Goochelaar Huren Alex Buijk

Op zoek naar een Goochelaar in Maassluis? Boek nu Alex Buijk.

Ontdek nu DE Goochelaar in Maassluis; Alex Buijk laat je gasten genieten van de allergaafste trucs vol magie en illusie. Reserveer nu deze top goochelaar.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magie aan de Maas

Ken je het je nog herinneren? Dat feestje uit je kindertijd waar je voor was uitgenodigd na school met die leuke goochelaar. Had je toen ook niet die droom om ooit goochelaar te worden? Dat kan ik goed begrijpen en nu is je kan om je jeugd weer eens te herbeleven door een goochelaar als mij in te huren voor je feest of evenement die je wilt organiseren. 


Veel mensen hadden vroeger toen ze klein waren een goocheldoos in hun kamer staan. Al die optredens die je voor je familieleden deed liggen ver achter je, maar kunnen herbeleefd worden als je ervoor kiest om voor je volgende verjaardag of jubileum ervoor kiest om je gasten te vermaken met een goochelaar. Een goochelaar is Maassluis is snel geregeld indien je mij een belletje geef. Ik streef naar een hoge mate professionaliteit en klantgerichtheid. Niks is te gek voor mij, dus als je iets unieks zoekt om neer te zetten dan ben ik de juiste persoon voor jou! Mijn agenda puilt al jaren uit vanwege een groot klantensysteem. Of hou nou jong of oud is ik ben voor iedereen beschikbaar voor een memorabele middag, avond of ochtend voor de vroege vogels. Doordeweeks of in het weekend het is geen probleem, ik zie goochelen niet alleen als mijn werk, maar ook als mijn hobby en dat maakt het des te speciaal doordat je dit kan combineren, want aan het einde van de show neem ik mijn werk letterlijk mee naar huis. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Veelzijdig en creatief

    Mede dankzij een goed concept dat ik heb bedacht is het in een speciaal daglicht zetten van producten die jij als persoon of als bedrijf aanbiedt of een beurs of evenement. Dit soort beurzen of evenementen zijn door heel Nederland te vinden waar diensten en producten veelvuldig worden aangeboden. Echter is het wel zo dat veel stands alleen hun product op tafel zetten met hooguit een poster op de achtergrond. Ik kan echter voor een spetterend optreden zorgen door goocheltrucs uit je halen met je product of producten. Je wilt immers dat zo veel mogelijk voorgangers potentiĆ«le klanten worden van je en om meer publiek bij je stand te laten stoppen is een goochelaar een perfecte optie. Iedereen die staat te kijken zal ten eerste al zijn ogen uit kijken omdat jij je product door middel van magie aan de aandacht wil brengen. Daarbij komt kijken dat iedereen die staat te kijken wel wil weten wat voor product ik tevoorschijn haal of juist laat verdwijnen. 


    Zit je misschien als student in de studentenraad? en mag jij misschien je mening geven over bepaalde evenementen die vanuit school georganiseerd worden? Dan is een goochelaar op het eindfeest van jou school een leuke toevoeging. De dansvloer moet immers eerst even opgewarmd worden voor iedereen zijn moves gaan uitvoeren. Tot die tijd kan ik als goochelaar het publiek alvast opwarmen en entertainen met wat magie. Natuurlijk kan een magische feestje ook opgezet worden op het schoolplein of in de kantine zodat alle docenten ook mee kunnen genieten van een spetterend optreden. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Ben jij enthousiast?

Klinkt dit allemaal als magie in je oren? En wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Dan hoor ik graag van je door mij te bellen of te mailen. Kijk voor meer info op mijn website https://bougemagic.nl. 


Natuurlijk blijft het hier niet bij, ik doe namelijk nog veel meer. Als goochelaar in Maassluis ben ik van alle markten thuis. Heb je misschien een moeder, opa of iemand anders die in een verzorgingstehuis zit? Dan heb ik misschien wel de oplossing voor wat leven in de brouwerij. Het kan namelijk erg eenzaam zijn voor deze mensen en een goochelshow kan ervoor zorgen dat de dagen na een spetterend optreden wat aangenamer zijn. Ik kan natuurlijk ook voor elke bewoner een optreden doen in het restaurant. Zulke activiteiten worden erg op prijs gesteld en zijn ook erg speciaal voor mij om zo onze oudere generatie nog een lach op hun gezicht te toveren. 

De goochelaar van Maassluis

Goochelaar in Maassluis zijn heeft zo ze voordelen aangezien in deze randstad er een groot aantal verschillende soorten mensen en nationaliteiten wonen. Deze mensen wil ik allemaal met de wereld van magie laten kennis maken. Doordat ik gemiddeld een 9.5 krijg van mijn publiek ben ik er aardig goed in geworden om voor iedereen een aardig staaltje vermaak neer te zetten tijdens een show. Twijfel dus niet langer voor een goochelaar in Maassluis en geef mij, Alex Buijk eens een belletje.