Goochelaar Huren Alex Buijk

Geef een feest en boek de leukste Goochelaar in Maas en Waal

Maak kennis met Alex Buijk DE Goochelaar in Maas en Waal. Hij mag niet ontbreken als het beste entertainment voor jouw gasten. Ervaar de wereld vol magie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Een goochelaar is er voor iedereen

Ben jij op zoek naar een goochelaar in West Maas en Maal of omgeving om jouw feestje op te vrolijken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik verzorg regelmatig goochelshows op verschillende soorten feestje. Goochelen zit in mijn bloed en ik kan mezelf dus aanpassen aan elke situatie en zorg er voor dat ook jouw feestje een geweldig en magisch feestje wordt. Klinkt deze magie jou goed in de oren? Neem dan snel contact met mij op en samen bekijken wij of ik beschikbaar ben op de door jou gewenste datum en tijd.


Op wat voor feestje treed ik op?

Je kunt mij voor heel veel verschillende feestjes inhuren. Je kunt denken aan een bruiloft, een vrijgezellenfeest of een (kinder)feest, maar ook voor een buurtfeest of bedrijfsfeest ben ik in te huren. Dus zowel particulieren als bedrijven kunnen mij inhuren om hun feest te voorzien van wat extra magie. Er is heel veel mogelijk, dus als jij een feestje aan het organiseren bent en je kunt wat hulp gebruiken, laat het mij dan weten. De kans is groot dat ik jou kan helpen, zodat wij er samen een geweldig en onvergetelijk feest van kunnen maken.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Ook energizer en spreker

Naast mijn rol als goochelaar ben ik ook nog energizer en spreker. Dit zijn dus ook rollen waarvoor jij mij in kunt huren. Veel bedrijven vragen mij om te helpen tijdens een workshop of congres. Ook hiervoor geldt dat er heel veel mogelijk is, dus laat het mij weten als je hulp kunt gebruiken op dit vlak.


Hoe maak ik een show op maat?

Als jij mij inhuurt voor een goochelshow, kan ik natuurlijk gewoon een van mijn standaard shows opvoeren. Dit zijn show die ik bijvoorbeeld tijdens een jaarmarkt geef. Deze shows zijn geschikt voor elk soort publiek: van jong tot oud en man en vrouw. Het is natuurlijk veel leuker als ik mijn show echt op maat maak voor jouw feest. Als jij mij vooraf doorgeeft hoeveel mensen jij ongeveer verwacht, hoe oud het publiek ongeveer is en wat de speciale gelegenheid voor het feestje is, dan kan ik een show in elkaar zetten die helemaal bij jouw feestje past. Dit is toch veel leuker dan een standaard show? Uiteraard doe ik dit allemaal in overleg met jou. Ik vind het belangrijk dat jij tevreden bent!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Trucs op het podium en tussen de gasten

Sommige trucs kan ik alleen op het podium doen. Hiervoor heb ik bijvoorbeeld grote en zware accessoires nodig. Deze staan op het podium opgesteld en daarom kan ik deze trucs alleen daar doen. Voor kleinere trucs of trucs met kleinere accessoires hoef ik niet perse op het podium te staan. Dit zal ik dan ook niet doen. Als het even kan, loop ik het podium af en het publiek in. Terwijl ik dit doe, doe ik al een van mijn trucs. Daarna stop ik bij een tafeltje met gasten en doe daar (met of zonder hulp van jouw gasten) een volgende truc. Vervolgens loop ik naar een ander tafeltje met gasten, maar ondertussen volgt er al een nieuwe truc. De trucs volgen elkaar dus snel op. Dit houdt de aandacht van de gasten vast. Zij volgen mij nauwlettend en hopen zo natuurlijk te ontdekken hoe mijn trucs werken. Dit is de uitgelezen kans voor hen, want nu kunnen zij mijn trucs van zeer dichtbij bekijken. Maar ik weet natuurlijk dat hen dit niet gaat lukken, daar zorg ik wel voor. Maar voor hen is het natuurlijk wel leuk als ik daar een beetje in mee ga. Zij denken dan dat zij iets gaan ontdekken, maar dat gaat dan toch niet gebeuren. Vaak gaan de gasten met elkaar in gesprek over mijn trucs. Door hier met elkaar over te praten hopen zij er, met elkaar, achter te komen hoe de trucs in elkaar zitten. Ik wensen hen veel succes!

De dag van jouw feest is aangebroken

Als de grote dag van jouw feest eindelijk daar is, zal er waarschijnlijk nog veel werk op jou af komen. Er zijn altijd dingen pas op deze dag geregeld kunnen worden. Daarom zorg ik er voor dat jij geen last van mij hebt. Ik bereid mezelf voor op de show en laat jou verder met rust. Mocht jij nog zaken af willen stemmen, dan is dat uiteraard altijd mogelijk. Ik bekijk zelf even de zaal en het podium en daarna trek ik mezelf terug achter de schermen. Daar wacht ik tot het tijd is voor mijn show. We gaan er een geweldige show, op een geweldig feest, van maken.