Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu Alex Buijk de Goochelaar in Midden-Delfland

Op zoek naar entertainment op hoog niveau? Boek dan nu de Goochelaar in Midden-Delfland. Alex Buijk is de entertainer die je wil om jouw feest tot een knalfeest te maken. 

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Voor wie treed ik op?

Ben jij bezig met de organisatie van een geweldig feest in Midden - Delfland of omgeving, maar heb jij het gevoel dat er nog iets ontbreekt? Wil jij iets magisch toevoegen aan het feest, maar heb je geen idee wat dit kan zijn? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben namelijk een goochelaar en verzorg geweldige goochelshows in Midden - Delfland en omgeving. Ik kan de magie, die jij zoekt, dus zeker toevoegen aan jouw feestje. 


Voor wie treed ik op?

De meeste shows die ik geef, zijn voor volwassenen, maar ook een show voor kinderen kan ik verzorgen. Ik treed bij nagenoeg elk soort feestje op. Dit kan dus voor kinderen een kinderfeestje zijn. Voor volwassenen kan dit bijvoorbeeld bij een surprise party zijn of op een vrijgezellenfeest of bruiloft. Naast mijn shows voor particulieren treed ik ook op voor en bij bedrijven. Dit kan bijvoorbeeld op een jaarlijks bedrijfsfeest zijn of op de nieuwjaarsreceptie. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Niet alleen goochelaar

    Meestal word ik ingehuurd als goochelaar, maar dat is niet het enige wat ik doe. Ik ben namelijk ook nog energizer en spreker. Het komt regelmatig voor dat bedrijven mij inhuren voor een van deze taken. Dit kan bijvoorbeeld bij een congres zijn, maar ook bij een workshop of ander zakelijk evenement kan je gebruik maken van mijn diensten.


    Hoe zet ik een goochelshow in elkaar?

    Als jij mij in wilt huren als goochelaar, dan zal ik met jou in gesprek gaan over wat de reden voor jouw feestje is. Daarnaast hoor ik graag hoeveel gasten jij verwacht en wat voor gasten dit zijn (o.a. leeftijd). Als ik dit allemaal weet, kan ik een show in elkaar gaan zetten die echt bij jouw feest en doelgroep past. Uiteraard gaat dit in overleg met jou. Het is tenslotte jouw feestje en jij huurt mij in, dus ik moet een show neer zetten waar jij tevreden over bent. Dus als jij wensen voor mijn show hebt, is het belangrijk dat jij deze aangeeft bij mij, want dan kan en zal ik daar ook zeker rekening mee houden. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Geen standaard goochelaar

Wellicht heb je al weleens live een goochelshow gezien. Mijn goochelshow zal zeer waarschijnlijk toch net wat anders in elkaar zitten. Uiteraard doe ik ook goocheltrucs, daar is niets anders aan. Alleen de plaats waar ik deze uitvoer is anders. Veel collega's van mij doen hun trucs op het podium. Zij geven aan dat de reden hiervoor is dat alle gasten het dan goed kunnen zien. Uiteraard klopt dat ook, maar vaak vinden zij het ook een veilig gevoel om op een afstandje van het publiek hun trucs te kunnen doen. En daar ben ik heel anders in. Ik doe enkele trucs op het podium, omdat ik daar de grote attributen voor nodig heb en deze staan op het podium. Voor de andere trucs hoef ik niet perse op het podium te staan. Dat doe ik dan ook niet. Ik ga, zodra het mogelijk is, het podium af en loop de zaal in. Ik zoek jouw gasten dus echt op. Van zeer dichtbij kunnen zij dan enkele trucs bekijken. Ik doe deze trucs bij hen aan tafel of terwijl ik naar de volgende tafel loop. De trucs volgen elkaar in rap tempo op. Soms vraag ik jouw gasten ook of zij mij kunnen en willen assisteren. Veel gasten reageren erg positief op mijn trucs in de zaal. Zij vinden dit erg leuk! En daar doe ik het voor!


Nieuwsgierige gasten

De gasten zijn vaak nieuwsgierig naar de werking van mijn trucs. Als ik trucs in de zaal doe, dan volgen hun ogen mij nauwlettend. Ik ben mezelf hier goed van bewust, maar ik begrijp dit ook wel goed. Ik zou hetzelfde doen als ik hen was. Als ik klaar ben met mijn show, gaan de gasten vaak nog met elkaar napraten over mijn trucs. Iedereen heeft zijn eigen zienswijze en deze delen zij met elkaar. Zij hopen er zo achter te komen hoe een truc werkt, maar goochelen blijft uiteraard iets magisch en dus zullen de gasten de werking van de truc nooit ontdekken.

De dag van het feest

Op de dag van het feest zal ik mezelf uitgebreid voorbereiden op de show. Jij hoeft hier niets meer voor te doen. Jij kunt je concentreren op jouw gasten en ik doe mijn deel. Als het tijdstip voor mijn show is aangebroken, zal ik op een spectaculaire manier de zaal betreden en jouw gasten volledig meenemen in de magische wereld van het goochelen. Het wordt een geweldige show!