf hoeft te doen. Bespaar jezelf maanden tijd aan de voorbereidingen en planning door een goochelaar in Losser in te schakelen.

Het vermaken van je gasten met deze TOP goochelaar

Deze goochelaar is er voor jong en oud en is er dan ook voor alle leeftijden. Iedereen vindt het leuk om naar de voorstelling van de goochelaar in Losser te kijken. Deze voorstelling is anders dan andere voorstellingen omdat de goochelaar in Losser een uitvoering opvoert die gasten betoverd en nieuwsgierig maakt. Maar deze voorstelling maakt je gasten ook aan het lachen. De reden waarom je een feest viert kan ook weer terugkomen in de voorstelling. Door samen te werken met de goochelaar in Losser laat je het thema van de avond weer terugkomen in de voorstelling. De goochelaar maakt er een speciale voorstelling van en laat een aantal komische grapjes terugkomen over wie je bent en wat jouw grootste onhandigheden zijn. Op een laagdrempelige manieren komen er een aantal grapjes voorbij die voor je gasten herkenbaar zijn.

Dit maakt de voorstelling bijzonder en uniek. Een avond om nooit meer te vergeten.

Dit maakt de voorstelling een gepersonaliseerde opvoering. Dit gaat natuurlijk altijd in overleg met de goochelaar. Als je een grote levensgenieter bent is het belangrijk om alle bijzondere momenten te vieren omdat je weet dat het leven onverwachts kan veranderen. Vier dus altijd de mooie momenten die op je pad komen. Vier je graag een feestje maar heb je het druk met je baan, je persoonlijke leven, je gezin en andere hobby’s? Dan heb je geen tijd in overvloed. Doordat je een goochelaar in Losser inschakelt weet je dat er een bijzondere voorstelling wordt opgevoerd waar je gasten van smullen en waar ze met veel plezier naar kijken.

         Bijzondere voorstelling

De voorstelling is bijzonder en heeft een persoonlijk tintje doordat je er op een grappige manier in terugkomt. De voorstelling zal helemaal passen bij het thema waar je het feest voor viert. Het is niet nodig om veel tijd kwijt zijn aan de planning en organisatie van je feest. Met mijn hulp zal alles vlekkeloos verlopen en kan jij genieten van je feest. Als dit als muziek in je oren klinkt wacht dan niet langer maar neem zo snel mogelijk contact met mij op.