Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Meierijstad boek nu Alex Buijk.

Goochelaar in Meierijstad nodig voor jou feest of bedrijf? Alex Buijk is de goochelaar die maatwerk levert en er altijd een show van maakt!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar is een aanvulling

Ben je het ook beu om naar saaie feestjes te gaan? Een feest waar er duidelijk gebrek is aan ambiance en vermaak. Een feest dat zo saai is dat je zo snel mogelijk een excuus wil verzinnen om terug naar huis te kunnen gaan? Laat jouw feest dan anders zijn! Een feest hoeft helemaal niet saai te zijn, er zijn heel veel verschillende mogelijkheden waardoor jij ervoor kan zorgen dat je feest echt een knaller wordt! 


Het is natuurlijk van groot belang dat je over het algemeen zorgt dat alles in orde geraakt. De locatie moet goed zitten, het eten en de decoratie. Maar zelfs als je aan dit alles hebt gedacht, is er nog een belangrijke keuze die moet gemaakt worden. De keuze van entertainment, want enkel met goed entertainment zorg je ervoor dat je gasten geboeid blijven waardoor je feest succesvol zal worden! Zo zal er nog lang over je feest gepraat worden! 


Maar hoe kies je dat nu juist? Hoe ga je op zoek naar die perfecte vorm van entertainment, of entertainment die perfectie benadert? Het is geen gemakkelijke opdracht , want op een feest is er veel diversiteit te vinden. Veel verschillende leeftijden en persoonlijkheden, hoe ga je hier mee om? 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Amusement voor uw feest

Hoe kies je het geschikte entertainment voor jouw feest? 

Een goede vorm van entertainment kiezen is belangrijk, want iedereen verdient het evenveel om plezier te hebben. Toch is het niet evident om voor iedereen goed te doen, want een kind gaat een heel andere voorkeur hebben dan een volwassene en veel hangt natuurlijk ook af van hun persoonlijke voorkeuren. Als je kiest voor entertainment waar iedereen van kan genieten, dan zit je goed. 


Al eens gedacht aan een goochelaar? 

Een goochelaar is de ideale keuze voor je feest. Een goochelaar zorgt ervoor dat iedereen zich evenveel op je feest zal amuseren. Het is een geboren entertainer die weet hoe hij zich moet aanpassen. Andere soorten van entertainment zijn heel vaak op een doelgroep gericht en dat zorgt ervoor dat een groot deel van je gasten zich buitengesloten zullen voelen. Zorg ervoor dat iedereen zich betrokken voelt door het voorzien van een goochelaar.


Een goochelaar is niet enkel goed in het entertainen van een breed publiek, hij zorgt ook voor een unieke vorm van entertainment. Entertainment dat je gasten doet verlangen naar meer. Zijn goocheltrucs zorgen voor voldoende spanning en sensatie om zelfs de grootste zuurpruim te laten genieten! Je zal het je niet beklagen als je kiest voor een goochelaar als entertainer op je feest, want een goochelaar maakt je feest gewoonweg magisch!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De beste goochelaar

Op zoek naar de beste goochelaar in de buurt van Meierijstad? 

Een goede goochelaar vinden is niet altijd even gemakkelijk. Het is belangrijk om rekening te houden met een aantal dingen. Een goochelaar met meer ervaring zal beter weten hoe hij je gasten moet aanpakken. Belangrijk is ook dat een goochelaar zo professioneel mogelijk te werk gaat, zodat hij geloofwaardig overkomt.


Als je op zoek bent naar de beste goochelaar in de buurt van Meierijstad ga dan voor Alex Buijk. Alex Buijk heeft al jarenlange ervaring als goochelaar en doet zijn werk steeds met de nodige professionaliteit. Alex zijn humor en omgang met mensen zorgen voor een aangename en leuke sfeer op je feest. Alex zorgt er ook steeds voor dat hij op de hoogte blijft van de allernieuwste goocheltrucs, zo kan hij zijn vaste klanten blijven verrassen. Elk feest met Alex zal er dus anders uitzien.


Alex Buijk is niet alleen werkzaam als goochelaar, maar ook als lezer, spreker en energizer. Dat betekent dat hij ook met zijn woorden kan toveren, hierdoor weet hij hoe hij de aandacht van het publiek moet grijpen en hoe hij die moet vasthouden. Je gasten zullen aan hun stoel gekluisterd blijven e, zullen kunnen genieten van magische momenten. 

Reserveer nu de goochelaar Alex Buijk

Huur Alex in als tafelgoochelaar of rondlopende goochelaar. Als rondlopende goochelaar voorziet hij je gasten van de leukste goocheltrucs terwijl hij rondwandelt. Als tafelgoochelaar doet hij dit bij je gasten aan de tafel. Je kan Alex ook altijd contacteren om goochelwerk op maat aan te vragen, Alex wil zijn klanten altijd tevreden zien en helpt je daarom ook altijd graag vooruit!


Ook in de buut van Meierijstad heeft Alex al een groot aantal feesten mogen voorzien van zijn spectaculaire goocheltrucs. Hij heeft er goede herinneringen aan overgehouden en kijkt uit naar zijn volgende succesfeest. Wie weet wordt dat wel het jouwe?