Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk is de Goochelaar in Middelburg die jouw zal entertainen

Reserveer nu Alex Buijk de goochelaar in Middelburg die jouw gasten een kijkje zal geven in de wereld van goochelen en magie. Boek nu deze topper.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

De Goochelaar in Middelburg.

Middelburg, de Zeeuwse hoofdstad in het hart van Walcheren, betovert niet alleen de Zeeuwen. Ik wandel, als ik in de buurt ben, altijd graag door de binnenstad met alle monumentenpanden en de Lange Jan. 


Deze stad leent zich bij uitstek om nog een extra snufje magie aan je bruiloft of evenement toe te voegen, met mijn goocheltrucs en veelzijdige programma’s.


In overleg met jullie pas ik mijn programma aan voor jullie evenement. 


Ik ben als goochelaar in Middelburg flexibel inzetbaar, of het nu voor een congres in studio A58, een bruiloft in de binnenstad, of een bedrijfsevenement in een van de buitenlocaties is.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Bedrijfsevenementen en beurzen

Een evenement draait om de indruk en de beleving van je doelgroep.

En hoe kun je nu beter indruk maken op je doelgroep, dan met een goochelaar voor jouw evenement.


Op een groter podium kan ik aan de start van het evenement, als Energizer de mensen in de juiste sfeer brengen, maar wil je juist een grote onthulling die lang in het geheugen moet blijven hangen, dan zit je met mijn magie ook goed!


Ik kan letterlijk met vuur de show stelen en de aandacht precies richten op jouw onthulling, het nieuwe product of het logo. 

Kijk op mijn site voor meer informatie over mijn vuurwerkbord, of neem contact op om de andere mogelijkheden te bespreken.


Voor promotie van je bedrijf met een goochelaar in Middelburg, kun je ook denken aan de inzet op een beurs.


Op een beurs kan ik op een kleiner oppervlak met goocheltrucs de aandacht trekken. Zo leg ik de focus op jouw producten, met speciale trucs die ik op jouw producten aanpas en trek ik de mensen naar jouw stand. 

Bij grote drukte op de beurs zorg ik juist dat de wachtende mensen bij jouw stand vermaakt worden. Zo lopen ze minder snel door naar de volgende stand en heb je een streepje voor op de concurrenten.


Met een goochelaar in Middelburg op jouw beursstand wordt jouw bedrijf ”the talk of the town!”

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Tafelgoochelaar voor bruiloften en feesten

In een kleinere setting, zoals op bruiloften en feesten, werk ik vaak als tafelgoochelaar.


Deze vorm van magie leent zich hier perfect voor, omdat er vrijwel geen eisen zijn aan de locatie. Of het nu een grote zaal, of een gemoedelijk klein restaurant is, als tafelgoochelaar loop ik door de zaal en vermaak mensen in kleine groepjes of individueel met snelle trucs en humor.


Ik speel in op het feest met mijn humor en snelle trucs, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van het diner of de muziek. Afwisselend schuif ik bij de verschillende tafels aan en laat iedereen met een glimlach en verbazing op het gezicht genieten.

Omdat het tafelgoochelen individueel, of in kleine groepjes gedaan wordt, heeft iedereen de kans om de trucs goed te zien en komt iedereen aan bod.


Heb je jonge of juist oudere gasten, laat het me weten en ik pas mijn trucs en programma aan, zodat iedereen van jong tot oud van wat magie kan genieten! 

Een tafelgoochelaar is natuurlijk niet alleen leuk voor feestjes, maar ook bij een open dag bij jouw bedrijf, of bij een scholengemeenschap of sportvereniging voegt dit snel extra sfeer toe. 


Omdat ik rondloop door de locatie en snel in kan spelen op drukke, of minder drukke plekken houdt het de sfeer goed en wordt iedereen vermaakt.


Goochelworkshop

 Ben je op zoek naar een originele invulling voor een vrienden- of vriendinnen dag, of vrijgezellenfeest? Wil je eens wat anders dan de actieve personeelsuitjes, of alleen het standaard uit eten? 


Denk dan eens aan een workshop goochelen.

Ik kom als goochelaar naar Middelburg voor een goochelworkshop. Iedereen leert een aantal goocheltrucs en mag aan het einde zijn of haar kunsten vertonen aan elkaar. Plezier gegarandeerd en dat lekker uit eten gaan kan na afloop natuurlijk nog steeds!


Aan het einde van mijn workshop krijgt iedereen een goodiebag met materialen mee naar huis. Zo kun je het thuisfront ook verbazen met jouw geleerde trucs!

Iedere show is maatwerk

Ben je enthousiast geworden over de opties, maar wil je juist een combinatie van verschillende onderdelen maken?

Dat is geen probleem. Elk feest of evenement is maatwerk voor mij. Ik pas niet alleen mijn trucs aan, maar in overleg kan ik een speciaal programma samenstellen dat precies aansluit bij jouw wensen.

Zo geef ik elke gelegenheid en feest in Middelburg een extra "magic touch"!