Goochelaar Huren Alex Buijk

Wil jij een Goochelaar in Medemblik voor jouw feest?

Maak kennis met Alex Buijk de Goochelaar in Medemblik. Deze enthousiaste goochelaar neemt jouw gasten graag mee in de wereld van magie en illusie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Medemblik

Op ons 12,5 jarig huwelijk wilde wij iets bijzonders, iets speciaals regelen voor de gasten. Wij hebben lang samen nagedacht over wat nou écht leuk is om te doen om dit jubileum te vieren. Wij kwamen allereerst uit op Oudhollandse spelletjes. Dit hadden wij al bij een ander bevriend stel gezien en vonden dat toen erg leuk. Echter vonden we wel dat we vaak tussen de spelletjes lang moesten wachten. Daar wilden wij iets op verzinnen, dat het wachten minder lang leek te duren. Voornamelijk bij de spellen waarbij de wachttijd gewoon weg wat langer was. Wij kwamen toen uit op vermaak tijdens de spelletjes. Maarja, wat is nou écht leuk om te worden vermaakt. Mijn man en ik zijn beide fan van het programma Mindf*ck op televisie. Wij zijn dan ook gaan kijken naar een Goochelaar die aan onze wensen zou kunnen voldoen. Wij kwamen toen uit op de Goochelaar Medemblik, waar wij tevens ook de spelletjes zouden gaan doen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Eerste contact

Na het vinden van de Goochelaar Medemblik op internet hebben we contact met hem gelegd. Ik vond dat zelf behoorlijk spannend, straks neemt hij me al in de maling tijdens het contact! Dit viel gelukkig mee, de man was erg serieus en wilde, voordat we ons feestje hadden, bij ons op bezoek komen om zo e.e.a. door te spreken. Waren er bijvoorbeeld dingen die écht gedaan moesten worden of waren er dingen die absoluut niet gedaan konden worden. Daarnaast konden wij aangeven of er bepaalde personen extra aandacht mochten krijgen en of er juist mensen waren die geen aandacht mochten krijgen.


 Maatwerk 

Doordat wij precies aan mochten geven wat wij wel en of juist niet wilden, wordt er écht maatwerk geleverd. Ook vroeg hij of wij al wat dingen over de gasten konden vertellen, zodat hij hierop kon inspelen. Wij hebben de goochelaar een brief meegegeven met daarop de informatie van alle gasten, zodat hij zich daarop kon voorbereiden.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Wachten tot het feestje

Wij hadden de Goochelaar al ruim voordat het feestje gepland stond geboekt. Tussendoor konden wij met vragen en opmerkingen bij de Goochelaar Medemblik terecht. Voor alles stond hij open en hij reageerde snel op mailtjes en telefoontjes. Dit was fijn, op deze manier werd er al een hechte vertrouwensband gecreëerd, wat wel prettig is op zo'n soort feestje, die je als het goed is maar ééns in je leven viert!


Het feest

Wij hadden aangegeven dat wij het een prettig idee vonden dat de Goochelaar Medemblik zich mengt met de gasten, dit zodat het leek dat hij ook één van de gasten was die wij hadden uitgenodigd. Hij mocht van ons dus ook prima meedoen met de spellen. Het leuke was dat hij ook één truc had bedacht met één van de spellen! Daarnaast gaf hij de mensen waarvan wij het wilden ook echt de extra aandacht en de trucs waren echt heel erg leuk en boeiend en iedereen vroeg zich af hoe hij dit nou heeft kunnen doen.


Feedback van gasten

Na afloop van ons feest kregen wij van bijna alle gasten positieve feedback op die man die al die leuke trucs uithaalde. Ze vonden hem gezellig en ze vonden het jammer dat wij hem nog nooit eerder hadden voorgesteld. Toen ik vertelde dat het een ingehuurde goochelaar was, kon bijna niemand dit geloven. Hij paste zo goed in het gezelschap dat het leek alsof hij bevriend was met ons, dit was natuurlijk ook de bedoeling. Wij wilde niet dat hij teveel zou opvallen naast de spellen en dat men meer interesse in hem had dan in de spellen. Ook gaven de gasten aan dat ze het leuk vonden dat hij al zoveel van iedereen wist, dat hij zich goed had voorbereid.

Volgende keer weer?

De volgende keer als wij een feestje geven staat de goochelaar weer vooraan op ons prioriteitenlijstje. Wij en onze gasten hebben er zo van genoten. Hij heeft ons prima vermaakt tussen de spellen door, mengde zich met de gasten en haalde leuke interessante trucs uit. Ik vraag mij wel nog steeds af hoe hij het doet. Hij heeft mij één van zijn trucs uitgelegd, die laat ik nu natuurlijk zelf ook op alle verjaardagen zien, waardoor ik nu soms de show steel!

Ik raad het in ieder geval iedereen aan om de Goochelaar Medemblik te boeken voor een feestje, als je eens een keer wat anders dan normaal wilt.