Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu een Goochelaar in Maasdriel,kies voor Alex Buijk.

Goochelaar in Maasdriel nodig voor jouw feest? Boek dan Alex Buijk. Deze veelzijdige goochelaar is van alle markten thuis en verrast je graag met gave trucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

 Maak van je feest een magische gebeurtenis

Een goed feest heeft weg magie. Want op een goed feest wordt er gelachen, gedanst, genoten en plezier beleeft. Daarnaast is een feest ook de beste manier om je geluk te delen met de mensen die je graag ziet. Maar hoe geef je nu precies een goed feest en met wat moet je rekening houden?

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

De eisen van een goed feest

Een goed feest is natuurlijk relatief. Iedereen heeft een ander idee van wat een feest tot een goed feest maakt. Omdat elk mens anders is en dus ook andere voorkeuren en eisen heeft. Een slimme manier om hiermee om te gaan is door je gasten een ruim aanbod te bieden of door het feest zo neutraal mogelijk te houden. Dat wil niet zeggen dat je je feest saai moet houden, maar dit wil gewoon zeggen dat je keuzes maakt die een groter kans van slagen zullen hebben. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een buffet om je gasten te voorzien van eten( zo hebben ze meerdere keuzes), je kan kiezen voor verschillende soorten bloemen en decoratie die niet te opzichtig is en qua muziek kan je gaan voor een mix van verschillende liedjes.


Maar wat is dan de perfecte keuze van vermaak voor je feest? Entertainment mag zeker niet missen op je volgend feest, want entertainment zorgt ervoor dat je gasten zich niet zullen vervelen. Het houd je gasten bezig en zorgt ervoor dat zij jouw feest met veel enthousiasme en plezier zullen beleven. Een goed entertainment kies je door te gaan voor een vorm waarvan je weet dat ze erin zullen slagen om elk soort leeftijdsgroep tevreden te stellen. Al eens gedacht aan het inhuren van een goochelaar?

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Kies voor een goochelaar op je feest

Er zijn heel veel redenen waarom het een goed idee is om een goochelaar aan te schaffen op je feest, maar de belangrijkste redenen zijn toch wel: het groot bereik en het origineel aspect.


Een goochelaar heeft een groot bereik en dat wil dus zeggen dat een goochelaar past op elk soort feestje en elk soort evenement. Een goochelaar is ook een geboren entertainer, waardoor hij exact weet hoe hij met jouw publiek moet omgaan. Niet enkel past een goochelaar goed op elk feest, maar een goochelaar is ook goed in het entertainen van elke soort gast. Hij is leuk voor kinderen en interessant voor volwassenen. Hij zal het goed doen bij dolenthousiaste mensen maar ook bij zuurpruimen, omdat hij ook deze mensen enthousiaster zal kunnen maken!

Een goochelaar inhuren is bovendien een originele vorm van het verzorgen van entertainment. Je zorgt voor een spectaculaire act die iedereen in spanning en verbazing zal brengen!

 Alex Buijk: je magische entertainer in de buurt van Maasdriel

Een goed voorbeeld van zo'n goochelaar is Alex Buijk. Alex Buijk is werkzaam in heel Nederland en dat wil dus zeggen dat hij ook werkzaam is in jouw buurt, de buurt van Maasdriel.


Alex is een goede keuze van goochelaar omdat hij al heel veel ervaring heeft opgedaan. Hij kent bijna elke streek van Nederland, omdat hij vaak nieuwe opdrachten bijkrijgt van over het hele land. Alex wordt veelgevraagd en dat is ook geen wonder, want Alex weet door zijn jarenlange ervaring als beste hoe hij jou en je gasten moet aanpakken. Hij steelt de aandacht door je gasten te voorzien met verbazingwekkende goocheltrucs. Hij doet elke opdracht ook met liefde en passie én dat merk je. Je gasten zullen enorm verbaasd zijn over het entertainment dat Alex voor jouw feest zal voorzien. 


Alex is bovendien ook nog eens een lezer, spreker en energizer, ook dit helpt hem bij zijn missie om de aandacht van je gasten te trekken en vast te houden! Hij goochelt dus niet enkel met goochelattributen, maar ook met zijn woorden. Hij zal erin slagen om iedereen dolenthousiast en vol energie bij zijn goocheltrucjes te betrekken, op die manier zal elke gast van elke leeftijd plezier beleven en zo word jouw feest een echt succes!


Huur Alex Buijk in als tafelgoochelaar, of huur hem in als rondlopende goochelaar, de keuze is aan jou! Kies voor tafelgoochelaar wanneer je verkiest dat Alex zijn goocheltrucs uitvoert terwijl hij zich bij je gasten aan tafel zet. Kies voor rondlopende goochelaar als je eerder verkiest dat Alex zijn goocheltrucs uit zal voeren wanneer hij zich vrolijk tussen je gasten zal voort bewegen. Praat met Alex, want Alex staat ook open voor andere alternatieven. Hij biedt namelijk goochelwerk op maat aan, zodat jij kunt kiezen wat het beste past bij jouw feest!