Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Marum inhuren? Illusionist Alex Buijk boeken?

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Marum.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Marum, Ontdek de wondere wereld van goochelen

Ik ben Alex en ik ben een goochelaar, illusionist, entertainer. Van kinds af aan was ik in de ban van goochelen en trucjes. Ook een geboren entertainer zit in mijn bloed. Mensen iets tonen en de verwondering en verbazing bij het uitvoeren van mijn goochelkunsten zijn de adrenaline voor een supershow.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Magie en illusies zijn topfavoriet voor feesten en evenementen Kies een goochelaar

Verbazing, spanning en magie is de ideale mix voor de omschrijving van mijn goochelacts . Natuurlijk met de nodige omkadering en de juiste entertainer zullen je gasten op het puntje van hun stoel zitten bij het zien van mijn spectaculaire trucs en illusies. Ik neem je mee naar de geheime wereld van goochelen en je zal amper je ogen geloven bij het zien van alle magische trucs die ik tevoorschijn goochel….

Goochelen is een kunst: De echte kunst van de goochelaar zit hem in de magie en illusies die hij je oplegt om bij het uitvoeren van een goocheltruc zodat je met verbazing achteraf moet toegeven dat dit echt ongelooflijk lijkt.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelen aanbod:

Rondlopen met goocheltrucs of van tafel tot tafel:
Speciaal voor grote evenementen heb ik al verschillende goocheltrucs van tafel tot tafel getoond.
Voordelen van deze manier van goochelen: Er is grote interactie tussen de gasten en de goochelaar. Je kan met eigen ogen deze magie van kortbij meemaken. Je hoeft niet deel te nemen maar gewoon kijken kan ook.

Een echte goochelshow voor een publiek:
Voor zakelijke relaties of je team te plezieren
Prachtige goocheltrucs in een professioneel kader. Je zal zeker scoren met dit concept want iedereen houdt van goochelen zowel jong als oud, man of vrouw, iedereen houdt van magie.


Goochelen is een kunst op zich die universeel entertainment aanbiedt Je hoeft zelf de taal niet te kennen want de trucjes spreken voor zichzelf.

Goochelen op maat kan ook:

Een speciaal aangepaste show voor je evenement of feest is geen probleem. Je vraagt en ik zal de trucs samen met jou overlopen om de show speciaal voor jouw evenement of feest op maat maken met je wensen en de trucs die je zeker wil zien.

Zelf leren goochelen in de workshop goochelen

Ideaal als teambuilding
Kan voor volwassenen of kinderen georganiseerd worden
Leer je collega’s kennen als beginnende goochelaars. Waarschijnlijk zijn er wel een paar talenten die naar boven komen. Interactie en behendigheid zijn ook de mix om je collega’s op een andere manier te leren kennen.
Goochelen, kan je dat leren? Met welke factoren dien je rekening te houden bij het goochelen? Hoe schep je een ideale illusie zonder je truc weg te geven? Nog veel meer antwoorden op al je vragen die je hebt als je begint met goochelen.


Goochelaar Marum zoeken en boeken

Ben je op zoek naar een goochelaar Marum voor je feest of evenement? Neem alvast een kijkje op mijn website.
Je kan mij ook boeken in de omgeving van Marum als je een goochelaar Marum wenst.
Waarom zou je voor mij kiezen als goochelaar?

  • Ik heb meer dan tien jaar ervaring in goochelen
  • Ik heb meer dan tien jaar ervaring in goochelen
  • Ik ben uiterst betrouwbaar en zorgzaam voor mijn publiek
  • Ik laat je meebeslissen over welke trucs wel of niet
  • Jij vraagt en ik voer uit zoals afgesproken want de klant is altijd koning
  • Neem een kijkje naar de aanbevelingen op mijn site van andere klanten

Meer informatie over mijn goochelkunst en aanverwant entertainment kan je vinden op mijn site.

Niet onmiddellijk ge gevonden wat je zocht? Stel je vraag via de site en je krijgt je informatie zo spoedig mogelijk gemaild. Er is zelfs een mogelijkheid om je vraag via chat te stellen, dus aarzel niet want vragen staat vrij.